De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG TR73BOCHUM Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wij zijn erg blij met deze droger machine! Het is een makkelijk te gebruiken machine, de knopjes en de bediening spreken voor zich. De machine is enigszins eenvoudig maar dit vinden wij juist erg prettig. De was droogt erg snel en wat wij ook fijn vinden is dat de droger eerder stopt als hij eerder klaar is. Bijvoorbeeld als je er een kleine was in hebt gestopt. Er kan ontzettend veel was in de trommel en met een gezin inclusief baby is dat echt heel erg fijn! Alle tijd die je dan kunt besparen aan het huishouden is erg goed meegenomen. Wat wij ook erg fijn vinden is dat de machine heel erg weinig lawaai maakt. Hij kan prima ‘s nachts draaien zonder iemand wakker te maken. Al met al een fijne machine en een aanrader.
Wij zijn heel blij met de droger. Na het uitpakken kan hij meteen gebruikt worden. De bediening is heel eenvoudig. Via de draaiknop kan je je keuze maken welk programma je wilt gebruiken. Je kan de droger aansluiten met de slang in de afvoer of zonder slang gebruiken met de wateropvangtank. Heel fijn deze keuze. Zo kun je de droger plaatsen waar je maar wilt. De tank zit in een lade en is makkelijk eruit te halen om te legen. Ook zit er in de droger een opvangplek voor alle stof zodat dit makkelijk schoon te houden is. De droger maakt de was goed droog en bijna kreukvrij. De droger maakt weinig geluid als hij draait. Als hij klaar is hoor je een muziekje en na een tijdje schakelt hij volledig uit.
Ik vind dit een hele fijne en mooie droger. Hij ziet er strak uit en doet wat je ervan verwacht. Handdoeken en beddengoed worden goed droog, en ook kleding komt mooi en vrijwel kreukvrij uit de droger dankzij de verschillende programma’s die je kunt instellen (het bedieningspaneel is erg makkelijk in gebruik).
Het geluidsniveau valt me echt mee. Het waterreservoir is groot genoeg: na een lading handdoeken moet ik het meestal legen, maar bij normale kleding kan ik meerdere droogbeurten doen zonder dat het nodig is. Als je liever helemaal geen reservoir leegt, kun je ook een afvoerslang aansluiten.
De SensiDry-functie werkt erg fijn. De droger bepaalt zelf hoelang hij nodig heeft, en dat gaat (met name bij kleding of of kleine hoeveelheden) sneller dan ik had verwacht. Ik was eerst bang dat het veel langer zou duren omdat ik gewend was aan een condensdroger, maar dat valt reuze mee. Daarbij is hij ook nog eens energiezuinig
Al met al ben ik erg en zou ik deze droger zeker aanraden.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe warmtepompdroger. Wij zijn met een gezin van vier personen, dus er is altijd veel was te doen. Deze droger maakt het leven een stuk gemakkelijker. Hij is heel eenvoudig in gebruik, met duidelijke knoppen en instellingen.
Wat ik ook merk, is dat hij veel stiller werkt dan onze oude droger dat is fijn, vooral als de kinderen slapen of in de avonduren. Het beste vind ik dat mijn kleding er perfect droog uitkomt, zo dat ik bijna niets hoef te strijken. Ik hou ervan om nette en verzorgde kleren aan te trekken, en deze droger helpt daar echt bij. Alles blijft zacht en netjes in model.
Voor ons gezin is dit echt een enorme hulp in het dagelijks leven, en ik kan hem aan iedereen aanraden die gemak en nette kleding belangrijk vindt.