Philips Sound Philips Fidelio X2HR Over-ear Headphones - Black - Over-ear koptelefoons

Philips Sound Philips Fidelio X2HR Over-ear Headphones - Black
Philips Sound Philips Fidelio X2HR Over-ear Headphones - Black
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 103,99 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sound Philips Fidelio X2HR Over-ear Headphones - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

BroncoII26-06-2023

Luistergenot van de bovenste plank !!

Een pracht van een Audio-fiel Philips product ! De sound is voor mij perfect. Zit zeer comfortabel en geen luistermoeheid. De duurzaamheid moet zich nog bewijzen maar voelt heel solide en stevig aan. Voor mij een aanrader van de bovenste plank. Ik ga hier nog jaren luisterplezier van hebben. En dat voor een zeer scherpe prijs ( Amazon aanbieding ) van EU 89.95.
Pluspunten
  • Nederlands product.
  • Kwaliteit is Top !
  • Draagt zeer comfortabel.
  • De sound is voor mij perfect.
  • Scherpe prijs,
Minpunten
  • Geen,
  • Zero.
  • Zou het niet weten.
  • Niet te vinden!
  • XXX
Jeroen 226-03-2021

Beste aankoop ooit....

Na koptelefoons van Sennheiser, Denon en B en O te hebben gehad nav de wel zeer postieve recenties de Fidelio X2HR gekocht voor 110 euro bij Amazon, ik kan er maar 1 ding over zeggen en dat hij werkelijk formidabel is, hij verslaat alle merken onder de 500 euro met gemak....
Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • draagcomfort
Minpunten
  • kabel van 3 mtr is erg lang