Unieke eigenschappen van de nieuwe Nest Cam en Nest Doorbell


Bezitters van de nieuwe Google Nest Cam en Nest Doorbell profiteren van nogal wat voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vliegensvlugge montage en automatische beelddetectie? Dankzij accuvoeding hangt jouw weerbestendige bewakingscamera of videodeurbel binnen luttele minuten op de gewenste plek. Vervolgens merkt de slimme camera wanneer er een persoon, dier, voertuig of pakketje voor de lens verschijnt. Ontvang hiervan een seintje op jouw smartphone en kijk in de Google Home-app live mee. Nieuwsgierig? Leer deze kersverse parels van Google Nest beter kennen! 

De nieuwste generatie Nest Cams zijn de intelligentste en gebruiksvriendelijkste camera’s die Google ooit uitbracht. Het maakt niet uit of je in een appartement, villa of rijtjeshuis woont, want de voordelen zijn voor iedere woningbezitter talrijk. We nemen je in vogelvlucht mee langs diverse unieke eigenschappen van de Nest Cam met batterij en Nest Doorbell.


Relevante meldingen

Een bewakingscamera of videodeurbel heeft als voornaamste functie om huisbezitters te waarschuwen bij belangrijke gebeurtenissen. Dat gebeurt via bewegingsdetectie of bij het indrukken van de belknop. Zo bepaal je voortaan zelf in hoeverre je van personen, dieren, voertuigen en pakketjes meldingen ontvangt. 

Vloeiende Full HD-beelden met HDR

Je roept binnen de Google Home-app altijd en overal haarscherpe (live-)beelden op. Opvallend is het ruime bereik. De Nest Cam met batterij heeft een groothoeklens met een diagonaal gezichtsveld van 130 graden. De Nest Doorbell doet daar met een bereik van maar liefst 145 graden zelfs nog een schepje bovenop.


Bestel hier de Google Nest Doorbell bij Coolblue

Bestel


Overal ophangen dankzij accuvoeding

In tegenstelling tot eerdere camera’s van Google Nest bevatten de nieuwe Nest Cam en Nest Doorbell een geïntegreerde accu. Je kunt de camera zo’n beetje overal kwijt. Je bent tenslotte niet afhankelijk van netvoeding. Een enkele acculading is bij normaal gebruik goed voor een gebruikersduur van zo’n drie maanden 


Eenvoudig te installeren

Bij de installatie van een videodeurbel kwam voorheen heel wat kijken. Met de introductie van de gebruiksvriendelijke Nest Doorbell met geïntegreerde batterij hebben woningbezitters niets meer met dergelijke aansluitperikelen te maken. Er is voor de montage namelijk geen technische kennis vereist. 


Bekijk hier de Security Bundel van Google Nest bij Coolblue

Ontdek


Binnen en buiten filmen

De weerbestendige behuizing met IP54-certificering en de geïntegreerde accu geven huisbezitters veel flexibiliteit bij de montage. Bij de montage van de Nest Cam maakt binnen of buiten niet uit. Hang het apparaatje bijvoorbeeld aan de muur om een oprit of achtertuin te beveiligen. Een stroomkabel is niet nodig, want op een enkele batterijlading houdt de Nest Cam het wel een tijdje uit. 

Bestel hier de Google Nest Cam bij Coolblue

Bestel

Veelzijdig Nest-ecosysteem

De nieuwe Nest Cam met batterij en Nest Doorbell zijn onderdeel van een uitgebreider ecosysteem. Je kunt namelijk allerlei andere smarthome-producten aan het Nest-ecosysteem toevoegen, zoals een rook- en koolmonoxidemelder, wifi-versterker, draadloze luidspreker, thermostaat en bedieningsdisplay. 


Videogeschiedenis in de cloud

De Nest Cam geeft niet alleen maar livebeelden aan een iPhone, iPad of Android-toestel door. Deze bewakingscamera slaat namelijk ook automatisch fragmenten van belangrijke gebeurtenissen op.

Met een betaalbaar Nest Aware-abonnement komt deze bewakingscamera pas écht goed tot zijn recht. Voor slechts vijf euro per maand of vijftig euro per jaar sluist de Nest Cam namelijk videoclips door naar een beveiligde server in de cloud. Je hebt daarmee altijd en overal toegang tot een videogeschiedenis van dertig dagen. 

Bestel hier de Google Nest Doorbell bij Coolblue

Bestel

Wie denkt dat het opzetten van een betrouwbaar videobewakingsnetwerk veel gedoe met zich meebrengt, heeft het mis. De gloednieuwe Google Nest Cam bevat namelijk een wifi-antenne én oplaadbare accu. Kortom, grote gaten boren en meterslange kabels trekken zijn niet langer nodig. Hang deze slimme bewegingscamera op de gewenste plek en houd via de Google Home-app op een smartphone altijd een oogje in het zeil. De intelligente Nest Cam weet precies wanneer er een persoon, dier of voertuig in beeld verschijnt.

Lees meer

Met de nieuwe Google Nest Cam ontvangen huisbezitters uitsluitend belangrijke meldingen. Zie bijvoorbeeld wanneer de buurvrouw of een busje van een klusbedrijf voor de deur staat en voer op afstand een gesprek. Dankzij de slimme beelddetectie van personen, dieren en voertuigen verschijnen er op jouw smartphone alleen notificaties die voor jou relevant zijn. Een groot voordeel, want je voorkomt daarmee tijdverspilling.


Lees meer

De nieuwe Google Nest Doorbell gebruik je met gemak voor elke woning. Dankzij de ingebouwde accu en wifi-module is de installatie namelijk snel gepiept. Kortom, verwacht geen ingewikkeld gedoe met (verouderde) bedrading en een transformator. Bekijk in de Google Home-app wie er aanbelt en volg dankzij slimme meldingen allerlei gebeurtenissen voor je huis. De Nest Doorbell ziet dat er een persoon, dier of voertuig voor de deur staat en stuurt vervolgens een pushbericht. Je maakt via de intercomfunctie desgewenst op afstand een praatje met de beller.

Lees meer

Iedere videodeurbel ondersteunt bewegingsdetectie, maar het gaat er natuurlijk om hoe de camera deze gebeurtenissen interpreteert. Om die reden bevat de nieuwbakken Google Nest Doorbell een slim algoritme voor beelddetectie. De camera onderscheidt personen, voertuigen, dieren en pakketjes van elkaar en stuurt hiervan desgevraagd pushberichten naar de bewoner(s). Ontvang voortaan uitsluitend activiteitsmeldingen die jij interessant vindt. 


Lees meer