AEG AP82UB25DB

AEG AP82UB25DB - Steelstofzuigers

AEG AP82UB25DB - Steelstofzuigers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 370,00Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP82UB25DB op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Maetens Joren27-08-2025

Aanrader met heel leuke optie

Goede stofzuiger die voldoende zuigkracht en batterij capaciteit heeft. Enige nadeel, buiten de iet wat hoge prijs vind ik het plaatsen van de stofzuiger in de houder na het stofzuigen. Ik krijg het nooit van de eerste keer klaar, kan natuurlijk aan mij liggen. De optie om haren die in de borstel gedraaid zijn te verwijderen is echt ongelofelijk slim ontworpen en werkt echt.
Pluspunten
  • BrushRoll Clean
Minpunten
  • niet zo makkelijk in de houder te plaatsen
Lotte18-08-2025

Krachtige stofzuiger

Voor ons huishouden met een hond (kortharig) was ik op zoek naar een stofzuiger met een goede zuigkracht. De korte haren van onze hond blijven namelijk overal in vastzitten – vooral in stoffen meubels en tapijten. Deze stofzuiger zuigt alle haren op, ook uit banken en kleden. Wat ik prettig vind aan dit model, is dat hij automatisch de zuigkracht aanpast aan het type ondergrond. Van harde vloeren naar vloerkleden schakelt hij moeiteloos over. Ook de bijgeleverde borstels zijn handig: je kunt ze snel wisselen en daardoor verschillende oppervlakken effectief schoonmaken. Tijdens het stofzuigen merk ik dat het apparaat soepel beweegt en makkelijk te draaien is, ook in kleinere ruimtes. De accuduur is ruim voldoende, ik red het hele huis op één lading. Er zijn echter ook wat nadelen waar je rekening mee moet houden. De stofzuiger ligt best zwaar in de hand, en tijdens gebruik blaast hij warme lucht uit precies daar waar je hem vasthoudt. Na een tijdje wordt dat onaangenaam. Wat ik ook minder vind, is dat de handleiding alleen uit afbeeldingen bestaat. Toen ik na een paar dagen een foutmelding kreeg, kon ik nergens vinden wat dit precies betekende en moest ik online op zoek naar uitleg. Verder is het stofreservoir vrij klein, waardoor ik het na bijna elke schoonmaakbeurt moet legen. Tot slot is de steel van de stofzuiger smal, en daardoor heb ik al twee keer een verstopping gehad die ervoor zorgde dat het apparaat automatisch uitviel.
Pluspunten
  • Wendbaar
  • Lange accuduur
  • Sterke zuigkracht
Minpunten
  • Zwaar in de hand
  • Blaast warme lucht op de hand
  • Handleiding alleen met plaatjes
Mandy17-08-2025

Krachtige hulp in het huishouden voor jonge gezinnen

Als 33-jarige met een kind, hond en een koophuis is deze AEG Ultimate 8000 echt een uitkomst; de zuigkracht is top voor alle haren en kruimels, en die automatische stand die zelf schakelt tussen de vloer en het kleed is superhandig. De functie om de borstel schoon te maken zonder met je handen te hoeven pulken is ook een lifesaver. Hij is wel wat an de zware kant, dus de trap op is het niet ideaal, en het stofreservoir legen was in het begin even wennen. Maar voor hoe snel en makkelijk het huis nu schoon is, neem ik die minpuntjes op de koop toe. Echt een aanrader als je een krachtig ding zoekt en het gewicht geen showstopper is.
Pluspunten
  • Krachtige zuigkracht
  • ideaal voor huisdieren- en kinderkruimels
  • Handige borstelreinigingsfunctie (BrushRollClean)
  • Accuduur ruim voldoende voor een gemiddeld huishouden
Minpunten
  • Relatief zwaar voor een steelstofzuiger
  • Niet handig om mee de trap op te nemen
  • Lampje aan de voorkant is wat zwak
  • Stofreservoir legen is in het begin even prutsen
LizaDK13-08-2025

Betere steelstofzuiger

Ik had hiervoor een steelstofzuiger uit een lagere prijsklasse en moet zeggen dat het verschil met deze stofzuiger enorm is. De stofzuiger is heel makkelijk wendbaar, de leds in de stofzuigerkop helpen om grondig te kunnen stofzuigen bij minder daglicht, en de zuigkracht is een pak beter dan bij goedkopere steelstofzuigers en komt veel dichter in de buurt bij een klassieke stofzuiger met draad. Wanneer de stofzuiger op autostand staat is er genoeg batterij om het hele huis te stofzuigen. De zuigkracht en roterende borstelkop zijn ook zeer geschikt om tapijten grondig schoon te maken. Het leeghalen van het reservoir wanneer het vol is gaat heel vlot, en de stofzuiger geeft een melding wanneer het tijd is om de filters te reinigen, of zelfs ook wanneer de zuigmond verstop zit. Het is niet de goedkoopste stofzuiger om aan te schaffen, maar het gebruiksgemak en de zuigkracht maken het wel echt waard.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Batterij
  • Meldingen bij problemen
  • Tapijtreiniging
  • Onderhoud
Annemiek2508-08-2025

Fijne stofzuiger!

Na een tijd zoeken kwam ik op deze steelstofzuiger. Ik ben er erg blij mee, beter dan mijn oude vertrouwde stofzuiger als het gaat om comfort en zuigkracht. Ideaal is dat de stofzuiger zich aanpast aan de ondergrond, dat is voor mij het grootste pluspunt van de stofzuiger. De stofzuiger is niet zwaar, en heeft een mooi design. Het laadstation neemt wel wat ruimte in, als je wat kleiner woont dan even kijken waar de laadstation het beste past. Met de stofzuiger in de hoogste stand kan ik een verdieping goed stofzuigen, we wonen vrij groot. Verder makkelijk in gebruik, zeker een aanrader dus!
Pluspunten
  • Comfort
  • Design
  • Zuigkracht
  • Aanpassing aan ondergrond gaat perfect
Minpunten
  • Prijzig
RonaldHK04-08-2025

Top aankoop, aanrader!

Ik mag deze steelstofzuiger testen. Maar deze kopen is zeker een aanrader. Ik denk 2 keer zoveel zuigkracht als mijn bestaande steelstofzuiger. Hij licht lekker in de hand, en niet te zwaar. Het lampje bij de zuigvoet is ideaal om bij schemering de stof en het vuil te zien liggen. De hulpstukken zorgen ervoor dat je ook de bank kan stofzuigen, maar ook in naadjes van stoelen en banken enz. Weg zetten in de hoek en pakken als je hem (even of langdurig) nodig hebt. Ideaal Aanrader
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Verlichting
  • Hulpstukken
Joyce4001-08-2025

Fijne stofzuiger

Ik ben voor het eerst overgestapt van de Dyson naar deze AEG stofzuiger. En ik heb er echt geen spijt van. Van te voren in een review gelezen dat het in elkaar zetten van de stofzuiger lastig was en niet duidelijk omschreven in de handleiding. Hier heb ik totaal geen moeite mee gehad. Ik vond het allemaal vanzelf spreken. De stofzuiger glijdt echt over de vloer, waardoor hij ligt is om te zuigen. Hij zuigt zelfs wat grotere stukken op dan dat ik gewend ben. Je hebt 3 standen van zuigkracht, ieders met zijn eigen zuig duur. Ik gebruik de middelste en dat is echt helemaal prima. De zuigduur had wat mij betreft wat langer mogen zijn. Nu kan ik mijn beneden verdieping en de trap stofzuigen en dan moet hij weer in de oplader. Wat wel een pluspunt is, is dat er een extra filter meegeleverd wordt. Fijn als je hem moet reinigen maar eigenlijk ook meteen even moet stofzuigen. Wat mij betreft is deze stofzuiger dus een aanrader!
Pluspunten
  • glijd over de vloer
  • kan wat grotere stukken opzuigen
Minpunten
  • gebruikersduur had iets langer gemogen
  • maar is aan te wennen
Rickert1993330-07-2025

Prima stofzuiger

Prima stofzuiger. Ik had al een vergelijkbaar model van een bekend merk, maar je merkt dat deze aeg toch wel een stuk stiller is. Het legen van het reservoir is wat lastiger, net even wat meer handelingen. Zuigkracht is en blijft tot nu toe wat ik ervan zou verwachten. Klein nadeeltje is dat er maar 1 accu bij zit. Met 1 accu kun je het hele huis doen, maar dan moet je wel een klein beetje opschieten
Pluspunten
  • Minder geluid
Minpunten
  • 1 accu
  • Legen kan makkelijker
Cock_nl24-07-2025

Review AEG AP82UB25DB steelstofzuiger

Voor het eerst een steelstofzuiger gekocht, op aanbevelen van mijn 2 zoons. Ik moet zeggen is erg handig, geen snoer meer achter je aan dat ergenss achter kan blijven haken. Meer bewegingsvrijheid, de kop draait handig alle kanten op dus je komt over bij. Ook handig dat er onder de kop wieltjes zitten die vangen het gewicht van de stofzuiger op zodat de klus niet te zwaar wordt. De zuigkracht past zich aan aan de soort ondergrond, van parket naar hoogpolig tapijt gaat zo zonder problemen. Ik kan met een acculading mijn hele huis doen, top. Het stof compartiment is wel wat klein, maar ik leeg hem gewoon elke keer nadat ik de wekelijkse stofzuigronde heb gedaan, gaat erg makkelijk. Verder is ok handig dat je hem als kruimeldief kunt gebruiken. Verder wil ik wel kwijt dat bij het uitpakken van de doos, ik eerst dacht dat er wat onderdelen ontbraken. Dit komt omdat in de doos zelf plaatjes staan over wat er in "kan" zitten, zoals een handige accessoires houder. Dan moet je dus op internet gaan terugzoeken wat er nu ook alweer bij deze versie hoort. Het is jammer dat die er niet bij hoort. Al met al een prima stofzuiger, ik ben er erg tevreden mee.
Pluspunten
  • Wendbaar
  • Accu
  • Geen snoer
Minpunten
  • Grootte stofreservoir
Jacolien 21-11-2024

Fijne stofzuiger met goede looks!

De AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 is een hele fijne stofzuiger. Wat wel jammer is om te beginnen is dat de handleiding onduidelijk is omdat deze voor alle soorten stofzuigers lijkt te zijn en het niet goed duidelijk word naar welke pagina je dient te kijken. Als je overigens al ervaring hebt met een steelstofzuiger kom je hier wel uit. De stofzuiger zelf heeft een hele fijne automatische zuigkracht die echt heel goed werkt voor een steelstofzuiger. Dit in combinatie met het lampje krijg ik het huis ermee een stuk schoner dan voorheen. Ideaal ook met een klein kind thuis die nogal wat rommel maakt. De grote schoonmaak zal ik nog steeds doen met de snoer stofzuiger maar voor de dagelijkse schoonmaak is het een ideaal apparaat. De stofzuiger ziet er daarnaast mooi uit en ik vind het losse laadstation ook ideaal voor als ik hem op een dag in een andere ruimte standaard wil hebben staan. Al met al een heel fijn product die ik zeker zou aanraden.
Pluspunten
  • Automatische stand
  • geluid
Minpunten
  • onduidelijke handleiding
geronimo234528-10-2024

Review AEG AP82UB25DB Ultimate 8000

De AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 is een krachtige en veelzijdige stofzuiger die, ondanks een paar aandachtspuntjes, uitblinkt in prestaties. De zuigkracht is bijzonder sterk, en de automatische modus voegt hier een slimme laag aan toe: de stofzuiger past zijn zuigkracht automatisch aan op verschillende vloertypes en doet dit precies op het juiste moment. Dit maakt het schoonmaken niet alleen effectief maar ook efficiënt. De stofzuiger wordt geleverd met een reeks accessoires die echt het verschil maken. Ze zijn zo ontworpen dat je zowel kleine hoekjes als hoge plekken, zoals de bovenkant van kasten, kunt bereiken zonder gedoe. Dit maakt het veel makkelijker om plekken te stofzuigen die vaak worden overgeslagen. Daarnaast heeft de stofzuiger een ingebouwd LED-lampje aan de voorkant. Dit lijkt misschien een kleine toevoeging, maar het is heel handig in gebruik: het licht laat stof en vuil op donkere plekken beter zien, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wat opvalt aan het ontwerp is dat de AEG aan de zware kant is. Hoewel het niet onoverkomelijk is, is dit iets om rekening mee te houden als je liever een lichter model hebt. Een punt van verbetering is de handleiding. Deze is opgesteld voor meerdere modellen, waardoor het niet altijd duidelijk is welke instructies op jouw model van toepassing zijn. Bovendien kan het wat tijd kosten om uit te vogelen hoe alles precies werkt, zoals het legen van het stofreservoir, de steel uittrekken, of de bovenkant als handstofzuiger gebruiken. De bediening is niet altijd direct intuïtief, maar zodra je de werking door hebt, blijkt het systeem goed doordacht en prettig in gebruik. Kortom, de AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 is een krachtige stofzuiger die uitblinkt in zuigkracht en gebruiksgemak, vooral met zijn slimme automatische modus en handige accessoires. Ondanks het gewicht en een niet al te duidelijke handleiding is het een goede keuze voor wie op zoek is naar een grondig en betrouwbaar schoonmaakresultaat.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Led
Minpunten
  • onhandige handleiding
  • zwaar
Serianna07-10-2024

Top stofzuiger met goede accu

Na een paar weken gebruik kan ik zeggen dat de AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 draadloze steelstofzuiger echt veel te bieden heeft. De zuigkracht is super, zelfs op de lage stand, en met de Auto Mode schakelt hij heel makkelijk tussen harde vloeren en tapijten. Ook handig is dat je 'm dankzij de magneetjes aan het laadstation makkelijk kunt opbergen, en de batterij gaat lang genoeg mee om in één keer het hele huis te stofzuigen. Hij is ook lekker wendbaar door het goede evenwicht en haalt goed het vuil uit bijvoorbeeld mijn vloerkleed. Wel jammer dat je de accessoires voor bijvoorbeeld de auto apart moet kopen, maar het is fijn dat ze tenminste beschikbaar zijn. Alles bij elkaar zeker een aanrader!
Pluspunten
  • accuduur
  • evenwicht
  • zuigkracht
Minpunten
  • weinig accessoires
Venice25-09-2024

Veelzijdige stofzuiger van goede kwaliteit

De AEG snoerloze stofzuiger maakte een goede eerste indruk tijdens het uitpakken. Het apparaat voelde stevig en kwalitatief aan, en alles was goed en veilig verpakt. Het design is strak en modern, wat perfect past bij mijn interieur. De stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten en door de uitschuifbare functie kwam ik zelfs op plekken waar ik eerder nooit kon stofzuigen. Wat me ook opviel, is hoe stil hij is in vergelijking met mijn oude stofzuiger, wat echt een pluspunt is. Helaas is de standaard niet erg stabiel, waardoor de stofzuiger al een paar keer is omgevallen. Ook was het even zoeken naar hoe ik hem moest legen, maar uiteindelijk viel dat mee. De stofzuiger heeft verschillende standen, waaronder een automatische stand, maar bij gebruik op tapijt krijg ik soms een onduidelijke foutmelding. Ondanks deze kleine minpuntjes ben ik heel blij met deze aankoop en gebruik ik hem veel vaker dan mijn oude stofzuiger met snoer.
Pluspunten
  • Snoerloos
  • Kwalitatief
Minpunten
  • Standaard wankel
TimHuider22-09-2024

Super stofzuiger!

Deze steelstofzuiger is een fijne toevoeging aan ons huishouden! Hij valt meteen op door hoe licht hij is, waardoor je zonder moeite door het hele huis kunt gaan zonder je armen of rug te belasten. De stofzuiger is super makkelijk te gebruiken en ligt fijn in de hand, wat het schoonmaken veel prettiger maakt. De zuigkracht is sterk en werkt goed, waardoor stof en vuil snel verdwijnen. Ook de batterijduur is prima; hij gaat lang genoeg mee om ons appartement in één keer schoon te maken zonder tussentijds op te laden. Het enige kleine nadeel is dat het oplaadstation best groot is en daardoor wat ruimte in beslag neemt. Dit weegt echter niet op tegen de vele voordelen. We zijn erg tevreden en raden deze steelstofzuiger zeker aan voor wie op zoek is naar een lichte, krachtige en eenvoudig te gebruiken stofzuiger!
Pluspunten
  • licht
  • zuigkracht
  • makkelijk te gebruiken
Minpunten
  • groot oplaadstation
Anoniem973963222-09-2024

Krachtig en fijn in gebruik

De stofzuiger heeft genoeg zuigkracht en de auto modus is handig om automatisch te schakelen tussen low, high en boost, afhankelijk van de ondergrond (bijv. laminaat of tapijt). Hierdoor kan je ook makkelijker in een stuk doorgaan, wat weer iets aan tijd en accuduur bespaard. In een half uur kon ik net aan het hele huis stofzuigen waarbij geschakelt werd tussen low en high. De kruimeldief is makkelijk te (de)monteren en ook deze is handzaam in gebruik en handig om bijvoorbeeld de auto of de plinten te stofzuigen, waarbij de verschillende opzetstukken ideaal zijn. Wel kan de kruimeldief bij langer gebruik wat zwaar aan beginnen te voelen. De haren verwijder functie maakt een hoop kabaal en verwijdert de meesten haren, maar niet allemaal. Het laadstation is ook heel handig, maar om de stofzuiger beter op te bergen had het fijn geweest om de accu los op te kunnen laden.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • handzaam
  • laadstation
Minpunten
  • legen van container
  • accu niet los op te laden
Dbrulez22-09-2024

Robuuste en degelijke stofzuiger

Ik heb dit product moeten testen voor Reviewclub nadat ik al meerdere stofzuigers heb getest. Mijn eerste indruk die ik had van de AEG stofzuiger is dat deze in het begin uit de verpakking erg zwaar aanvoelt. Gelukkig als je gaat stofzuigen heb je hier weinig last van en glijdt die lekker over de vloer. De standen die de stofzuiger hebben is laag middel hoog en auto. Waarvan ik normaal altijd op hoog stofzuig heb ik dat gevoel bij deze stofzuiger niet en is de auto stand perfect doet wat het moet doen past zich aan als het nodig is. Wel vind ik de afvalbak een onding om te legen en vind ik hiet veel handelingen voor nodig. Je moet hem er eerst afhalen dan nog een een deksel eraf halen voordat je hem kunt legen en de deksel zit behoorlijk vast. De accu houd het bij mij lang genoeg vol om het hele huis er mee te doen op auto stand. De standaard die erbij komt is heel erg degelijk en houd de stofzuiger goed vast met magneten waardoor die makkelijk erop te zetten is en er af te halen. Wel is de standaard behoorlijk groot. Ik ben tevreden met deze stofzuiger en vind dit een kwaliteit product. Ik zou hem zeker aanraden.
Pluspunten
  • Stevige stofzuiger
  • mooie standaard
Minpunten
  • zwaar
  • lastig legen