Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart - Smartphones
Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart - Smartphones
Groot scherm akku houd goed lang alleen geluid wat zachtjes
Groot scherm akku houd goed lang alleen geluid kon wat harder zijn voor de rest top toestel wat ik altijd weer koopen zou
Minpunten
- geluid kon wat harder zijn
fijne snelle telefoon voor een goede prijs!
telefoon werkt geweldig, heb voor deze telefoon gekozen voor zijn grote (werk)Geheugen en zijn schappelijke prijs. heb hem al bij verschillende vrienden en familie aangeraden.
Pluspunten
- groot scherm
- groot interngeheugen
- groot werkgeheugen
- en dat voor nog geen 300 euro
Perfect toestel
Geweldig toestel. Batterijduur is na een aantal maanden nog steeds perfect. Zonder opladen en intensief gebruik gaat de batterij twee dagen mee. Toestel maakt mooie foto's en systeem werkt super snel.
Pluspunten
- Batterijduur
- Groot scherm
- Mooie foto's
groot scherm, prima accu
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding méér dan goed.
Het grote scherm is voor mij ideaal. Omdat er een sterke batterij in zit , is elke dag opladen niet nodig.
Mooie scherpe foto's. Na 5 maanden nog steeds tevreden met deze aankoop
Pluspunten
- groot scherm
- eenvoudig te bedienen
- scherpe foto's
- sterke batterij
Mooie vormgeving,lange accuduur,groot scherm.
Een mooi, prachtig toestel, reeds mijn derde.
Ben er zeer tevreden over, makkelijke bediening.
Bovendien een zeer lange accuduur.
Blijf zeer zeker bij Huawei gsm's.
Pluspunten
- Lange accuduur.
- Groot scherm.
Minpunten
- Geen.
- Geen.
good phone
good phone easy to use, price justify the product, easy to use with big screen and perfectly fitted camera
Pluspunten
- picture quality
- price
Minpunten
- back side camra lens is too much buldge out
- resolution
Top telefoon voor deze prijs, groot duidellijk scherm
Top telefoon met groot en duidelijk scherm voor een zeer geode prijs. Maakt ook zeer goede foto, 's en is ook zeer snel.
Pluspunten
- Groot scherm
- Goeie foto, s
- Prijs
Minpunten
- Geen
Makelijk in gebruik
Ik vind fijn dat hij niet een menu heeft dat hij alleen zijn begin scherm heeft en daar alle aps op staan. Ik vind het niet zo fijndat
Hij zo groot is. Ik kan hem nergens kwijt. Maar verder werkt hij wel goed heb geen op of aan merkingen. Het toetsen bord is even wennen ik druk steeds op punt inplaats van spatie, maar dat is denk ik wennen.
Mooi compact telefoon met een mooi scherm.
De uiterlijk sprak mij aan en ook de functie van dual sim. Lijkt veel op de iPhone xr maar is veel beter en krachtiger. Batterij gaat lang mee en de camera maakt mooie foto's. De telefoon heeft ook heel veel extra functie. Leer elke dag iets nieuws ermee.
Huawei Mate 20 lite
Deze telefoon is een echte aanrader! Hij is lekker groot, heeft een goede kwaliteit beeldscherm en de vingerafdrukscanner aan de achterkant is heel handig. Het geluid is goed en de telefoon reageert snel. Verder zitten er heel veel mogelijkheden op de telefoon, waarvan ik heel veel nog niet geprobeerd heb maar ze zien er wel veelbelovend uit! Het uiterlijk is ook mooi en mijn scherm is ook nog heel! Ik ben niet zo tevreden over de camera, hij geeft een beetje rare kleuren en is ook niet zo scherp als ik had gewild, wat dat betreft wel een teleurstelling maar verder is het een top telefoon!
Pluspunten
- Grote telefoon
- Goed geluid
- Veel opties
Minpunten
- Hij past niet in mijn zak
- De camera is een beetje raar
Goede accuduur, mooi beeld en geluid en lekker snel
Geweldig apparaat. Mooi geluid en beeld. Accuduur is heel goed. Bij veel gebruik hoef ik pas de accu na 2/3 dagen pas op te laden. Verder is deze telefoon lekker snel.
Huawei Mate 20 lite 64 Go / noir / (dual sim)
product is exactly what i need from a phone good camera, good interface, simple elegant with a big screen. Perfect
Uiutstekende accu en software
Ik heb deze telefoon gekocht omdat ik klaar was met iphone omdat hun accu zo slecht is en zag toen deze voor maar 262 euro dus ik dacht laat ik het eens proberen. het beste wat ik ooit heb gedaan de accu gaat soms wel 2 dagen mee als je er veel op zit anders nog wel langer. de energiebesparingsmodus zijn ook echt handig.
Pluspunten
- accuduur
- software
- schermgrootte
- camera
- beveiling
Minpunten
- geluidskwaliteit
Ideale telefoon
Ontzettend fijne telefoon mooie uitstraling, goede beeldkwaliteit, lange batterijduur en in verhouding een goedkopen prijs
Pluspunten
- Lange batterijduur
- Beeldkwaliteit
- Mooie uitsrating
- Camera kwaliteit
Mooie toestel, en makkelijk.Voor een goede prijs.
Het lijkt erg op de Samsung, maar wel veel goedkoper. Camera is erg goed. Prachtig disgn en lekker grote scherm.
Pluspunten
- Goedkoop
- Mooie foto's
Minpunten
- Blijft soms hangen tenminste met me vorige tst
Een prima toestel
Vindt jij een Iphone te duur, dan koop een huawei mate 20 lite. Het is een goedkop toestel en hij doet het echt goed
Pluspunten
- Perfecte scherm maat
- Goede batterij
Super accu!!
Wat ben ik blij met deze accu! Ik gebruik mijn telefoon veel en deze accu kan gewoon twee dagen mee. Qua software is het even wennen omdat ik over ben gestapt van Apple. Maar het went snel! Ik ben meer dan tevreden. Ook is het super fijn dat je op 2 'schermen' tegelijk kan.
Pluspunten
- Scherm
- Foto's
- Batterijduur
Fijne telefoon
Ik heb deze telefoon nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden over de prestaties. Alleen de camera zou iets beter kunnen als je hem vergelijkt met die van de iPhone. Hij heeft een mooi groot scherm en reageert snel op mijn typen. Kortom een heel goed toestel voor een betaalbare prijs!
Pluspunten
- De telefoon reageert snel
- Lange accuduur en snelle oplaadtijd
- De telefoon heeft ruim voldoende opslag
- Mooi groot scherm
- Is zeer geschikt voor grote handen
Minpunten
- Foto's zijn minder scherp
Groot scherm, snel en handig in gebruik
Dit is mijn tweede Huawei telefoon, ik was zeer tevreden met mijn oude telefoon dus vandaar weer een Huawei. Mooi groot beeld, makkelijk in gebruik, fantastisch camera. Zeer tevreden er mee!
Pluspunten
- Groot scherm
- Goeie camera
Minpunten
- Niet waterdicht.
Laat super snel op, mooi scherm
Dit is mijn derde Huawei al en bevalt me weer super goed. Mooie en goede camera zit erop.
Overzichtelijk en makkelijk te bedienen mobiel.
Ben zeer tevreden en blij met mijn Huawei 20 lite. Mijn zus ook al aan een Huawei geholpen. Prijs /kwaliteit is goed.
Pluspunten
- Mooi en groot scherm
- Goede camera
- Goede prijs/kwaliteit verhoudong
- Makkelijk te bedienen
- Fijne vingerscan op de achterzijde
Minpunten
- Voor mij geen
Top telefoon. Erg content mee.
Ik was toe aan een andere telefoon. Mijn vorige Huawei is nu in gebruik door mijn zoon.
Zonder na te denken weer gekozen voor een Huawei. Dit omdat het fijne, praktische telefoons zijn en de prijs/kwaliteit verhouden daarin ook super is.
Ben erg tevreden over de camera, beeldkwaliteit, snelheid, accuduur. Eigenlijk heb ik nog geen minpunten Kunnne vinden of bedenken. Moest even wennen aan het gewicht van het toestel, niks dus want 't weegt niks.
Om een lang verhaal kort te maken. Super telefoon!
Fijn toestel met een hele goede accu duur.
Erg fijn toestel. Batterij gaat met intensief gebruik 2.5/3 dagen mee!
Toestel heeft een groot beeldscherm.
Toestel heeft een goede camera en is erg snel!
Kortom een super toestel voor deze prijsklasse!!
Pluspunten
- Accuduur
- Snel
- Goede camera
Mooie camera, snelle processor, zeer praktisch
De prijs is erg goedkoop. Het heeft alle moderne specificaties.Batterij met grote capaciteit die lange tijd wordt gebruikt.
Pluspunten
- Groot scherm en gemakkelijk te gebruiken
Top telefoon, werkt snel, super helder scherm
Mijn P10 was aan vervanging toe en de P20 Lite gekozen. Wat een super telefoon. Helder scherm, werkt snel, super camera. Weer erg tevreden!
Pluspunten
- camera
- scherm
Goede kwaliteit
Sinds kort ben ik overgestapt naar een Huawei. Het is een geweldige telefoon en erg makkelijk om te gebruiken. Het heeft een lange batterijduur. Wel heeft het een wat groter formaat, maar verder is het een goeie telefoon voor een goede prijs!
Pluspunten
- Lange baterijduur
- Gemakkelijk te gebruiken
- Prachtig design
- Beeldschermkwaliteit
- Camera kwaliteit
Minpunten
- Niet waterdicht