Siemens iQ500 GS58NAWDV - Vrijstaande Vrieskast - 366L - Wit

Siemens iQ500 GS58NAWDV - Vrijstaande Vrieskast - 366L - Wit - Vriezers

Energieklasse A, D

Siemens iQ500 GS58NAWDV - Vrijstaande Vrieskast - 366L - Wit - Vriezers

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 849,00Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS58NAWDV - Vrijstaande Vrieskast - 366L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JD26-09-2020

Goed overzicht in deze grote vriezer

Door de grote laden kun je je producten goed inpakken en makkelijk terug vinden. Tevens zijn de de bovenste vakken voorzien van een klepje een lade zou hier erg lastig zijn. Verlichting werkt ook goed.
Pluspunten
  • Grote laden
  • Goed overzicht
  • Verlichting
Minpunten
  • Klepje breekt snel af bij de deur te snel dicht.
Helene24-09-2020

Grote ruime Siemens vrieskast met ijsblokjes automaat

Een mooie grote vrieskast met ijsblokjes automaat en No-Frost wat reuze gemakkelijk is, geen schoonmaken meer. De vriezer is zeer ruim met diverse lades waar veel in kan. Onze vorige diepvries was dezelfde, is 13 jaar meegegaan. Deze diepvries is zo goed bevallen dat we weer voor dezelfde hebben gekozen.
Anja10-08-2020

diepvrieskast

Een mooie grote vrieskast ben er erg blij mee ..en het ijsblokjes automaat voldoet aan mijn eisen.. Kan nu alles erin kwijt
Pluspunten
  • groot
  • ijsblokjes automaat
  • over zichtelijk
Hurkens08-08-2020

Zeer grote vriezer, mooi ,367 ltr

Ik zocht een ruime ,energie zuinige vriezer. Met ijsblokjes, en dit is gelukt met de Siemens vriezer.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Inhoud
Rolf07-08-2020

Grote Vrieskast

Mooie, brede vrieskast. Beschikt over veel lades en zelfs een ijsblokjes inrichting. Met 350 ltr inhoud een van de grotere vrieskasten
Hans04-08-2020

super ruim en mooi afgewerkt

vanwege ruimte en grote lades die overigens erg licht zijn is deze gekozen. ijsblokjes maker werkt goed en snel maar ze zijn niet heel groot, 's middags vullen en 's avonds heb je ijsblokjes. gekozen vanwege no frost
Pluspunten
  • groot / ruime lades
  • ging vlot naar de ingestelde temperatuur
  • mooie strakke afwerking
  • no frost vriezer
  • energie zuinig
Minpunten
  • ijsblokjes zijn wat aan de kleine kant
  • temperatuur af te lezen na openen deur
Siemens vrieskast04-08-2020

Heerlijk ruim. Overzichtelijk opbergen. Fluisterstil.

Veel Siemens apparatuur gehad, is een uitstekend merk, kwalitatief sterk met concurrerende prijs. De vriezer is zeer ruim en overzichtelijk. Daarnaast is het apparaat zo goed geïsoleerd dat je hem bijna niet hoort.
bevertje02-08-2020

Grote vrieskast

Lekker groot en diverse lades en vakken waar voldoende ruimte in zit. Houd wel rekening met de grote want hij is een stuk dieper dan de meesten. wat betreft het gebruik weten we nog niet want hij is net opgestart.
Pluspunten
  • Ruim
  • stil
  • A+++
Henk01-08-2020

Ruimte

Deze gekocht ter vervanging van een 25 jarige Bosch diepvries die het nog uitstekend deed, maar we zochten een grotere vriezer die ook zuiniger is. Deze grote diepvrieskast is wel een groot ding, dus wel even meten zal niet in elke ruimte passen. De indeling is met ruime laden, de bovenste laden zijn klepjes, wel oppassen dat je ze goed sluit bij het sluiten van de deur. De onderste laden zijn bakken die uitneembaar zijn. De ijsblokjesmaker nog geen gebruik van gemaakt, misschien voor sommigen een handige optie. No frost functie is handig scheelt wat schoonmaak werk, voor de rest doet deze vriezer wat hij doen moet.
Pluspunten
  • Ruimte
  • no frost
Minpunten
  • de bovenste laden zijn met klepjes kwetsbaar
Erkan27-07-2020

Siemens Vriezer

Nog beter dan we verwacht hadden!! Ruime vriezer, kan zeer veel in. We zijn er heel blij mee!! Zeker een aanrader de Siemens Vriezer GS58NAWDV.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Overzichtig
  • Compact
  • Goede prijs
Arjen27-07-2020

Grote vriezer met veel lades en ijsblokjesapparaat

Super mooie grote vriezer met heel veel lades. Ook handig is het ijsblokjesapparaat. De vriezer is groot, maar liefst een lengte van 1.90, maar door dat hij een mooi design heeft, is het een eyecatcher in je woning. Nooit meer ijsvorming, daardoor nooit meer ontdooien en ook nog eens super zuinig in je energieverbruik! Door de transparante lades, zie je in 1 oogopslag wat er nog in je vriezer ligt. Ik ben er hartstikke blij mee!
Pluspunten
  • Veel lades
  • Door de transparante bakken heel overzichtelijk
  • Ijsblokjesapparaat
  • Energiezuinig
  • Nooit meer ontdooien
Minpunten
  • Hij is groot