Tefal All-in-One CY505E - 3-in-1 Multicooker - 6L - RVS

Tefal All-in-One CY505E - 3-in-1 Multicooker - 6L - RVS - Slow cookers

Tefal All-in-One CY505E - 3-in-1 Multicooker - 6L - RVS - Slow cookers

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 98,99Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal All-in-One CY505E - 3-in-1 Multicooker - 6L - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jo 12-11-2025

Gebruiksvriendelijke multicooker

Hele fijne multicooker. Makkelijk in gebruik en doet het goed. Vlees komt er super mals uit. Niet te zwaar en goed op te bergen.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel programma’s
  • Doet goed wat hij moet doen
Minpunten
  • Deksel gaat naar de zijkant open
c************@g********03-11-2025

Ideaal voor stoofpotten.

Al een paar heerlijke stoofpotten en soepen in gemaakt. De bediening is makkelijk en na het instellen geen omkijken meer naar. Is het gerecht na 6 uur niet helemaal gaar, dan gebruik ik de snelkook functie zodat er toch op tijd gegeten kan worden.
Minpunten
  • Erg kort snoer
  • Lastig om de hete binnenpan eruit te halen
l**********@h**********07-10-2025
Had een slowcooker maar nu de Multicooker van regal aangeschaft. Was even uitzoeken hoe het werkte maar ben er nú super blij mee. Je kunt eerst aanbraden en dan de slowcooking functie aanzetten. Had goulash gemaakt. Was heerlijk en super mals. Het apparaat is makkelijk schoon te maken. Het is een aanrader
J********@k*********03-06-2025

Smaakvol eten, gebruiksvriendelijk

Multicooker is echt geweldig, door langzaam rundvlees te garen met diversen toevoegingen is echt lekker smaakvol eten. Soep is er ook erg goed te maken. Erg blij mee, een aanrader. Is gebruiksvriendelijk, receptenboek. Makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • Smaakvol eten
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Deksel kan niet los
  • ivm schoonmaak