Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.449,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ATAG HI9271MV / 735389
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ATAG HI9271MV / 735389 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De 1e dag viel me een irritante tik op als er een pan op een pit stond en de plaat niet gebruikt werd. Elke 3-4 seconden. Bijzonder irritant met een open keuken. Ook als een pit aanstond en er een andere pan op een andere pit stond, maar nog niet aan, dan hoorde je die tik. De gebruiksaanwijzing is er onduidelijk hierover. Het komt ter sprake(blz 21) waarbij gemeld wordt dat de plaat uit moet staan en je de Menu toets en de aan/uitknop van de meest linker pit 5 sec. moet indrukken. Gedaan. Kreeg foutcode 99 en die houdt in dat je 2 toetsen tegelijk indrukt. Dat is vreemd, want dat is de instructie. Gebeld naar het servicenummer van Atag. Laaaaaaang wachten! Ondertussen blijf ik ermee spelen en kwam erachter dat de plaat niet uit moet staan, maar in stand-by! Te herkennen aan het langzaam oplichtende en knipperende indicatielampje. Nu kreeg ik wel de optie APD OFF bij 5 sec, indrukken Menu- en aan/uittoets (meest linker pit). Overigens is een automatische pandetectie natuurlijk fantastisch, maar niet met irritante tik. Hier mag Atag écht wel wat aan doen. Nu heb ik die detectie dus uitgeschakeld. Je moet toch een pannetje op de plaat kunnen laten staan. Een functie dus die aangeboden wordt, maar zelden/nooit gebruikt zal worden. Daarom
Natuurlijk is de bridge functie op deze grote plaat wel een groot pluspunt. U maakt desgewenst van 6 pitten 3 grote voor bijv. grillplaat, teryakiplaat of braadslee. MDoor wat handelingen kan je met 1 druk beide pitten tegelijk gebruiken. In de praktijk ben je sneller als je de pitten zelf apart bediend.
Geregeld bij vocht/lichte vervuil dat de tiptoetsen amper of niet werken, eerst schoon/droog maken voor ze weer werken.
Gebruikersgemak scoort daarom dus ook lager.
Duurzaamheid: Nu ruim 1,5 jaar in gebruik. Meermaals al de zekeringen uitgeslagen zonder aanwijsbare reden. Ook al een keer monteur bij geweest die 1 complete kookzone heeft vervangen.
Vorige week weer een groep eruit. Aangezet, moet je weer de Auto pandetectie uit zetten. Dat kan niet, blijken alle menutoetsen (6 stuks) niet te werken. Wederom contact gezocht met Atag Service .....
Note: Voor deze kookplaat heb je een 3-fase aansluiting nodig! Dit erd niet medegedeeld door de leverancier die 'm oook geplaatst heeft. Kosten moeten maken voor het realiseren van een 3-fase.