- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
ETNA KG959ZTA - 4-pits Gaskookplaat - Zwart - Inbouw - Kookplaten
Kooktoestellen
Etna staat bekend als een goed merk. Heel degelijk betaalbaar. Daarom was voor ons de keuze niet moeilijk. De toestellen oven en gaskookplaat bevallen ons goed
Tot op heden zijn we zeer tevreden over deze gaskookplaat, welke we hebben gekozen op basis van de maat en de uitvoering. De materialen en de bediening zijn van een goede kwaliteit, in gebruik eenvoudig en veilig. De 4 pitten bieden een goede variatie voor de verschillende bereidingswijzen. Wat betreft de hygiëne, schoonmaken is een makkie, wel zo fijn! Hopelijk gaan we nog jaren plezier hebben van ‘onze’ Etna gaskookplaat.
Simply The Best
Waarom heb ik deze gaskookplaat van Etna gekocht?
Ik was op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle gaskookplaat en Etna sprong er direct uit. Wat mij aansprak, was het strakke design in combinatie met de stevige materialen en goede recensies.
De kwaliteitshouding van Etna is duidelijk merkbaar: de kookplaat voelt robuust aan, de branders werken krachtig en gelijkmatig, en de bediening is eenvoudig en nauwkeurig. Alles straalt degelijkheid en vakmanschap uit.
Ik heb bewust voor dit product gekozen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het vertrouwen dat ik had in het merk Etna. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met mijn aankoop!
Lekker ouderwets degelijkegaskookplaat
We twijfelden of we wel weer een gaskookplaat zouden kopen, maar alles overwegende, toch voor gas gegaan. Deze kookplaat is een schot in de roos, degelijk, voldoende opbrengst per pit en mooie zware pannendragers! Er verschuift niets als je een zware pan verplaatst en pas is meteen stabiel.
Pluspunten
- Stabiliteit
- Degelijk en sterk
Minpunten
- Deksels gaspitten zijn wat lastig te plaatsen
We hadden eerst een gas op glasplaat maar dat was geen succes om de glasplaat schoon te maken strepen en nog eens strepen.
Op zoek naar een andere plaat en wij kwamen bij ETNA uit door de mooie vormgeving ziet er strak uit we hebben gekocht en laten plaatsen en we zijn er erg tevreden mee omdat de plaat makkelijk schoon te houden is.
Top plaat.
Pluspunten
- Mooie plaat
- Makelijk onderhoud
Minpunten
- Geen
- Geen
Stevige pan dragers en pannen staan stabiel
En ontsteken van gas brander werkt snel en veilig
Topper
Het is een robuust fornuis en makkelijk schoon te maken. Je kunt de pannendragers er gemakkelijk afhalen en ze zitten ook aan elkaar gekoppeld zodat het een stevig systeem is!
Ook erg fijn is de wokbrander en het bedieningspaneel werkt soepel.Al met al een goede keuze geweest voor dit mooie fornuis.
Pluspunten
- Wokbrander
- Makkelijk schoon te maken
Aanrader, mooi vormgegeven gaskookplaat
Na 20 jaar trouwe dienst begon onze gaskookplaat gebreken te vertonen, niets ergerlijker dan met minder pitten of weigerende pitten aan de gang te gaan. Afweging gas of inductie viel snel op oud en vertrouwd gas en ons verdiept in merken.
Voor ons was het een keus tussen 2 gerenommeerde 'gasmerken' en de keus is gevallen op Etna vanwege kleur zwart en vormgeving van de KG959ZTA.
wat staat ie mooi strak in het blad, kleur staat beter dan de rvs uitvoering die we hadden, 4 werkende pitten is wer een verademing, wokbrander een mooie plus. We hopen hier net zoveel lekkere gerechten vanaf te mogen halen als de vorige kookplaat!
Pluspunten
- Kleur zwart
- Strak vormgegeven
- Makkelijke bediening
- Heldere handleiding
Minpunten
- niet (en hopen ze ook niet te hoeven melden)
een aanrader
de Etna kookplaat die onlangs hebben gekocht, is een kookplaat die massief en degelijk oogt, en prima voldoet aan onze eisen, ook wat betreft de prijs/ kwaliteit wij zijn zeer tevreden, wij vinden het een aanrader,
Pluspunten
- makkelijk zelf te installeren
- geen aansteker meer nodig
Zeker een aanrader
Ik had hiervoor een aeg kookplaat zonder brander.
Nu heb ik de etna KG959ZTA gekocht en ik merk het verschil hoe prettig het is om op een wokbrander te koken
Fantastisch, ik ben er heel erg blij mee
Pluspunten
- Goede vlam
- Wokbrander
- Elektrische ontsteking
- Kwaliteit
- Zwarte kleur mat , prachtig
geweldige kookplaat
Mooi apparaat . Installatie is eenvoudig en de kookplat voldoet aan onze verwachting. Ook de wok brander is voor mij een uitkomst.
Pluspunten
- mooi design
- eenvoudig aan te sluiten
uitstekende kwaliteit
Voor een goede prijs hebben we weer een, moderne gaskookplaat. we koken erop los op een makkelijke manier. De goede kwaliteit geeft een zeer goed gevoel. Het kan tegen een stootje.
Pluspunten
- gemak
- degelijk
Minpunten
- geen
- geen
Ik ben tevreden.
Ik kreeg een nieuwe keuken van de woningbouwvereniging en toen meteen een nieuwe kookplaat gekocht.
Ben zeer tevreden.
Ik ben nog steeds tevreden over mijn Etna gasstel. Ik ben niet van plan om een ander merk te kopen.
Pluspunten
- Is goed schoon te maken.
- Ziet er mooi uit.
Heb er geen spijt van.
Ik ben heel tevreden met mijn kookplaat van Etna. De prijs viel ook nog wel mee.
Pluspunten
- Ziet er goed uit.
- Ben tevreden.
Een topper !
Prachtige zwart gasfornuis voor ons nieuwe chalet! Mooie zware pannenhouders, goede bediening en een plaatje om te zien
Pluspunten
- Zware pannenhouders
- Goede bediening
- Wokbrander
- Makkelijk schoonmaken
Een aanrader
Ik heb voor de zwarte gekozen omdat dit mooier staat bij de keuken . Hij is makkelijk in onderhoud . Fijn dat er een wokbrander bij zit is ook erg fijn .
Pluspunten
- Makkelijk in onderhoud
Mooie uitstraling maar wokbrander te groot voor een 4 pitter
Dit product geleverd gekregen via een keukenboer. Niet opgelet wat voor gasbranders er op zaten. Je krijgt zo veel info bij de aanschaf van een keuken. Ik had nooit voor een apparaat met wokbrander gekozen. En terecht. Al diverse keren de vlam in de pan geslagen. De omtrek van het brandbare gedeelte is zo groot dat er bij een 28 cm koekenpan al vlammen omheen komen. Het wrange is dat ik niet eens een wok heb. Om na 3 maanden alweer een ander gasstel te kopen gaat me helaas niet lukken.
Minpunten
- Wokbrander
Goedwerkende kookplaat, mooi design
Kookplaat staat erg mooi in de keuken, heeft een strak/robuust design. De pannendragers zijn erg goed, de pannen verschuiven niet. Kookplaat valt prima schoon te maken, door de matte coating zie je geen schoonmaakstrepen. Wij zijn erg blij met de wokbrander, hiermee zijn de pannen snel heet. Elektrische vonkontsteking werkt ook goed. Enige minpuntje is dat de voorste en achterste branders redelijk dicht op elkaar staan.
Pluspunten
- mooi design
- pannen verschuiven niet
- makkelijk schoon te maken
- mooie geprijsd
- elektrische vonkontsteking
Minpunten
- voorste en achterste brander staan dicht op elkaar
Super fijne kookplaat
Het is een erg mooie kookplaat wat erg mooi op een zwart blad staat.
De wokbrander heeft de pan binnen no time heet.
Er passen ondanks het formaat makkelijk 4 normale pannen op
Pluspunten
- Zwart
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Knoppen hadden ook zwart moeten zijn
Mooie robuuste uitstraling
Mooie robuuste uitstraling, gietijzer, dus de pannen staan lekker stabiel en alles kan ik de afwasmachine...ook fijn.
Ook niet duur en door het apparaat te registreren wordt ook nog eens je garantie verlengd naar 5 jaar!!!
Kortom super blij.
Pluspunten
- niet duur
- pannen staan stabiel