ETNA KDV156ZWA - Koelkasten

ETNA KDV156ZWA
ETNA KDV156ZWA
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 329,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KDV156ZWA

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KDV156ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

n**********@g********13-11-2025

Oud en vertrouwd

Een oud vertrouwd merk, mooie design! Diverse vrienden hebben een ETNA en zijn stuk voor stuk zeer tevreden. Dus hoefde ik niet lang na te denken….
Pluspunten
  • Design
  • Bijna geen geluid
  • Strakke achterkant
j***************@g********07-10-2025

Topapparaat

De prijs/kwaliteitsverhouding is perfect. Mooi stil apparaat , veel binnenruimte en een mooie ,heldere verlichting. Daarnaast ziet hij er gewoon erg mooi uit. Kortom , TOP !
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Stil
  • Veel binnenruimte
  • Makkelijk te plaatsen
h*************@g********15-09-2025

ETNA stelt niet teleur

Ik heb gekozen voor dit ETNA-product vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en het strakke design. Het apparaat werkt zoals verwacht en is gebruiksvriendelijk in de bediening. De prestaties zijn betrouwbaar en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Voor deze prijsklasse krijg je echt een degelijk product met een moderne uitstraling. Zeker een aanrader voor wie zoekt naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Pluspunten
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Strak en modern design
  • Betrouwbare prestaties
  • Je kunt de deur ombouwen
Minpunten
  • Beperkte extra functies vergeleken met duurdere modellen
Cas29-08-2025

Prima koelkast. Echt groot genoeg voor mij alleen. Had ook de mogelijkheid om de openingsrichting van de deur te wijzigen wat ik dus heb gedaan. Maakt soms wel geluid, maar ik stoor mij hier niet aan omdat ik een ruimtelijk appartement heb. Werkt echt top en doet wat ie moet doen.
Pluspunten
  • Ruimtelijk
  • Netjes
Minpunten
  • Maakt wat geluid
r******@z************29-08-2025

Mooie koelkast

Prima koelkast met veel ruimte. De diepvries werkt uitstekend. Stroomverbruik kan ik nog niet veel over zeggen, maar deze koelkast lijkt nu al veel zuiniger dan onze oude. De zwarte kleur past mooi in onze keuken.
Pluspunten
  • Kleur
  • Ruim
  • Geluidsarm
  • Laag verbruik
d************@g********18-07-2025

Zoals gewoonlijk super

Wij hebben een koel/vriescombinatie van etna gekocht, hij doet het super en is duidelijk qua beschrijving en kregen wij hem binnen een half uur op de juiste temperatuur, ook het vriesgedeelte is voor ons voldoende en gaat ook super. Eigenlijk heb ik hier ook geen seconde over getwijfeld want mijn moeder heeft vanaf haar trouwen 1953 tot 1999 een etna gasfornuis gehad en vond het jammer dat ze bepaald onderdeel niet meer kon krijgen. Voor mij staat Etna voor degelijke en betrouwbare apparaten. ...
Pluspunten
  • Ziet er degelijk uit
  • Werkt super
v*************@k***********04-07-2025

Goede prijs/kwaliteit koelkast

Wij hebben deze koelkast aangeschaft omdat wij zochten naar een 2e koelkast voor 'erbij' van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Die hebben wij zeker gevonden, wij zijn tevreden over dit product, voldoet aan onze verwachtingen!
Pluspunten
  • niet duur
  • practisch
L***28-06-2025

Waar voor je geld

Afmetingen zijn precies goed voor mijn keuken. De koelkast koelt heel goed en werkt naar behoren :)
Pluspunten
  • Afmetingen
  • Koelen
p***************@m*****03-03-2025
Fijn dat deze maat koelvriescombinatie nog bestaat. Geschikt voor kleine woningen. Er kunnen lekker veel flessen in de deur geplaatst worden. Minpuntjes: weinig indeel mogelijkheden van de planken en geen afstand steuntjes voor de muur bijgeleverd.:
e***********@h**********20-08-2024
Excellent Refrigerator! It cools very well, enough space for 2 or 3 people, it is also very beautiful, very Premium. 100% recommended!
p*********@z*******14-07-2024

Mooie en goedkope koelkast

Het is een mooie ruime koelkast met een vriezer ruim voor brood en kleinere producten. De kleur past goed in ons keuken interieur het zelfde zwart als de hangkasten voor de glazen. Voor het geld wat de koel vries combinatie kost heb je waar voor je geld. Wij zijn er blij mee
r*********@g********18-06-2024

Heel geschikt voor 1-persoons huishouden

Het is een budget koelkast met een relatief groot vriesvak. Dat vriesvak gebruik ik voornamelijk om brood in op te slaan. Houdt qua omvang het midden tussen een kleine koelkast en een normale, grote koelkast. Prima product, lijkt me.
Pluspunten
  • Relatief goedkoop
  • Neemt weinig ruimte in.
  • Goed vriesvak voor 1-persoons huishouden
peter28-01-2024

mooie koelkast

mooie en leuke kleine koelkast die alles heeft wat je ervan verwacht. goede prijs kwaliteitsverhouding
Pluspunten
  • handig
  • eenvoudig in gebruik
m***@i**********20-07-2023

Stijlvolle koelkast voor een zeer scherpe prijs!

Deze koelkast gekocht nadat ik hetzelfde merk eerder bij een familielid heb zien staan. Het is een stijlvolle koelkast en op het eerste oog zie ik geen minpunten. Gezien de prijs waar ik 'm voor gekocht heb, is het meer dan een goede deal.