Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.471,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CBNbda 5223 Plus Vrijstaand
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNbda 5223 Plus Vrijstaand op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het product straalt stevigheid uit. Lekker veel ruimte. ook goede belichting binnen in de koelkast. de groente/fruit bak is ook lekker ruim en voor mijn gevoel werkt het ook goed fruit blijft langer goed. het diepvriesgedeelte is ook lekker ruim en de ijsblokjesmaker al meerdere malen gebruikt. Minpunten de ijsblokesmaker zou je zo uit de diepvries kunnen klikken. Maar daar komt geen beweging in. Andere minpunt is de koelkast is vrij zwaar en de pootjes zijn niet vloer vriendelijk en dat leverde mij een beschadiging aan mijn vinyl op. Ik hoop dat ik net zolang met deze koel combi doe als mijn vorige +/- 22 jaar.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidUitstekend
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
ijsbklokes maker
ruime koelgedeelte
ruimte diepvriesgedeelte
0 graden groente/fruit bak is ruim en werkt goed
kleur
Minpunten
Zwaar
de ijsblokjesmaker is niet los te maken (zonder te vrezen dat je iets kapot maakt
Fantastische koel/vries combinatie, die niet alleen energiezuinig (energielabel A) en stil is, maar er ook nog eens erg mooi uit ziet. Door de metallic deuren krijgt de keuken een prachtige uitstraling (in tegenstelling tot standaard zwart, wit of metaal). Daarnaast werkt het apparaat ook uitstekend, met mooie features zoals het 0gr bio fresh vak en een ijsblokjes automaat. Al met al dik tevreden met de aankoop.