- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
ETNA KKO682 - Koelkasten
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Mooie kookplaat. Eenvoudige bediening en goed functionerend apparaat!
Pluspunten
- Goede prijs
- mooi toestel
Onderbouw koelkast
Een onderbouw koelkast. Hier zit voldoende ruimte in, en redelijk overzichtelijk. Alleen bij de bovenste plank moet je door je knieën. Maar dat wist ik van tevoren.
Minpunten
- Bovenste plank niet goed zichtbaar
mooie koeler maar wel 'brompot'
Eer is helaas weinig keuze in onderbouw/in bouw koelers, en dan is deze ETNA een voordelige keus. Netto inhoud iets kleiner dan 23 jaar oude Bauknecht, dat zal met betere (lees: dikkere) isolatie te maken hebben. Jammer dat er geen rooster zit dat ruimte tussen koeler en keukenplint afdekt, nu kijk je 'onder' de keuken en verzamelt zich daar vuil en stof. Vorige weggedaan ivm stroomverbruik en -omdat deze vaak aansloeg- behoorlijk lawaai. Helaas staat deze ETNA vrijwel continue aan én maakt een irritant brommend geluid. (ja, gecontroleerd op 'waterpas' en strakke montage gecheckt) Prijsverschil met 99% identieke Pelgrim was 100,- en dan krijg je alleen 'Softclose' deur als extra, maar... misschien is die toch stiller? We zullen het nooit weten ;-)
Pluspunten
- voldoende afwerking
- helder licht
Minpunten
- krappe groentelade
- brommende motor
- geen 'plintafwerking'
Prima koelkast voor deze prijs!
Ik heb deze koelkast uitgezocht omdat hij voordelig in prijs is. Hij bevalt prima, ook al heeft hij wat nadelen. De glasplaat op de groentenla kan ik niet gebruiken als extra legplankje omdat de lengte te kort is om in de kast te schuiven.
Ik mis bij het presenteerblaadje een opstand randje aan de achterkant waardoor de producten er gemakkelijk afglijden wanneer je het naar voren trekt.
Verder bevalt de koelkast goed. Hij is ook lekker stil.
Koelkast ETNA Kko682
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Maatvoering perfect. Bediening eenvoudig. Top product.
Etna onderbouw koelkast
prijs kwaliteit verhouding + de garantie
Aanrader weet ik nog niet,maar tot nu toe ben ik tevreden
Heb hem nu 2 weken ,is prima,de prijs staat niet op rekening ,nieuwe keuken,
Pluspunten
- Kan ik nog geen eerlijk antwoord op geven
Minpunten
- Kan ik nog geen eerlijk antwoord op geven
goede middeklasse onderbouw koelkast
Leek me een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Hoop dat de koelkast wel lang meegaat.
Weinig geluid bij aanslaan is fijn.
Indeling niet plezierig. Kan in de koelkast zelf geen hoge dingen kwijt. In de deur kunnen slechts 2 rekken te plaatsen. Hier moeten ook de hoge dingen als melkpakken en flessen in. Groentecompartimenten onhandig. Losse bakken/lades zou fijn zijn. "dienblad"glasplaat kan ik niet kwijt en is ook slecht bruikbaar als zodanig: veel te smal, dus daar kukelt de boel natuurlijk af.
Belangrijk minpunt :
Er komt water te staan, wat onder de halve glasplaat gaat zitten op laagste niveau(achterin geplaatst).
Is dit condens wat niet in maar vóór de lekgoot(met afvoer)terechtkomt? Moet dus iedere keer dat plankje waar spullen opstaan eruit halen om het weer droog te maken.
Pluspunten
- stil
- koelt goed
Minpunten
- vervelende indeling
- onderin steeds nat
Mooie koelkast
Goed passende onderbouw koelkast met voldoende ruimte. Geplaatst door lokale EP electro winkel.
Pluspunten
- Ruimte
- Helder led licht
Minpunten
- Groentevak moeilijk bereikbaar
Mooie en ruime koelkast
Nadat mijn vorige koelkasten het binnen 4 jaar begaven (beide van hetzelfde merk) besloot ik een ander merk te kopen.
Ik heb voor de Etna koelkast gekozen omdat deze goede reviews kreeg. Daarnaast heeft deze een ruime inhoud en een prettige prijs.
Wij hebben de koelkast zelf geïnstalleerd wat makkelijk te doen was, doordat de installatie handleiding erg duidelijk was.
Daarnaast biedt Etna extra garantie bij registratie van het product.
De beste keus voor mij daarom.
Pluspunten
- Inhoud
- Indeling
- Digitaal display
- Prijs
- Garantie
Minpunten
- Eén glasplaat is een halve
Voor een appartement zeker een aanrader.
Goed vormgegeven en kwaliteit.
Ben al jaren fan van ETNA.
Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld.
Pluspunten
- Compact
- Doet wat hij hoort te doen.
Gekocht een prima koelkast voor onder het aanrecht. De prijs/kwaliteit is heel goed en de montage werd perfect uitgevoerd. Praktisch ingedeeld en voorzien van een thermostaat. De koelkast is uitstekend verlicht door middel van led verlichting. Wat ons betreft een aanrader.
een aanrader niet een kan hier aan tippen
Voor het vervangen van de oude koelkast is dit een mooie onderbouwkoelkast met handige indeling.
Vind o.a. de halve plank wel handig hierdoor kun je juist hogere producten makkelijk kwijt erg slim.
Goede felle LED-lamp die overal goed zicht geeft in de koelkast.
De KKO 682 is makkelijk zelf in te bouwen ook het deur op deur systeem is erg handig.
Dat de deur het laatste stukje automatische sluit is erg handig en bij te lang open staat een signaal geeft.
Hij is stil energie zuinig kortom alleen pluspunten een topper zeker voor deze prijs er is geen ander die daar aan kan tippen.
Pluspunten
- Makkelijk zelf te plaatsen
- deur op deur mooi systeem
- zelf sluitende deur met waarschuwing te lang open
- handige indeling
- energie zuinig
Minpunten
- niet een