ETNA OP670MZ - Oven multifunctioneel met pyrolyse - Matzwart - 60cm - Turbo-hetelucht - 72 Liter - Grill - Oven- en grillreinigers

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA OP670MZ - Oven multifunctioneel met pyrolyse - Matzwart - 60cm - Turbo-hetelucht - 72 Liter - Grill

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA OP670MZ - Oven multifunctioneel met pyrolyse - Matzwart - 60cm - Turbo-hetelucht - 72 Liter - Grill op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j*********@s********27-11-2025
Eenvoudig te installeren. Werkt naar verwachting en bediening is eenvoudig. Tevreden klant.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • goede koeling van behuiuzing
Minpunten
  • nog niet ontdekt
m*************@g********26-06-2024
Goedemorgen kwaliteit en ziet er mooi uit. Alle zegen komt van boven en wij zijn gelukkig met onze etna oven
Pluspunten
  • Prima kwaliteit