Brother DCP-L2530DW - Multifunctionele Laserprinter - A4 - Zwart/Wit - WiFi - Printergeheugen

Brother DCP-L2530DW - Multifunctionele Laserprinter - A4 - Zwart/Wit - WiFi
Brother DCP-L2530DW - Multifunctionele Laserprinter - A4 - Zwart/Wit - WiFi
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.305,00 Bekijk alle aanbieders
6.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Brother DCP-L2530DW - Multifunctionele Laserprinter - A4 - Zwart/Wit - WiFi op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wim10-05-2019

Toner

De printer geeft zonder aankondigin een melding dat de toner op is. Als de melding verschijnt is het niet mogelijk nog een pagina af te drukken. De melding is niet te negeren. Ook de Brother klantenservice beaamt dit.
Minpunten
  • Melding toner op is per direct einde afdrukken
Gerrit19-03-2019

Prima product

De printer is erg prettig. heb hem nu van af november en nog geen problemen gehad. Het dubbelzijdig printen is ook erg handig
Pluspunten
  • fijne copieer resultaten
Minpunten
  • Nog geen gevonden
Gerrit28-11-2018

Prima printer

Eenvoudig te installeren en prima print en kopieer resultaten . Ook genoeg mogelijkheden en prettige handleiding op de site. De software zonder schijf direct van internet geinstalleerd. Wat betreft duurzaamheid kan ik nog geen oordeel geven.
Pluspunten
  • Goede print resultaten
  • Dubbelzijdig
  • fijne copieer resultaten
  • eenvoudig te installeren
Minpunten
  • Nog geen gevonden