ETNA KKS5178 - Wijnkoelkasten

ETNA KKS5178
ETNA KKS5178
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 746,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KKS5178

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS5178 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e*******@g********07-12-2025

Mooie grote ijskast

Mooie grote ijskast en een fijne indeling.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Goede indeling
Minpunten
  • Geen digitale temperatuur weergave
D********@v************23-09-2025

Erg goed

Werkt zoals het hoort, niet te duur, gewoon goed en geen problemen mee
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Stevig materiaal
c****************@g********18-09-2025

Lekker Ruim

De koelkast is ruim overzichtelijk zeer blij mee Als je er plek voor heb is het zeker een aanrader Wij hebben er een vrieskast naast
Pluspunten
  • Twee groentelades
  • Ruimtelijke
Bette Romkes-Gnodde 07-08-2025

Mooie inbouw koeler

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken hebben we gekozen voor inbouw apparatuur van Etna. De grote koelkast is boven verwachting! Hij is stil, ruim en een mooie indeling. Heel blij mee!
Pluspunten
  • Ruimte
  • Indeling
r************@g********07-07-2025

aanrader, bevalt zeer goed

Een heerlijke opbergruimte die goed is in te delen. Voldoende ruimte voor groenten in de 2 lades onder. En nieuwe producten zijn snel gekoeld.
R********@g********02-06-2025
Op aanraden van onze keuken verkoper gegaan voor deze koelkast met dubbele groentelade, omdat we een losse vriezer in de bijkeuken hebben wilden we de ruimte in de keuken optimaal benutten met een grote koelkast. Er is dan ook plek zat, al had er wel een extra plankje in de koelkast gemogen, zodat we wat minder hoeven te stapelen. We hebben ook nog geen goede plek gevonden voor grote flessen frisdrank. De koelkast werkt verder goed en we hebben nog geen condensvorming gezien.
m***************@g********19-04-2025
Mooie apparatuur van Etna Alles in mijn keuken is van dit merk Goede prijs/kwaliteit verhouding en mooie afwerking. Heel blij mee!!
Niels24-02-2025

Bevalt goed!

Prijs kwaliteit is on spot! Altijd Etna!
Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Uitstraling
Assendelft13-01-2025

Lange garantie!

Prima apparaat! En heel blij met de verlengde garantie.
Pluspunten
  • Ruim
  • Lichtje
C**************@k*********07-11-2024

Superblij mee

Superblij mee, lekkere ruime koelkast die niet te diep is dus overzichtelijk in te delen. Heb meerdere Etna apparatuur perfect heb 1 maal klantenservice nodig gehad super snel geholpen en afgehandeld
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Ruim
Minpunten
  • Geen temperatuur weergave
b****@h******11-10-2024

bedienningsgemak

de bediening is eenvoudig gaat direkt goed
Pluspunten
  • wijst zichzelf
Minpunten
  • binnenwerk beetje eenvoudi
k*********@g********22-09-2024
Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen met Etna apparatuur. Geweldig mooie apparaten qua gebruiksgemak en uitstraling. Wij zijn er blij mee.
r***********@h**********05-08-2024
We zijn heel tevreden met ons product. De koelkast is ruim en werkt goed. Alleen de lades onderin zijn vrij klein. De indeling is verder prima.
r*********@h**********09-07-2024
top kwaliteit, werkt goed en een snelle levering, wij zijn er super blij mee
K**********@g********26-06-2024
Fijne koelkast. Genoeg ruimte en voelt degelijk aan. Er zit een functie op die kou verspreid door de koelkast. Dit zorgt ervoor dat alles goed koud is.
y**********@l******22-06-2024

Aanrader

We hebben hem nu 3 weken in gebruik, ben zeer content met de ruimtes. Hij is geruisloos en doet wat het moet doen. Heb hem op laagste stand staan. Een tevreden klant waar voor je geld!
AnitaWD17-06-2024

Ruime indeling

Grote overzichtelijke inbouw koelkast. De lades zijn ruim, de rekjes zijn goed te verstellen, kortom ik kan er eindelijk alles in kwijt wat we nodig hebben. Ben reuze blij met deze keuze en hij pas goed in de nieuwe keuken met daarnaast een koffie corner.
Pluspunten
  • Ruime indeling
  • alles goed te verstellen op gewenste hoogte
JS16-06-2024

Goede Koelkast

Wij genieten heel erg van onze nieuwe koelkast. Dit omdat hij veel ruimte heeft, een hele fijne groente/fruit lade en goed koelt. Wij hadden hiervoor geen groente en fruit lade wij hadden niet verwacht dat wij hier zo blij mee zouden zijn. Ons fruit en groente zijn aanzienlijk langer goed. Verder koelt hij onze producten erg goed en heeft de koelkast erg veel ruimte. Kort om een echte aanrader!
Pluspunten
  • Fruit/groente lade
  • Goed koelen
Kees-Jan van Heerikhuize06-04-2024

Bevalt heel erg goed een aanrader

Mooie spul, doet het goed en weinig op of aanmerkingen over. We hebben er veel plezier mee
Kees-Jan van Heerikhuize06-04-2024

Zeker een aanrader

Fijne grote koelkast, kan een hoop in en wij met gezin van 5 houden nog ruimte over. Maakt weinig geluid.
Ruime koelkast03-04-2024

Ruime Koelkast

Mooie ruime koelkast. Mis alleen wel een flessenrek en er zitten maar weinig platen in voor deze grote van koelkast. Maar de bakken die er wel inzitten zijn degelijk.
Pluspunten
  • ruimte
  • geluidsarm
Minpunten
  • geen flessenrek
  • weinig glasplaten
Ruud M22-03-2024

Etna hoge koelkast met veel ruimte. Prettig in gebruik.

Deze koelkast is hoog en bevat veel ruimte voor het koelen van producten. Verlichting en schappenverdeling zijn prettig en de schappen kunnen naar wens worden geplaatst. De koelkast is relatief stil en houdt een constante temperatuur. Installatie en gebruik is eenvoudig en handleidingen compleet. Twee kritiekpunten: vacuum bij sluiten deur is behoorlijk sterk aanwezig, verlichting hapert soms doordat knop wat van fragiel materiaal lijkt (zit vrij los in de wand).
Pluspunten
  • Inhoud
  • Relatief stil
Minpunten
  • Trekt sterk vacuum bij sluiten
  • Licht niet altijd aan