Inventum KV2010B - Koelkasten

Inventum KV2010B
Inventum KV2010B
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 836,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Inventum KV2010B

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV2010B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p*******@g********18-11-2025
Inventum KV2010B koel-vriescombinatie review Omdat beide zijpanelen nogal gebobbeld waren is de koelkast enkele dagen na levering vervangen. Helaas bleek ook het vervangende exemplaar er ook last van te hebben. In de wagen van de vervoerder stond nog zo'n koelkast, ook met gebbobelde zijpanelen. Van de medewerkers hoorde ik dat alle exemplaren die zij hebben bezorgd gebobbelde zijpanelen hebben. Ook miste bij het eerste toestel de gebruiksaanwijzing en onderdelen voor het omzetten van de draairichting van de deur. De koelkast is stil en koelt prima. De koelkast is meer dan 200 cm hoog en weegt meer dan 100 kg. Voor de meeste vervoerders reden om niet naar een etage te tillen.
Edjuh07-09-2025

Perfecte Koel vries Combinatie

Het is een geweldige koelkast. Waar je de Temparatuur kunt instellen wat geweldig is ook voor mijn insuline. Al met al ben ik zeer tevreden. Kreeg hem alleen met klein gaatje in de deur rubber.
Pluspunten
  • Temparatuur instelbaar
  • Goeie vlees laar
  • Goeie Groente en fruit laar
Minpunten
  • Er zat een gaatje in de deur rubber
Duncan18-10-2024

Inventum KV2010B Pas op draairichting deur!!

De koelkast besteld bij Bemmel en Kroon. De geleverde koelkast had meerdere deuken. Korting van 70 euro aangeboden gekregen. Deze moest ik wel aannemen want anders zouden we nog langer zonder koelkast zitten. Levertijd was 10 dagen in plaats van 3 dagen de order was blijkbaar niet doorgekomen ook al was deze met creditcard betaald. De Inventum koelkast KV2010B wordt beschreven als draairichting deur omkeerbaar. Echter worden deze extra scharnier en accessoires niet meegeleverd en ook niet als optie aangeboden op de site van Bemmel en Kroon. Deze set wordt voor zover ik nu kan vinden alleen aangeboden op de Inventum site zelf, als zijnde "Montageset tbv draairichting deur zwart" Artikel nummer 30301000661. Deze gisteren besteld. Er stond "Morgen in huis". Helaas nog geen bevestiging gehad van verzending... Dus we zitten helaas nog iets langer zonder volledig functionele koelvriescombinatie.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Energiezuinig A Label
Minpunten
  • Draairichtingset alleen via Inventum