Bosch KSV36AIDP - Koelkasten

Bosch KSV36AIDP
Bosch KSV36AIDP
Energieklasse A, D
Review schrijven over Bosch KSV36AIDP

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KSV36AIDP op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m************@h**********25-09-2022

Er zijn geen betere dan Bosch

Deze Bosch koeler is fantastisch ik heb hem gekocht bij Bemmel en Kroon voor de laagste prijs pluspunten zijn een zeer mooie uitstraling minpunt niet verkrijgbaar in 1.91 H vinger vlek vrij geen energie label C zeer goede led verlichting onderste lade geen klepje extra groente en fruit lade deurvulling zeer ruim alarm signaal bij deuropening Koop je een Bosch koeler of een Bosch Vriezer dan ben je gegarandeerd het beste af met de keuze en voor de prijs altijd checken bij Bemmel en Kroon en wat dacht je van de extra 3 jaar garantie voor 35 euro
Pluspunten
  • zeer mooie uitstalling
  • led verlicht zeer goed
  • extra groenten fruitlade
  • ruime deurvulling
  • veel beter geisoleerd 5 cm
Minpunten
  • jammer niet leverbaar in 1.91 hoogte
  • jammer niet leverbaar in C label
  • jammer geen klepje op de onderste lade
a******@g********24-12-2021

Lekker ruime mooie koelkast

Mooie koelkast. Geeft je het gevoel, zeker wanneer het met de vergelijkbare diepvrieskoopt, dat je een inloop american koelkast hebt. Veel ruimte, erg handig voor een gezin. Alleen jammer dat er zo prominent naamplaatje van Bosch op de deur zit.
Pluspunten
  • ruime koelkast
  • grote handgreep ,weinig vingerafdrukken op deur
Minpunten
  • bosch naamplaatje op deur
  • energie
n****@3******06-05-2021
4.0

Inferieure kwaliteit plastic onderdelen: afrader

4.0
Niets mis met de 'hardware'. Alleen lijkt het er op dat Bosch systematisch bezuinigt op de kwaliteit van de plastic accessoires. Binnen een jaar breken bakjes af en ontstaan er scheuren in plastic lades. Meerdere consumenten klagen hierover en ik hoor om me heen dezelfde geluiden over andere Bosch producten. Prijzige onderdelen om te vervangen. Vooralsnog een afrader dus.
Pluspunten
  • stil
Minpunten
  • kwaliteit van de plastic accessoires