Liebherr CNbdb 5223 Plus Vrijstaand 330 l Zwart - Koelkasten

Liebherr CNbdb 5223 Plus Vrijstaand 330 l Zwart
Liebherr CNbdb 5223 Plus Vrijstaand 330 l Zwart
Energieklasse B
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.234,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CNbdb 5223 Plus Vrijstaand 330 l Zwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNbdb 5223 Plus Vrijstaand 330 l Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Liebherr koelvriescombinatie 17-11-2025
Door de prijs kwaliteit verhouding en mede door het advies van electro world peursum Hebben wij deze keus gemaakt
Johan01-10-2025

aanrader

Vorige koel/vries combinatie was ook een Liebherr en heeft het 21 jaar volgehouden. De rubbers begonnen te scheuren bij de deuren en maakte veel lawaai, maar koelde nog goed. De nieuwe Liebherr is een stuk energie zuiniger, stiller en mooier. Hoop er twintig jaar van te genieten.
Pluspunten
  • stil
  • ruim
  • koel en vries gedeelte apparte temperatuurregeling
  • vormgeving mooi
Celia14-09-2025

Fijne koelkast

Fijne koelkast voor een goede prijs Heel blij met de extra mogelijkheden zoals de deur die in draairichting verstelbaar is, de ijsblokjesmachine in het vriesgedeelte en het design is ook een enorm pluspunt! De koelkast is zelf vrij stil, koelt goed en bevalt uitstekend!
Pluspunten
  • Design
  • Ijsblokjes dispenser
  • Draairichting deur aan te passen
g**********@m*****07-08-2025

Een aanrader

Heb deze koel/vriezer voor het eerst in gebruik ziet er degelijk uit mooie indeling ga ik veel plezier van krijgen 👌👌
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Ziet er strak uit
Minpunten
  • Erg stil
Alex02-07-2025

Liebherr

Mooie kwalitatieve koelkast / koelvriescombinatie. Makkelijke in gebruik en erg stil. Erg blij mee!
smith peter05-02-2025

Je doet je zelf tekort als je een ander merk koopt.

voldoet aan al onze eisen. Geen geluid, vriest goed en koelt goed. En goede garantie. (8 jaar)
Pluspunten
  • geen geluid
  • koelt en vriest goed
Minpunten
  • weet ik nog niet. Vandaag pas aangesloten