Duux Globe Tafelventilator Zwart - Stille Ventilator - 3 Snelheden - Incl. Afstandsbediening - Staande en bureauventilatoren

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 79,95 Bekijk alle aanbieders
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Duux Globe Tafelventilator Zwart - Stille Ventilator - 3 Snelheden - Incl. Afstandsbediening op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g******@o**********08-08-2024
Het leven in Spanje is qua temperatuur een uitdaging. Dus een Duux Whisper 2 en een Duux Globe besteld. Beide apparaten hebbeneen design wat je verliefd doet raken en zijn functionele toppers. Die Globe gaan we nog een keer bestellen omdat die zo "lief" is.
k*******@p********01-06-2021
4.0
4.0
In feite werkt de ventilator heel goed maar doordat alle draaiende delen van plastic zijn worden ze statisch geladen tijdens het draaien en trekken veel stof aan. Het reinigen van deze ventilator is echter onmogelijk, wat een gemiste kans voor Duux is.
Johan11-08-2020

Stille ventilator

Op zoek naar een kleine ventilator kwam ik de Duux tafelventilator Globe tegen. Gezien de positieve reviews op meerdere sites en de mooie vormgeving deze ventilator gekocht. De ventilator is echt stil, natuurlijk hoe hoger de blaasstand, des te meer geluid maar niet hinderlijk, is mijn mening. Zeer tevreden.
Pluspunten
  • Blaaskracht
  • Stil
  • Vormgeving
2707201927-07-2019

Duux globe tafel ventilator

Zeer stil mooi design met afstandsbediening. wij hebben hem vandaag gehaald bij mediamarkt zeer tevreden echt een aanrader
Pluspunten
  • Stil
Minpunten