ETNA KKS5102 - Koelkasten

ETNA KKS5102
ETNA KKS5102
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 425,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KKS5102

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS5102 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

L******@h**********07-12-2025

Goed

Dit model werd aangeraden door de keuken adviseur. Werkt zoals ik veracht had en makkelijk bijnetna te registreren voor de extra jaren garantie. De koelkast is goed koud en overzichtelijk
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Overzichtelijk
JW Helmond07-11-2025

Goed, maar minder binnenruimte dan verwacht.

Het product past prima in onze keuken, echter is deze toch een stuk kleiner en minder energiezuinig dan ons oude apparaat, dat leek eerst niet zo. Verder voldoet hij prima en hopen we dat we hier nog lang van kunnen genieten.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Netheid
Minpunten
  • Energieverbruik
  • Ruimte
w*********@z*******10-09-2025

goede inbouwkoelkast

ik heb gekozen voor deze koelkast vanwege de handige indeling en prijs kwaliteit. deze koelkast is makkelijk in te bouwen en zou je zelf kunnen doen als je kluservaring hebt
t********@o**********04-09-2025

Zou niet snel weer voor etna gaan

De bakken in de deur zijn niet praktisch en maar op 1 manier te plaatsen. De lamp in koelkast is niet meer te vervangen zonder monteur erg slecht zoiets kon altijd gewoon zelf en om nog maar te zwijgen of monteurskosten. De onderste bak aan deur voor flessen zit niks in. Elke keer als je de deur opendoet vallen flessen eruit erg irritant. Verder doet hij wat ie moet doen
Pluspunten
  • Prijs
Minpunten
  • Lamp
  • Indeling deurbakken
  • Onderste bak flessen niet geschkt voor flessen
Mascha 02-09-2025

Prima koelkast

Deze koelkast is omgeruild door Etna omdat mijn oude na 4 jaar kapot ging. Deze nieuwe koelkast net in gebruik en doet wat ie moet doen. Ik vind de bakken in de deur vrij klein waardoor er maar 4 grote flessen in passen
Pluspunten
  • Mooie handige indeling
  • Sluit erg goed
Minpunten
  • Kleine bakken in de deur
p*******@g********16-06-2025

Fijne inbouw koelkast. Maakt weinig geluid

Fijne inbouw koelkast. Makkelijke bediening. Heeft verschillende koel standen. Maakt weinig geluid en dat is fijn voor in de keuken. Inbouwen was heel eenvoudig. Nadelen zijn: hij is niet heel energie zuinig en kan alleen worden uitgezet door de stekker er uit te halen.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Kan alleen uit door de stekker er uit te trekken
n********@u*********27-05-2025

Prima koelkast

Bij aanschaf van nieuwe keuken hebben we deze producten als advies gekregen. Goede degelijk product, met prima prijs. Vandaar gekozen voor dit product.
l************@c********20-01-2025
Product doet volledig aan mijn eisen. Prijstechnisch zeer goed.
WH Purmerend15-12-2024

Prima koelkast, zeker een aanrader.

ETNA inbouwkoelkast vervangt onze vorige zeer goed bevallen koelkast die helaas stuk was. Prima installatie en service, heel blij mee. Brando Purmerend, pluim voor jullie.
Pluspunten
  • Indeling
  • Deuropening kan links of rechts geinstalleerd
Rainr01-11-2024

Prima Koelkast

Hele mooie en fijne koelkast, werkt perfect en werd snel, netjes en keurig ingebouwd.
Pluspunten
  • Goed koel
  • Geen ijsvorming
  • prima verlichting
  • licht gaat knipperen bij koelkast te lang open
  • geruisloos
Kiki21-10-2024

Aanrader

Juiste afmeting, prijs-kwaliteitsverhouding is prima en energie verbruikt goed en geluid laag
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Weinig gemuid
a*******@h*********18-10-2024

Goed en betrouwbaar.

Etna ken ik al sinds mijn jeugd..ik ben nu 76 jaar. Vroeger hadden m.n ouders al etna producten. De betrouwbaarheid van etna producten is door de jaren heen niks verandert..gewoon heel erg goed. Daarom ook voor mij.geen twijfel met de aanschaf van n etna koelkast.
Pluspunten
  • Betrouwbaar
  • Prima service.
f********@g********08-09-2024

Fijne koelkast

Omdat onze koelkast kapot ging en gee vriesvak meer wilde bij de koelkast kwamen we op dit model uit. Je kunt hem op diverse standen zetten qua koelen. Hij heeft ook een eco stand wat altijd prettig is en koel genoeg. Mocht de deur te lang openstaan gaat het lampje knipperen wat ook handig is.
Pluspunten
  • Eco stand
Minpunten
  • Even wennen hoe je hem het beste inruimd
h************@g********15-08-2024

19 jaar trouwe dienst

de huidige Etna koelkast na 19 probleemloze jaren, vanwege schommeling in de ingestelde temperatuur, vervangen voor deze, die uiteraard weer een Etna moest zijn.
Pluspunten
  • levensduur
  • no nonsens merk
Koelkast15-08-2024

Goed

Koelt goed. Zeer tevreden met deze Etna koelkast. Prijs/kwaliteit verhouding is in orde.
i***@h******12-08-2024
De inbouw koelkast van ETNA KKS5102 besteld bij Keukenloods werd correct geleverd op afgesproken tijd en oude defecte gelijk meegenomen. Het zelf plaatsen gaf geen problemen, alles voldeed aan onze verwachting. Aangezien de defecte ETNA KKS4102 pas 3 jaar oud was en deze nalevering niet was geregistreerd dat nu wel direct gedaan zodat we verzekerd zijn van in totaal 5 jaar garantie.
H. Visser31-07-2024

Prima inbouw koelkast

Inbouw koelkast is heel netjes geplaats met goede uitleg en was snel koel. Had wel graag rekje aan de deur willen verzetten maar dat ging niet. Verder prima tevreden.
Pluspunten
  • Goede indeling
  • Lekker koud
Minpunten
  • Rekje aan deur niet verspelbaar
m************@k*********25-07-2024

Zeker een aanrader

Ik heb een Etna inbouwkoelkast gekocht omdat de oude stuk was gegaan. Ik heb voor de Etna gekozen omdat de prijs aantrekkelijk was en de koelkast er goed uit zag. Ik ben zeer tevreden over de service die geleverd is. De koelkast werkt perfect.
Pluspunten
  • aankoopprijs is perfect
  • de koelkast ziet er goed uit
Minpunten
  • Geen minpunten
Gerrit22-07-2024

cool

ruime inbouw koelkast met goede vak verdeel mogelijkheden. Doet lekker stil zijn werk