DeOnlineDrogist.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 5546 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prima bedrijf en een snelle aflevering via PostNL.
Fijne goed werkende website. Veel keuzemogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle levering. Altijd goed verpakt.
Goede enzeer snelle service ruime keuze aan producten voor redelijke prijs.
Al jaren bestel ik bij de online drogist. Meestal heb ik het de volgende dag al thuis. Goed te volgen door track en trace.
In de avond besteld en de volgende morgen voor de koffie in huis .Het kan niet vlugger. Bedankt
Ik had het verkeerde besteld. Telefonisch direct kunnen herstellen door vriendelijke dame.
Het gewenste product werkte fantastisch . Kon het in een reguliere winkel niet kopen
Het Bruynzeel product was elders ook nog duurder
Snelle en goede levering.
Een geweldige winkel die je kunt vertrouwen. Ik ben heel blij dat ik er gebruik van kan maken. De website is modern, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk — ik heb nog nooit problemen gehad bij het kiezen van producten, het plaatsen van een bestelling of het betalen. Dat vind ik erg belangrijk. Ook de mobiele app gebruik ik graag; die werkt net zo goed.
De levering is snel en altijd op tijd. Ik bestel hier al lange tijd en het is nog nooit gebeurd dat een levering te laat kwam of werd verplaatst. Dat waardeer ik enorm.
Alle producten zijn altijd zorgvuldig verpakt en helemaal schoon — geen stofje te bekennen. Ik heb ook nog nooit meegemaakt dat een doos of de inhoud vreemd rook. Alle producten hebben altijd een goede houdbaarheidsdatum. Nooit beschadigde verpakkingen of lekkende producten.
En natuurlijk is het fijn dat er veel aantrekkelijke aanbiedingen zijn, waardoor je kunt besparen. Ook het ruime assortiment en de betrouwbare merken maken het extra prettig.
Hartelijk dank aan alle medewerkers voor hun werk en de geweldige klantgerichtheid!
Voordelig vooral als je wat meer moet bestellen waardoor de verzendkosten komen te vervallen.
Duidelijke website, prima prijzen produkten, goede communicatie en snelle probleemloze levering.
Snelle levering en producten goedkoper dan bij andere webshops
Duidelijke shop
Snelle levering, goedkoop.
Prima service.
Snelle en accurate levering en heel veel keus !
snelle levering en keurig verpakt
Al vele jaren zeer tevreden over deonlinedrogist. Zo goed als altijd de goedkoopste aanbieder van drogisterij artikelen. Vlot en op aangegeven moment geleverd, netjes verpakt. Goede betrouwbare service.
Ik ben erg tevreden over levering producten etc. Echter, een kortingsbon van U kan ik nooit gebruiken omdat ik die producten niet gebruik. Ik koop elk halfjaar toch voor een aardig bedrag bij u. Wellicht iets om eens over na te denken. Vriendelijke groeten.
Zoals altijd: probleemloos en snel!
Super goed bedrijf, snelle en hele goede service 👍
Product is makkelijk te vinden op de site. Werd binnen 48 uur geleverd in zeer goede verpakking.
Goedenavond shop. Makkelijk bestellen en snelle levering
Snelle en adequate levering
Meermaals goede ervaring: ruime keuze, nette prijzen en snelle levering.
Super, alles perfect vanaf bestelling tot en met aflevering. Snel.
Ik word zo moe van die spam om een review achter te laten. De locale bakker of supermarkt vraagt ook niet elke keer als ik boodschappen doe om de wereld te vertellen hoe lekker het brood was. Ik heb er niet om gevraagd om lastig gevallen te worden.