ETNA KCV282NRVS - Koelkasten

ETNA KCV282NRVS
ETNA KCV282NRVS
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 499,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KCV282NRVS

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV282NRVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Frank23-12-2025

Aanrader

Mooie compacte koel vrieskast. Toch en een overzichtelijke indeling. Diepvries gedeelte is ruim.
Hindux007@gmailH********@g********22-12-2025

Juiste keuze

Voor een huishouding met een Aow inkomen is de Etna mijn juiste keuze geweest met mijn bidget. Koelkast oogt shique en kan heel veel erin. Levering en service via coolblue was uitstekend!
e*******@g********15-12-2025

ETNA KCV282NRVS koelkast aanbevolen

Pluspunten
  • Stille koelkast
  • de hond is er blij mee
  • Mooie kast en goede indeling
  • Smalle koelkast en toch ruim
Minpunten
  • De koeling wordt niet electronisch geregeld; schommelingen in de temperatuur
  • nu gekoppeld aan electronische temperatuurschakelaar
  • verder geen minpunten
e*******@g********15-12-2025
Ik heb voor dit product gekozen na het lezen van pro's en contra's oa consumentenbond en beoordelingen van gebuikers op diverse websites. Ik heb goede ervaringen, het is een mooie, stille koelkast met een goede indeling. Het energiegebruik heb ik nog kunnen meten maar ik ga ervan uit dat de opgegeven waarden kloppen. De kast heeft geen electrnisch geregelde koeling. Echter, het val me op dat ondanks een vrij stabiele omgevingstemperatuur de koeltemperatuur nogal schommelt. Ik heb een digitale thermometer met voeler in de koelkast. Het ene moment lees ik 3 graden, een paar uur later 8 graden enz. Ik heb oa voor een nieuwe koelkast gekozen vanwege energiezuinigheid van modernere kasten. Om hiervan echt te kunnen profiteren ga ik de electronische meter/regelaar koppelen aan de koelkast zodat de temperatuur meer konstant is en de kast waarschijnlijk aanzienlijk minder energie zal gebruiken. Dat is het enige nadeel wat ik kan bedenken: de werking van de thermostaat. Ik was gehouden aan een maximum breedte waaraan dit model ETNA KCV282NRVS kon voldoen. Prijs/kwaliteitverhouding is okay.
h*************@z*******07-12-2025

Etna the best

Vanwege een defect aan mijn ijs-/vrieskast op zoek gegaan naar een nieuw apparaat. En tenslotte uitgekomen bij Etna. Super blij met mijn nieuwe ijs-/vrieskast van Etna. Qua uiterlijk een verrijking van de ruimte. En ondanks dat het energielabel een trede hoger lag dan mijn oude apparaat is de Etna toch zuiniger. En dan de ruimte. Door de toevoeging van een extra lade, voel ik me de koning te rijk. Zeker een aanrader!
j*********@g********07-12-2025

Zeker een aanrader

Heel practice ijskast en vriezer combinatie. Met een hele goede indeling. Maakt heel weinig geluid. Een prima prijs kwaliteit verhouding. We zijn heel tevreden.
Pluspunten
  • Prijs
  • Indeling
d***********@g********01-12-2025
Sinds deze koelkast hier staat, merk ik vooral één ding: rust. Geen lawaai, geen storende brom. Hij doet gewoon wat hij moet doen, en dat voelt eigenlijk al luxe genoeg. De indeling zit logisch in elkaar, waardoor ik eindelijk niet meer hoef te schuiven met potjes en kommetjes om alles erin te krijgen. De groentelade is ruim en houdt mijn groenten opvallend langer fris, iets waar ik écht blij van word, want ik gooi minder weg. De RVS-afwerking ziet er mooi uit en past goed in mijn keuken. Het voelt degelijk, zonder poespas. Kort: een betrouwbare, stille koelkast waar ik heel tevreden over ben. Geen gedoe, gewoon goed.
p*****************@g********30-11-2025
Het is een geweldige grote en super stille koelkast de vriezer heeft een ideale open lade bovenin waar je heel makkelijk 3 broden in kan leggen. Ruimte genoeg voor al mijn eten, hij is goed verlicht en wat helemaal fijn is, is dat hij no front heeft, nooit meer ontdooien, hoe fijn isdat! Kortom hele fijne koel/vries combinatie ☆☆☆☆☆
y**********@c********23-11-2025

Prijstopper

Prima koelvrieskast. Vriest en koelt super. Kast maakt ook amper geluid. Heel blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Smal
  • Geen geluid
Minpunten
  • Ondiepe vriesladen
s*********@l******18-11-2025

Fijne grote koelvriescombinatie

Fijne grote koelvriescombinatie. De kleur is erg mooi. Het koelkast gedeelte is erg ruim. Het is een lekkere stille koelkast je hoort hem alleen af en toe even kort aanslaan. Klein puntje is dat de lades van de vriezer wat minder diep zijn maar dat komt door no frost systeem en die doet goed z’n werk.
Pluspunten
  • Groot
  • Anti frost
Minpunten
  • Iets minder diepe vries lades
Cor13-11-2025

Een aanrader

Product voldoet aan onze verwachtingen, Ziet er mooi uit,is geruisloos wat voor ons erg belangrijk is.en de prijs kwaliteit is bij zonder goed.
Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
y****@o**********09-11-2025

Echt aanrader.

Super stille koelvries kast . Echt blij mee ,en ziet er echt mooi uit ook.
s************@m******30-10-2025
hele fijne koelkast redelijk zuinig past lekker veel in en ook fijn dat ie no frost functie heeft ook de vriezer is heel fijn 3 vakken plus een extra lade en stil is ie zeker hoor hem nauwelijks, ook een heel mooi design, dus al met al een fijne koelkast voor een schappelijke prijs.
m************@h**********27-10-2025

Mooi product

Het is een mooi design, mooie glasplaten, degelijke kwaliteit en veel ruimte. Non frost werkt goed en koelt goed.
m**********@g********24-10-2025

een prima prijs/kwaliteit verhouding

het is een prima koelkast, vrij standaard. Niet veel bijzonderheden maar daar is de prijs ook naar. Hij maakt niet veel geluid.
Pluspunten
  • maakt niet veel geluid
  • mooie kleur
  • de open la in de vriezer went snel omdat het gemakkelijk is
Minpunten
  • geen echte bijzonderheden
v***********@h**********15-09-2025

Mooi stijlvol apparaat.

Voldoet aan alles wat we graag wilde. Mooi uitstraling.
Pluspunten
  • Nou grijs.
  • Veel ruimte.
j*********@c********07-09-2025

Een topper

We hebben een Erna koelkast gekocht top.
Pluspunten
  • 10
  • 10
w**************@g********26-08-2025

Nice fridge for narrow kitchen

Very nice fridge, perfect for my narrow kitchen. The height is also good, enough to put all my meal prepa. Cold since first day. No problem whatsoever.
Pluspunten
  • Size
  • Cold
  • Beautiful
moon31-07-2025

zeker een aanrader

geweldig product. met nofrost. ideaal.
Pluspunten
  • nofrost
  • de diepte maat
M****************@h**********03-07-2025
Mooie en fijne koelkast/diepvries combinatie. Veel waar voor je geld
a****************@g********27-06-2025
Mooie smalle en hoge maar van binnen toch erg ruime koelvriescombinatie. Pas prima in een kleine keuken. Maak amper geluid en ziet er goed uit al is t geen rvs maar rvs look.
i******@h*********26-06-2025

fijne koel/vries combi voor kleinere keukens

een bekend en betrouwbaar merk een hele mooie enfunctionele en goed betaalbare koel/vries combinatie ben er heel erg blij mee!
Pluspunten
  • afmeting
  • groot genoeg kleinere gezinnen
  • goede prijs in vergelijking met anderen
Riet en Frans02-05-2025

een prachtig mooie aanwinst !

Mooie ruime ,zeer stille koelvries combinatie . Rvs kleur past bij onze grijze keuken . Een aanwinst waar we lang plezier van hopen te hebben !
Pluspunten
  • ruim en stil
  • een mooie uitvoering
c*********@l******11-04-2025

Geweldige koelkast

Ik heb dit product nu enkele weken waarbij ik niet had gedacht dat ik zo tevreden zou zijn. De koelvriescombinatie is muisstil, mooi qua kleur, en genoeg ruimte in het koel gedeelte en vriesvak. Door de grote groente la past alles er netjes in en blijft het ook goed vers. Ook de 4 vriesvakken zijn meer dan ruim, ik merk geen ijs dat ast blijft plakken aan je lades of etenswaren. Dit alles in combinatie met een prima prijs is dit echt een top aankoop geweest.
Pluspunten
  • Mooie kleur
  • Genoeg opbergruimte
  • Voldoende led verlichting
  • Houd alles goed koud door de gehele koelkast
h*************@g********19-03-2025

Heel te vreden

Mijn koelkast is zeker goed werkt goed is compact ruimte vol en voldoet aan alle beschreven eigenschappen....