ETNA KCS6178NOF - Koelkasten

ETNA KCS6178NOF
ETNA KCS6178NOF
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 656,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KCS6178NOF

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCS6178NOF op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

L**********@k*********11-12-2025

Mooie apparatuur

Mooie strakke apparatuur. 1 minpuntje van de oven, de bediening is zwart en het omliggende ook zodat je moeilijk kunt zien wat je instelt. Mooier zou zijn om of een verlichte ring of een afwijkende kleur
t********@h**********08-12-2025

Niet twijfelen gewoon kopen.

Ik heb voor de koelvriescombinatie gekozen om dat ik gebonden was aan maten die aan de factum ikea gebonden waren. Ik heb dus gekeken naar het verbruik en de prijs en het geluid. A.Kosten. Reken som gaf aan dat het bedrag wat ik kwijt was aan het gebruik en de kosten wat een nieuwe koelvriescombinatie mij zal kosten en de tijd die hij zal meegaan. Heb ik gekozen voor ETNA KCS178NOF. B.Indeling . koel gedeelte deze is in vergelijking met de ikea koelkast groter. C.het diepvries gedeelte Deze was vroeg bij ikea iets groter, wel handig dat een open leg gedeelte boven de lades aanwezig is. B.Geluid. nieuw in vergelijking met de ikea koelvriescombinatie is dat deze het zelfde geluid produceert maar wat mensen vergeten dat hij goed is gedesoriënteerd dat hij veel minder aanslaat. C. Overweging. Ik zal deze koelvriescombinatie ook kiezen als ik niet aan deze maten gebonden zal zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk groet fam van't Hof
Pluspunten
  • Kwaliteit ++++
  • Prijs en 2 jaar +3 jaar
Minpunten
  • Minder diepvries ruimte
e*******@g********20-11-2025

Fijne indeling

Door de keukenspecialist gekozen. Was gewend aan een aparte koelkast en vriezer. Deze koelvriescombinatie leek heel klein, maar heeft heel veel ruimte. Werkt prima.
Pluspunten
  • indeling
  • ruimte
Minpunten
  • geen gevonden
t***********@g********11-11-2025

Prima product, beetje aan de kleine kant

Prima koelvriescombi, had deze wel wat dieper met meer ruimte verwacht
Pluspunten
  • Snel koel
  • Ontdooien hoeft niet
Minpunten
  • Niet heel groot
harold piket23-10-2025

Etna trouwe partner door de jaren heen

Na bij 25!! jaar trouwe en probleemloze dienst werd het tijd voor weer een ETNA koelvries inbouw combie. Bij Expert Twello een leuke 20% korting aanbieding, correcte bezorging en inbouw.De Etna werkt prima, geruisloos,mooie heldere binnenverlichting en een zee aan ruimte met praktische schappen en laden.Kortom we gaan er weer 25 jaar voor !
Pluspunten
  • mooie styling zowel binnen als buiten
  • zeer geruisloos
  • praktische indeling
d**********@k*********14-10-2025
We hebben de combi magnetron/oven nu een paar keer gebruikt en wat een fijn apparaat! Snel voorverwarmd en die crispy functie echt een uitvinding hoor! Kortom echt een aanrader!
y*****@l******13-10-2025
Prima apparaat, de keuze was een prijstechnische keuze en werkt voldoende voor mij.
m**@l******07-10-2025
Prima koel/vriescombi met voldoende ruimte en anti aanvries systeem dus je hoeft er niet om de zoveel tijd ijs uit te bikken. Helemaal top!
m**************@z*******06-10-2025

Blij mee

Via de keukenspecialist hij plaatsing nwe keuken. Blij mee, mooi en werkt uitstekend. Minpuntje: beetje weinig vriesruimte.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • De-frostfunctie
Minpunten
  • Kleine vriesruimtes
M*******@l******29-09-2025

Perfect product

Goede betaalbare product, goede klantenservice ik ben er helemaal blij mee!
Pluspunten
  • Betaalbaar
  • Stil in gebruik
  • Veel programma’s
  • Goede indeling
Minpunten
  • Bestekmand minder flexibel
Albert-Jan14-09-2025

Goede prijs-kwaliteit

Prima koelvriescombinatie voor een prima prijs. Op papier bijna even groot als onze oude Etna combinatie, maar gevoelsmatig toch flink wennen. Kwestie van anders indelen, dan lukt het aardig. Niet de stilste koelkast, maar het is dan ook geen duur product. Inbouw en in gebruik nemen was zo gebeurd. We zijn er blij mee.
Pluspunten
  • Prijs
  • No-frost
Minpunten
  • Vriezer ruimte
  • Geluid
CF Bisschop07-09-2025

Bevalt erg goed

Nadat ik pech had met dezelfde koel-vries combinatie een nieuwe. Ik ben heel tevreden met hoe het apparaat werkt en heel blij met het zelfontdooiingssysteem! Jammer dat de vorige het na 3,5 jaar begaf.
Pluspunten
  • Erg stil
  • Blijft prima op temperatuur
Minpunten
  • Kreeg vrij snel lek in koelsysteem
Rmgreb@live.nl03-09-2025

Etna is kwaliteit

Kwalitatief goede koelkast van een goed merk Etna. Is vertrouwd.erg stil, en doet zn werk goed.
Pluspunten
  • Stil
  • Koelt goed
  • Ruimte
Minpunten
  • 0
  • 0
m**********@h**********29-08-2025

Fijne en goede koelkast

Fijne koel vries combinatie. Koelt goed en is stil. Daarnaast een fijne indeling en slimme vrieslades. Slim om de deur bakken flexibel te maken. Helemaal tevreden!
Pluspunten
  • Flexibele deur bakken
  • Ruimte
  • Vries lades
  • Licht
  • Koeling
Minpunten
  • Cool flow neemt wat ruimte in op de bovenste plank
Nienke27-08-2025

Doet wat het moet doen

Voor ons viel de inhoud van de koelkast een beetje tegen. Dit komt vooral omdat wij voorheen altijd losstaande koelkasten hebben gehad, die zijn een stuk dieper dan inbouwkoelkasten. Koken is onze hobby, dus voor ons is de inhoud net te klein. Voor iemand die wat minder in de keuken staan zal dit prima voldoen. Verder werkt de koelkast zoals je kunt verwachten. Een aantel elementen kun je anders indelen, dat werkt prettig. Wat ik wel mis is een thermometer die de exacte temperatuur van de koelkast weergeeft.
Pluspunten
  • Verstelbare elementen
  • Koelt goed
Minpunten
  • Toch iets kleiner dan verwacht
  • Vriezer is aan de kleine kant
e**********@g********04-08-2025
Doet wat een koelkast/vriescombinatie moet doen! Voldoende ruimte, koelt goed. Wij zijn erg erg blij mee!
Jan04-08-2025

Goede, mooie inbouw koelkast

Pros: Koelt fantastisch, design (aan de binnenkant) is erg mooi. Lades zijn allemaal van doorzichtig plastic waardoor je goed kunt zien wat er in zit en niks vergeet. Glazen platen liggen ook stevig vast en zijn goed schoon te maken. Bovenste lade in vriesgedeelte is makkelijk toegankelijk. Enig klein minpuntje is dat er (in tegenstelling tot aangekondigd) twee soorten schroevendraaiers nodig zijn om de koelkast in te bouwen.
Pluspunten
  • doorzichtig plastic
  • glas stevig vast
  • open diepvrieslade
Minpunten
  • speciale schroevendraaier nodig
j*****************@g********02-08-2025

Super

Fijn om te gebruiken deuren sluiten/openen snel en geluidloos. Apparaat maakt weinig geluid en is zuinig in gebruik. Inwendig makkelijk aanpasbaar door verschillende plankjes met verschillende hoogte zo maak je alles goed passend.
Pluspunten
  • Stil
  • Ruim
  • Deuren van goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Vriezer heeft 1 lade minder dan normaal maar komt met een kleine uittrek lade voor kleine spullen die je snel kan pakken voor bovenop zoals ijsblokjes
  • ijsjes etc
a**************@l******29-07-2025

Super

Heel tevreden met dit product en energie zuinig
Pluspunten
  • Zuinig in verbruik
d***************@g********22-07-2025
Perfecte koelkast weinig omgevingsgeluiden en koelt en vriest goed
N.V.29-06-2025

Tevreden klant

Bij het uitkiezen van een keuken heb ik aangegeven degelijke energiezuinige apparatuur te wensen, binnen een beperkt budget. Etna werd mij toen aanbevolen. Tot nu toe geniet ik van het gebruiksgemak van de keukenapparaten. Er zit een prima handleiding bij, maar ze zijn intuïtief ook heel goed te bedienen. Daarnaast zien ze er ook prima uit, strak design, rustig beeld. Kortom: een tevreden klant.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
m**********@k*********02-06-2025

Heerlijke koude drankjes

Wij zijn er heel blij mee. Lekkere ruime koelkast met airflow. Echt een super koeling. Vriezer is wat klein maar prima voor de dagelijkse dingen. We hebben een grote vriezer in de schuur staan.
Pluspunten
  • Lekker hoog
  • Lekker koud
Minpunten
  • Zou iets dieper mogen zijn
J21-05-2025

Heel blij mee

Deze koelvriescombinatie heb ik gekozen wegens de relatief gunstige prijs ten opzichte van andere modellen. Ik was een beetje bang voor de grootte (ik had een iets ruimer model hiervoor). Gelukkig blijkt het allemaal wel mee te vallen, en is het even wennen en anders indelen. Ik vind dat mijn producten erg goed worden gekoeld en geconserveerd, de broccoli was na bijna een week in de koelkast nog steeds mooi groen. Aanrader dus!
Pluspunten
  • goede prijs-/kwaliteit verhouding
  • producten worden goed gekoeld
Minpunten
  • iets minder ruimte dan bij de vorige inbouw
f************@l******04-05-2025
Deze koelvriescombinatie is heel goed geïsoleerd door de dikke wanden. Ik kocht het apparaat 02-09-2023, helaas kreeg het apparaat een defect. Etna bracht mij 22-04-2025 een nieuwe koelvriescombinatie!!
Rolf 06-04-2025

Rolls Royce onder de ovens

Wat een aanwinst voor de keuken en mijn liefhebberij voor koken en bakken. Werkelijk een super oven! Heel gelukkig mee
Pluspunten
  • Pyro stand voor reinigen
  • Super snel voorverwarmd