Ritel.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 879 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke uitleg en hulp bij het kiezen van een nieuwe telefoon en provider. Ondanks drukte in de winkel nam de medewerker uitgebreid de tijd om ons te helpen. Zeer tevreden.
Goede service. Snel geholpen. Erg vriendelijk personeel.
De heer in de winkel was heel behulpzaam en heeft alles netjes uitgelegd
Heel goed en beleefd personeel in het finaal te Hulst
Prima geholpen vriendelijk, en behulpzaam.
De winkel hoeft geen contact op te nemen, want het is allemaal heel goed verlopen.
Ritel is een aanrader om te bezoeken in Oud Beijerland.
Goede duidelijke uitleg .
Altijd correct te woord staan en als verassing bij verlenging een kado.
Lekker rustig. Goed geholpen. Neemt de tijd voor je ongeacht hoeveel mensen er binnen komen
Worden altijd goed geholpen , vriendelijk personeel, ze nemen echt de tijd voor je.
Zeer professioneel behandeld,netjes afgehandeld alles.👍
De telefoon van mijn moeder deed plotseling niets meer, terwijl deze nog binnen de garantie viel. Op advies van Ritel in Barendrecht heeft ze deze naar een andere reparateur gebracht. Na een aantal dagen bleek dat deze daar niet gemaakt kon worden. Vervolgens werd bij Ritel gezegd dat op dat moment de garantie was vervallen, omdat de telefoon (op hun advies) naar een reparateur is geweest en deze daar open is gemaakt. Volgens de consumentenbond vervalt alleen de fabrieksgarantie en niet de wettelijke garantie. Het wordt alleen een lastig verhaal op het moment dat de telefoon gebracht is naar een ander reparatiebedrijf dan de winkel aanwijst. Er is haar wijsgemaakt dat ze een nieuwe telefoon moest kopen, want ja, ze heeft ook gewoon nog een abonnement lopen. Daarbij komt dat haar verteld is dat ze een nieuw hoesje moest kopen, omdat de oude niet meer zou passen. Bij thuiskomst bleek de oude prima te passen. Om verhaal te halen heb ik Ritel gebeld, waarbij ik teruggebeld zou worden. Dit is ook niet gebeurd. Uiteindelijk na 5 dagen meerdere keren per dag tevergeefs zelf bellen, werd er uiteindelijk in 1x opgenomen toen ik met een ander nummer belde. Er werd een onsamenhangend, in mijn ogen niet kloppend, verhaal verteld met de conclusie dat de garantie vervallen is omdat de telefoon is open is geweest??!!!! Mijn moeder heeft recht op een goed product, garantie en klantgerichtheid. Wat zij heeft gekregen is een slecht product, wat ze niet heeft gekregen is waar ze recht op heeft en is al helemaal niet klantgericht geholpen.
Ik werd goed geïnformeerd over de diverse mogelijkheden voor mijn nieuwe abonnement. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ritel is goede winkel, met altijd perfecte service voor de klant en kijken altijd wat het beste voor de klant is!
Snel geholpen. Duidelijke uitleg
Ik werd gebeld door jullie omdat mijn telefoonabonnement over 4 mnd afloopt.
Jullie hadden een goedkoper abonnement voor mij, met meer data. Dit noem ik SERVICE!!
Ik ben heel goed geholpen, vriendelijke medewerkster die de tijd nam om mij te helpen
Zoals altijd goed en duidelijk geadviseerd en geholpen. Geen verkooppraatjes, wel aandacht voor mijn wensen.
Omdat ik hier al jaren komt ook met me schoonouders en ouders omdat je hier altijd super wordt geholpen ( en nemen de tijd voor je )
Vriendelijk personeel die echt met je mee denken! Ik had online een afspraak gemaakt, maar een medewerker van Ritel nam ruim voor die datum al telefonisch contact met mij op om alvast alles door te nemen. Zo waren we op de dag van de afspraak lekker snel klaar. Dik tevreden!
Vriendelijke mensen, behulpzaam, prima alles
Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenken met de klant, alles snel in orde, compleet in aanbod (telefoons + abonnement).
Erg goed geholpen bij het afsluiten van een abonnement voor mijn bonus zoon. Open eerlijk en transparant. Wellicht kwam dit ook omdat ik als mijn zijnde met rose gips rond liep. Ik heb in iedergeval een leuke en positieve ervaring.
Super geholpen. Zëer vriendelijk personeel, vakundig. Zeker als ik wat nodig heb zien ze mij daar weer
Deze shop in Roosendaal heeft me altijd goed geholpen en goed behandeld 20 februari was half uur voor sluit kon ik nog gewoon terecht ik kwam 10 minuten voor sluit binnen en werd gewoon op het gewone en normale manier nog steeds geholpen dus ja deze shop in Roosendaal is top dankjewel
Bijzonder vriendelijk geholpen