Siemens EH675LFC1E - Kookplaten

Siemens EH675LFC1E
Siemens EH675LFC1E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 809,23 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Siemens EH675LFC1E

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH675LFC1E op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jans07-11-2023

Het is wel even wennen, maar de resultaten zijn goed.

De SiemensEH675LFC1E inductiekookplaat stond mij aan qua vormgeving en mogelijkheden. Het is wel even wennen aan de bediening ervan, maar ik merk: dat went relatief snel. De plaat voldoet aan veel van mijn verwachtingen. Voordelen: - Helder display met grote cijfers, - 2 Sliders met veel mogelijkheden, om in te stellen, - Er zit bij elke zone ook een 0-stand op de slider. Wanneer ik (voor mij) nadelen zou moeten opnoemen van deze plaat, vergeleken met onze ruim 12½ jaar oude en veel gebruikte Scholtès TIP 644 DDL, dan het volgende: - De boosterfunctie werkt maar op één stand en niet bij alle standen van 1-9, - De boosterfunctie kan niet gebruikt worden, wanneer twee zones links, of twee zones rechts gelijktijdig zijn ingeschakeld... hoe laag de stand van de andere zone ook is. - De aan/uitknop zit links i.p.v. rechts. Al een paar keer tijdens het koken de plaat per ongeluk uitgeschakeld. - De vergrendeling van de kookplaat werkt niet, wanneer een of meerdere zones ingeschakeld zijn, - De kookwekker zetten is relatief simpel, de timer (die een zone na een vooraf ingestelde tijd uitschakelt) niet. - Het opwarmen van een pan in de braadstand duurt erg lang, wel vele minuten. Dan gaat het sneller, wanneer je dat opwarmen handmatig doet, zonder de braadstand te gebruiken.
  • Helder en duidelijk display
  • subtiel koken of smelten "a piece of cake".
  • Vlees stoven: een botermals resultaat.
  • Booster: water koken gaat razend snel
Minpunten
  • Zie minpunten in de review
Alkmaar03-06-2022

Niet doen!

Touchslide werkt niet en buiten garantieperiode slechte service van siemens
Wim24-07-2020

Makkelijk te reinigen

Kwalitatief altijd onder de indruk geweest van Siemens producten. De inbouwservice was uitstekend, zeer vriendelijke monteur.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Na 2 jaar kapot
Elly31-10-2019

Mooie grote kookplaat, makkelijk te bedienen,

Mooie grote makkelijk te reinigen kookplaat, geen gedoe meer met gaspitten schoonmaken en die naar verloop van tijd lelijk worden, ik had nog nooit inductie gekookt maar zou niets anders meer willen, vele mogelijkheden, kinderslot, makkelijk in gebruik, schakelt zichzelf uit als de pan niet meer op de kookplaat staat, erg handig, in één woord een topkookplaat!
Pluspunten
  • Makkelijk te reinigen
  • Makkelijke te bedienen
  • Genot om op te komen
Minpunten
  • Geen minpunten
Ronald27-07-2019

Inductie kookplaat

Top product water is zeer snel aan de kook ( pan binnen 2 minuten op boost stand ) verder regelen van temperatuur gemakkelijk reageerd direct verder worden de pannen veel minder heet dan op gas ( kan stalen pan oppakken zonder pannenlappen )
Pluspunten
  • Snel warm
  • Pannen veel minder heet
  • Kook Plaat snel koud
Hans Terpstra14-07-2018

Powerinduction kookplaat

4 kookzones met 1 braadzone is zeer practies. booster op alle zones en de lightslider is super gemakkelijk te bdienen. ook de have stapjes in de slider is eenvoudig
Pluspunten
  • alleen maar
Minpunten
  • niet gevonden
Fam. Festen14-09-2017

Inductie kook-plaat

Inductie koken bevalt goed, zeker de braadsensor bevalt goed. Wel is het wat moeilijk te zien of de pan precies op het kookvlak staat en het gebruik van de variabele kookzone links-achter is wat onduidelijk. Het lijkt of wokken rechtsvoor toch wat minder hard gaat als op een gaspit. Hoe komt het dat de stand voor "net nog koken" zo varieert?
Pluspunten
  • braadsensor
  • inductiekoken
Minpunten
  • plaats van kookvlak
  • gebruik van timer is wat onduidelijk
Hennie Vinken06-09-2017

goed ,.gemakkelijk schoon te houden apparaat

Wennen om het koken en niet te knoeien,wel opletten voor het aanbranden. (heel snel warm) ,gemakkelijk schoon te houden . wel steeds opletten dat onderkant bodem schoon is.
Pluspunten
  • snel warm,
  • goed schoon te houden
Minpunten
  • leren niet aan te laten branden
  • dubbele plaat bij mij achter, bij wokken moelijk
Petra17-05-2017

Fantastische inductie kookplaat met prachtig design

Voor mij is dit mijn eerste inductie kookplaat na jarenlang op gas te hebben gekookt. De inductie kookplaat is in een woord geweldig! Had niet durven dromen dat de overstap van gas naar inductie zo fantastisch zou zijn. Had ik dit maar eerder gedaan! Zou niet anders meer willen. Met de boosterfunctie kookt het water razendsnel. De kookplaat heeft een schitterend design. Oogt héél mooi in de keuken en geeft een opgeruimde aanblik. De bediening is vrij eenvoudig en de tip touchslider met ledverlichting is geweldig en goed en snel te bedienen. Ook de timer is handig en makkelijk en heb je geen losse kookwekker meer nodig. Al mijn kookpannen kan ik gewoon gebruiken, zelfs mijn braadpan. (zijn uiteraard wel geschikt voor inductie). Zelfs mijn man is laaiend enthousiast, hij als Indo, die vaak Indische gerechten bereid en dacht dat wokken niet meer mogelijk zijn, is er heel tevreden mee en vindt het nu ontzettend snel gaan! Ook de braadsensor functie is geniaal. Ben zéér tevreden met de inductiekookplaat. Deze kookplaat is een echte aanrader!
Pluspunten
  • Boosterfunctie
  • Braaadsensor
  • Tip touchslider werkt snel en eenvooudig
Proto30-01-2017

Vrijheid tijdens het koken met touch systeem

Siemens bestaat al jaren en het heeft goede klantenservice. Het gebruik van de apparaten bevalt mij best. Het apparaat werkt goed/snel/makkelijk en het ziet er mooi uit.
Pluspunten
  • mooi
  • makkelijk
Minpunten
  • oud pannenset weggooien i.v.m. ferromagnetisch.
Cend10-01-2017

Gebruiksvriendelijke inductieplaat, display heel duidelijk

Overstappend van een oudere inductieplaat naar deze was geen enkel probleem. De bediening wijst eigenlijk vanzelf. Heb er geen enkel probleem mee gehad. Ben tot nu toe zeer tevreden over deze aankoop.
Pluspunten
  • duidelijk display
  • gemakkelijke bediening
Jeannet06-01-2017

Siemens Inductiekookplaat

Erg blij met de aanschaf van dit apparaat. Het is overzichtelijk en ruimtelijk opgesteld. Erg makkelijk in gebruik en de toetsen ook makkelijk in te drukken (je hoeft ze alleen maar iets aan te raken) Kortom, ik kan het apparaat aan iedereen aanbevelen!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Bediengspaneel werkt erg makkelijk
  • Genoeg ruimte voor 4 grote pannen
B. de Haan23-12-2016

Groot en makkelijk te hanteren inductie kookplaat

De inductie kookplaat is super makkelijk te gebruiken .Vooral de power / shortboost functie is erg fijn en heel snel.En niet meer apart een kookwekker te gebruiken er zit ook een timer functie op.En dit niet alleen er zijn nog meer extra functies. Ik ben er echt super blij mee.
Pluspunten
  • powerboost
  • warmhoudfunctie
w.van zon01-12-2016

keurig afgewerkt

vanwege het gemak van een variabele kookzone, en goede kwaliteit prijs verhouding kortom aanbevelen waard
Hans18-11-2016

Prachtige, stijlvolle kookplaat

Wat een genot om met deze kookplaat te werken. Ik wist niet wat ik ervoer. Alles is supersnel warm, De bediening is zo simpel als het maar kan. En schoonmaken is 'een fluitje van een cent'. En iedereen die in onze nieuwe keuken komt, ziet meteen wat een mooi design alles heeft (we hebben alle apparatuur van Siemens genomen). We zijn dik tevreden. O ja, en die pannenset die we erbij kregen, passen er héél goed bij. Super.
Pluspunten
  • supersnel aan de kook
  • makkelijk regelen van de warmte
  • makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • De aan/uit knop is wat moeilijk te zien op de dagl
Diana Sijm11-11-2016

Inductiekoken went meteen

Ik dacht dat de overgang van gas naar inductie koken heel groot zou zijn, maar ik ben aangenaam verrast, Makkelijk te bedienen, heel gebruiksvriendelijk, veilig ook en met de boosterknop heb je zo alles aan de kook. Heel fijn koken; het is direct heet en de temperatuur kan ook zo weer laag. Je kunt de stand a la minuut aanpassen. En deze kookplaat is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • direct stand regelen
  • boosterknop
  • veiligheid
  • makkelijk schoon maken
Minpunten
  • maar 4 kooppitten helaas
  • glas lijkt me wel kwetsbaar