Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 569,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CUe 2331
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CUe 2331 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
We zochten een koel vries combinatie die ook van binnen iets luxer was.
Ook zochten we ene die niet zo hoog was.
Deze is perfect.
Zeer mooi en zeer fijne kwaliteit
Ik had een tafelmodel Liebherr die me op een gegeven moment te klein werd, daarbij zat ik met afmetingen waar niet iedere koel/vriescombinatie kon staan.
Aangezien ik niets anders dan een Liebherr wil hebben kwam ik op de site dit model tegen die precies paste.
Na een paar dagen in bezit ben ik weer tevreden over de kwaliteit, geluid, indeling etc...Tot de volgende Liebherr ???
ik ben een alleenstaande vrouw van wie de vorige koelkast het begaf vanwege ouderdom en die
tevens veel te groot was inmiddels voor één persoon. het model dat ik daarom nieuw aanschafte blijkt een schot in de roos vanwege
de maat, en het praktisch geluidloze aanslaan van de compressor....
Zeer tevreden over mijn Liebherr koelvriescombinatie
Ik heb nu een Liebherr koelvriescombinatie type CUE 2331-26 gekocht, omdat mijn oude koelkast het had begeven. Ik heb voor Liebherr gekozen omdat ik vorig jaar een vriezer van Liebherr heb gekocht, waar ik ook erg tevreden mee ben. Tevens vindt ik de 8 jaar garantie op beide apparaten geweldig. Ik heb daar eerder al tot volle tevredenheid gebruik van mogen maken. Het apparaat werd toen omgeruild, voor een nieuwe, van het laatste type.
Ik vind de vormgeving, afwerking, duurzaamheid en het gebruiksgemak top van Liebherr apparaten
De LIEBHERR koelkast CUe 2331-26 maakt enorm veel geluid. Wanneer de koelkast aanslaat en dat doet ie constant, bromt, dreunt, rinkelt en snerpt ie. De wanden van de koelkast zijn zo dun, dat ze meetrillen met het geluid. Ik had gedacht met dit merk een degelijke koel-vriescombinatie te kopen. Daar heb ik me in vergist. Ook het dekseltje dat op het scharnier van de deur bovenop zit, valt er steeds af. De algemene bouwkwaliteit is zeer armoedig.
Verder is het verschil in temperatuur tussen de bovenste plank en de onderste la veel te groot. Wanneer ik de koelkast op de bijna hoogste stand zet, wordt het op de bovenste plank eindelijk 7 graden, maar dan is de groentela 0 graden en bevriezen de groenten. Wanneer ik de thermostaat lager zet, is de bovenste plank 10 graden en de groentela 4 graden. Misschien had ik een maandagmorgenmodel, maar ik raad deze koel-vriescombinatie af.
GebruiksgemakSlecht
VormgevingSlecht
DuurzaamheidOnvoldoende
GeluidsniveauSlecht
Pluspunten
Geen
Minpunten
Maakt veel geluid
Slechte bouwkwaliteit
Geen goede temperatuurregeling
Thermostaat op een onhandige plek zodat de planken minder mogelijkheden hebben tot indeling.
Dit formaat koelkast was precies wat ik nodig had in mijn keuken.
Van geen enkel merk kon ik een dergelijk formaat vinden.
Daarnaast werkt het apparaat perfect, is heel stil ( mijn eerste koelkast die geen geluid maakt!) .
Bovendien een geweldige prijs/kwaliteit verhouding!
Nooit eerder een Liebherr gehad, maar ik ben fan nu!
Ik heb deze koelkast gekocht vanwege de hoogte. Ik heb er een magnetron op staan. Voldoet goed. Alleen de temperatuur instellen is onhandig omdat er geen cijfers of streepjes opstaan. Je moet maar wat gokken.
Mooi formaat koelkast met twee vrieslades voor in een klein appartement. Ideale hoogte om nog een magnetron op te plaatsen; dus optimaal gebruik van de ruimte.
Prima, koelvries combinatie neemt niet te veel ruimte in. Lekker compact. Zelfs met een 3 sterren vriezer. Ik hoop met deze net zo lang kan genieten als de vorige, maar met de 8 jaar garantie komt dit wel goed. De service van de leverancier was uitmuntend.
Echt een aanrader van Duitse kwaliteit
ik heb al jaren en jaren een Liebherr koel/vries combi op advies van de technici van mijn toenmalige werkgever. De vorige koelkast was wel wat te groot geworden en maakte nogal wat geluid (overigens wel 13 jaar gebruikt); nu een kleiner type, de Cue2331. Bijna niet te horen en koelt fantastisch en minder massaal. Ik ben blij met mijn keuze.
Had een koelvries-combinatie nodig voor een 1-persoonshuishouding. Eerst een andere op het oog, maar op advies van de verkoopster voor de Liebherr gekozen. Betere kwaliteit en langere levensduur.
Een prima koelvriescombinatie waar ik erg blij mee ben. Vriest en koelt uitstekend. Ruim koelgedeelte en de twee vriesladen zijn voor mij genoeg. Waar ik ook erg blij mee ben, is de geringe hoogte. Hierop kan ik de magnetron kwijt en kan ik er bij zonder krukje of iets dergelijks.
Ik gebruik deze koelvriescombinatie nu 3 maanden en ben er nog steeds erg blij mee. Geen enkel minpuntje te ontdekken. Voor mij is dit de juiste aankoop en ik kan hem zeker aanraden.
ik was beperkt in de hoogte van het apparaat ivm plaatsen onder hangkasten, kwam daardoor uit bij Liebherr koelkast, hoogte 137 cm.
plus is dat kast heel stil is. oude kast kon ik horen wanneer er werd gekoeld.
op de oude kast kon ik aan de buitenkant de temperaturen aflezen.
bij deze kast geen zichtbare temperaturen af te lezen, niet binnen en niet aan buiten-kant
via een losse temperatuur meter gemeten en thermometer afgesteld
kast is kleiner, smaller dan de oude, wat minder ruimte.
snoer had wel wat langer gemogen, nu toch toch een verlengsnoer moeten gebruiken.
er zit geen handvat op de deur, openen aan de onderkant van de deur, via een soort gleuf, voor mij te laag, ik pak de bovenkant van de deur en trek deze open.
achterkant is niet gesloten, zit een rooster, wist ik. toch blij met mooie kast