Miele WCI 890 WCS 125 Jaar Gala Editie Wasmachine - Wasmachines
Energieklasse A
Miele WCI 890 WCS 125 Jaar Gala Editie Wasmachine - Wasmachines
Works great, amazing quality and very wide functionality
I choose this product because it has great quality and wide range of functionality. It build very well, thick metal, durable, quiet during the spin and a lot of functions, like detergent auto-dosing, control via mobile app, statistics resources usage and some small simple functions like extra water what on all washing machine has, or washing cotton on 30C and a lot of other functions.
Minpunten
- expensive
Immer besser klopt echt!
Eenvoud siert en kwaliteit spreekt. Zo zou ik de machine omschrijven. Makkelijk in gebruik en doet 'Immer Besser' de was. De Smart app van Miele is echt aan te bevelen!
Pluspunten
- Gemak
- Eenvoud
- Smart app
- Wast goed
Minpunten
- Piept wel lang nadat de was gereed is
Fijne wasmachine.
Top machine, werkt zoals je van Miele verwacht.
Super handig met twindos.
Zeer uitgebreid programma en super stil.
Pluspunten
- Twindos
- Zuinig
- Super stil
- Uitgebreid programma
Minpunten
- Nog niet gevonden
Bevalt zeer goed zeker een aanrader, fijne machine! 👍
Super fijne machine met veel mogelijkheden en echt fluisterstil. Ook werkt de app superfijn en het twindos systeem is ook super handig geen geknoei meer. De extra garantie vanuit de Miele is ook mooi meegenomen. Ook de gratis wasmiddel die je via een voucher code kunt verkrijgen wordt zeer gewaardeerd. Ik raad dit product zeker iedereen aan!👍
Pluspunten
- Mooi uitgevoerd
- Handige bediening.
- Gemakkelijk installeren.
- Twindos is Top
- Handige App
Minpunten
- Geen
Topaankoop!
Wat een geweldig apparaat! Erg stil, maakt echt goed schoon ( veel beter dan de andere merken wasmachine die ik gehad heb). Nu uitvinden hoelang de zeep meegaat. Het automatisch zeep toevoegen bevalt tot nu toe zeker ( 40 wasbeurten er reeds mee gedaan). Ler op met extra verzekering in de winkel afsluiten: ik heb dat gedaan maar krijg nu ook gratis 125 weken extra garantie van Miele..😁. Zoals het nu gaat ga ik mijn volgende droger ook bij Miele bestellen. Het kost wel veel meer dan andere merken, maar waarde voor je geld!
Pluspunten
- Stil
- Maakt zeer goed schoon
- Makkelijk in gebruik
- Veel mogelijkheden
- Hulp bij wassen vanuit de app
Minpunten
- Geen
Weer terug naar het vertrouwde
merk,
al na 1 dag en een aantal
wasjes gedaan
Geweldige machine eenvoudige bediening , met uitgebreide mogelijkheden.
Instellen ging eenvoudig.
Handige app, maar niet noodzakelijk.
Twindos werkt perfect
betreft reiniging en gebruik, wel even wennen als je altijd was met ‘geur’ hebt gehad.
Extra garantie op de Gala editie.
Normaal gesproken bij MIELE niet nodig .
Degelijk apparaat met goed wasresultaat
Heel fijn apparaat. In ons gezin met 3 pubers staat de wasmachine vaak meerdere keren per dag aan. Deze wasmachine doet wat ie moet doen, schone was verzorgen. Bedieningspaneel is heel fijn en eenvoudig . Je kan alles naar wens instellen. Er zitten standaard veel programma’s op, dus je hoeft niks meer te downloaden.
Ik was eerst sceptisch over het TwinDos systeem, maar ben er erg blij mee. Was wordt echt goed schoon, en je gebruikt nooit te veel/te weinig wasmiddel. Flacons vervangen is zeer eenvoudig.
Machine is aardig stil. En is degelijk gebouwd.
Enige minpunt: koppeling van apparaat naar app op telefoon is nooit gelukt. Maar dat mis ik ook niet.
Gekocht om lang mee te gaan, ondanks intensief gebruik. Dat moet nog blijken, maar voor nu is het een juiste keus.
Pluspunten
- Schone was
- Duidelijke display
- Stil
- TwinDos systeem
Minpunten
- Koppeling met app lukt niet
Bevalt erg goed!
Een prachtige wasmachine met veel programma mogelijkheden. De bediening is desondanks overzichtelijk gebleven. De machine heb ik nu een week en pluspunten vind ik dat hij behoorlijk stil is, goed schoonwast en zowel programma's heeft voor kleinere washoeveelheden (single wash) als voor grote, bijv. dekbedden. Ook heeft het ingebouwd wasmiddel (twindos). In het Miele Experience center heb ik uitleg gekregen hoe dit werkt en het is werkelijk superhandig! Een bijkomend voordeel is de 125 weken extra garantie omdat het een 125 jarig jubileum editie betreft.
Pluspunten
- Stil
- Programma voor korte was
- Programma voor sportkleding (voetbaltenues)
- Ingebouwd wasmiddel (twindos)
- Extra garantie i.v.m. jubilieum
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Zeer tevreden met onze aankoop!
Zeer tevreden met onze aankoop! De was wordt nu écht schoon. Enige nadeel is dat onze dochter van anderhalf de draaiknop zó interessant vindt dat ze de machine regelmatig aan zet. Het kinderslot kan dus beter!
Pluspunten
- Zeer schone was
- Keus uit heel veel programma's
Minpunten
- Kinderslot is (te) beperkt