Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 799,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA FG190RVS / 737126
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FG190RVS / 737126 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na veel revieuws gelezen te hebben kwamen we toch steeds weer op dit gasfornuis met oven uit. Mooi design, makkelijk te bedienen en de prijs is in verhouding tot het product. Ik houd van koken en kan op deze manier mijn kookkunsten uitbreiden. Het is ook een mooie blikvanger in de keuken. Had eerst twijfels wat de schoonmaak betreft op het rvs, maar het maakt mooi streeploos schoon. Ik kan op dit moment nog geen dingen benoemen waar ik ontevreden over ben. Tot nu toe dus een gasfornuis/oven die aan mijn verwachtingen voldoet.
Toen mijn oude fornuis besloot met pensioen te gaan (zonder overleg, bedankt hé), begon ik aan een zoektocht die voelde als een aflevering van “Vrouw zoekt fornuis.” Na veel vergelijken en twijfelen viel mijn oog op dit mooie ETNA fornuis en het was meteen liefde op het eerste pitje.
De oven is zó ruim dat ik er twee grote pizza’s naast elkaar in kwijt kan. Geen gedoe meer met draaien of wachten, alles tegelijk erin, perfect gaar en krokant. Ideaal voor ons gezin én voor feestjes! Met vijf pitten tegelijk koken voelt alsof ik een professionele chef ben, maar dan zonder stress of kookdiploma.
Man en kinderen zijn blij, en ik voel me weer de koningin van de keuken. Wat me het meest verraste? De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in balans. Voor deze prijs had ik nooit verwacht zóveel gemak, ruimte en kookplezier te krijgen. Het fornuis heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Kortom: dit fornuis is geen apparaat, het is een upgrade voor mijn hele huishouden.
ETNA, je hebt mijn hart én mijn aanrecht veroverd.
Het gekochte product voldoet geheel aan de verwachtingen. Het is robuust zonder dat het zwaar of lomp is. Het is vrij eenvoudig te installeren en door de in hoogte verstelbare poten makkelijk aan de keuken aan te passen.
De bedienings knoppen voelen stevig aan en zijn soepel te bedienen. Het lezen van de symbolen gaat wat moeilijk door kleine symbolen en je moet even door de knieën De oven is goed geIsoleerd en mooi verlicht tijdens gebruik. De afmeting van het ovengedeelte is ruim. De verlichting gaat echter uit als de ventilator niet draait. Tot nu toe zeet tevreden over deze aankoop.
Als je van koken houd is dit gasfornuis een aanrader
Wij wilden eyecather in onze keuken en dat is gelukt.
Wat ook belangrijk was voor ons was de kwaliteit en het onderhoud. En dat is top.
De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend.
Echt een aanrader.
De gaspit bediening is middels draaiknoppen. Ze zijn weliswaar van plastic maar voelen solide aan. Gasvlam is goed en uitstekend regelbaar. Gasrek op bovenplaat is functioneel en netjes van vorm.
De oven heeft alle benodigde standen. Het ovenlicht is goed. De oven werkt uitstekend en is zeer snel op temperatuur. Thermostaat lamp werkt keurig.
Klein minpuntje is dat de klok amper leesbaar is. Het licht is namelijk zo zwak dat je de klok functie niet kan instellen. Een servicebezoek via de website staat gepland en het is wachten op de monteur. Ik reken op een goede afloop en kan alleen maar zeggen, een prachtig fornuis voor een bilijke prijs.
Ik heb er lang op moeten wachten, maar zowel oven als gasfornuis zijn heel gebruiksvriendelijk en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit bij de rest van de keuken.
Ziet er op zich oké uit. Mag in de hoeken wat netter afgewerkt worden. Voor wat betreft de gaspitten mag de laagste stand wat mij betreft ook wat lager kunnen, ook de kleinste pit is echt te hoog voor een sudderstand. De knoppen zijn erg groot/grof, door het zwarte kunststof uiterlijk niet echt fraai. De wok pit heeft te weinig calorieën bij gebruik van de wokring. De vlammen komen niet langszij de wok. Oven nog niet gebruikt. Zowel bakplaat en rooster, van beide slechts één aanwezig, komen wat goedkoop over. Gelukkig was het fornuis in de aanbieding, anders had ik mij toch bekocht gevoeld.
Ik heb gekozen voor een
Ik heb gekozen voor een ETNA omdat dat al een oud merk is en zeer betrouwbaar.
Het werkt fantastisch. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.
Het fornuis is heel solide en straalt een zekere luxe uit.
Snel geleverd en netjes binnen gezet. Ziet er netjes en mooi afgewerkt uit. Alleen de pootjes er onder moeten draaien en waterpas zetten. In hoogte verstelbaar en kan op je eigen hoogte neer gezet worden.
Het ziet er mooi uit en het werkt perfect. Zeer tevreden over het product. Zou zo weer de zelfde kopen als het nodig zou zijn.
Na 15 jaar bleek ons oude fornuis aan vervanging toe: een nieuw gasfornuis vinden dat in de keuken paste leek een moeilijke opgave….maar Etna bleek een prachtig fornuis te hebben met een mooie wokbrander in het midden en een prachtige oven met tal van mogelijkheden.
We zijn er erg tevreden over en kunnen dit fornuis van harte aanbevelen!
Een degelijk stabiel apparaat. Sterke wokbrander en geweldige oven die snel opwarmt en ontzettend veel ruimte heeft. De oven heeft veel opties en een heel simpele gebruiksaanwijzing. Voor deze prijs kan je geen degelijkere krijgen.
Het fornuis voldoet aan de eisen. Toch enige minpuntjes. De al vaker besproken plastic knoppen doen afbreuk aan het geheel. Tevens is boven de breedte niet 90 cm maar 89 cm waardoor er een opening ontstaat tussen de de aanrechtbladen. Dit oogt niet mooi.
Fijn apparaat. Eenvoudig zelf te installeren en makkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzing zou in iets groter lettertype gedrukt kunnen worden. Verder zeer tevreden.
Recent een mooi 90cm Etna fornuis gekocht omdat onze oude defect was.
Online gekocht via een webshop dus het was spannend om te zien hoe de bouw kwaliteit is.
Het fornuis ziet er voor zijn prijs erg goed uit, de knoppen zijn van kunststof die zien er een beetje goedkoop uit. Dit wist ik gelukkig al door eerdere review’s gelezen te hebben.
De gaspitten zijn goed te doseren en de oven werkt prettig. Handig dat er een klok op zit met timer functie.
Bij het eerste gebruik deed de verlichting in de oven het niet, de service desk van Etna gebeld en erg vriendelijk geholpen. Ze hebben een nieuwe lamp opgestuurd en die doet het weer. Goede en vriendelijke service desk dus. Ik heb het apparaat ook gelijk geregistreerd waardoor je nu 3 jaar aanvullende garantie hebt. In het totaal 5 jaar dus dat is fijn. Al met al blij verrast met deze koop!
we hebben het Etna fornuis nu een jaar. Voldoet volledig aan onze verwachtingen. Een ruime oven waar makkelijk 2 pizza's in kunnen, mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden en ook de kookplaat met 4 branders en de wokbrander zijn fijn om te bakken,braden en natuurlijk te wokken
Het fornuis is simpel en zonder poespas.
Dus geen elektronische oventemperatuurweergave etc.
Alleen een digitaal klokje.
De prijsbandbreedte van 90 cm. brede fornuizen varieert van 750 tot zo'n 5.000 euro.
Dus als je niet te veel wilt uitgeven en tevreden bent met een simpel werkend fornuis dan is deze Etna een aanrader!
Het fornuis is simpel en zonder poespas.
Dus geen elektronische oventemperatuurweergave etc.
Alleen een digitaal klokje.
Goed dat de fabrikant (of importeur?) er een wokring bij levert.
De knoppen van het fornuis zijn van kunststof (plastic?) en hopelijk blijven die heel.
Dit soort reviews helpt andere kopers, maar in feite zou je pas iets over een product kunnen zeggen als je het langere tijd gebruikt hebt.
Maar toch: Als je niet te veel wilt uitgeven en tevreden bent met een simpel werkend fornuis dan is deze Etna een aanrader!