Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 329,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KDV156ZWA
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KDV156ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.
Mooi stil apparaat , veel binnenruimte en een
mooie ,heldere verlichting. Daarnaast ziet hij er gewoon erg mooi uit. Kortom , TOP !
Ik heb gekozen voor dit ETNA-product vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en het strakke design. Het apparaat werkt zoals verwacht en is gebruiksvriendelijk in de bediening. De prestaties zijn betrouwbaar en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Voor deze prijsklasse krijg je echt een degelijk product met een moderne uitstraling. Zeker een aanrader voor wie zoekt naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Strak en modern design
Betrouwbare prestaties
Je kunt de deur ombouwen
Minpunten
Beperkte extra functies vergeleken met duurdere modellen
Prima koelkast. Echt groot genoeg voor mij alleen. Had ook de mogelijkheid om de openingsrichting van de deur te wijzigen wat ik dus heb gedaan. Maakt soms wel geluid, maar ik stoor mij hier niet aan omdat ik een ruimtelijk appartement heb. Werkt echt top en doet wat ie moet doen.
Prima koelkast met veel ruimte. De diepvries werkt uitstekend. Stroomverbruik kan ik nog niet veel over zeggen, maar deze koelkast lijkt nu al veel zuiniger dan onze oude. De zwarte kleur past mooi in onze keuken.
Wij hebben een koel/vriescombinatie van etna gekocht, hij doet het super en is duidelijk qua beschrijving en kregen wij hem binnen een half uur op de juiste temperatuur, ook het vriesgedeelte is voor ons voldoende en gaat ook super. Eigenlijk heb ik hier ook geen seconde over getwijfeld want mijn moeder heeft vanaf haar trouwen 1953 tot 1999 een etna gasfornuis gehad en vond het jammer dat ze bepaald onderdeel niet meer kon krijgen.
Voor mij staat Etna voor degelijke en betrouwbare apparaten.
...
Wij hebben deze koelkast aangeschaft omdat wij zochten naar een 2e koelkast voor 'erbij' van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Die hebben wij zeker gevonden, wij zijn tevreden over dit product, voldoet aan onze verwachtingen!
Fijn dat deze maat koelvriescombinatie nog bestaat. Geschikt voor kleine woningen. Er kunnen lekker veel flessen in de deur geplaatst worden. Minpuntjes: weinig indeel mogelijkheden van de planken en geen afstand steuntjes voor de muur bijgeleverd.:
Het is een mooie ruime koelkast met een vriezer ruim voor brood en kleinere producten.
De kleur past goed in ons keuken interieur het zelfde zwart als de hangkasten voor de glazen.
Voor het geld wat de koel vries combinatie kost heb je waar voor je geld.
Wij zijn er blij mee
Het is een budget koelkast met een relatief groot vriesvak. Dat vriesvak gebruik ik voornamelijk om brood in op te slaan. Houdt qua omvang het midden tussen een kleine koelkast en een normale, grote koelkast. Prima product, lijkt me.
Deze koelkast gekocht nadat ik hetzelfde merk eerder bij een familielid heb zien staan. Het is een stijlvolle koelkast en op het eerste oog zie ik geen minpunten.
Gezien de prijs waar ik 'm voor gekocht heb, is het meer dan een goede deal.