GROHE Dice Wastafelmengkraan - M-Size - Chroom - Inclusief Push-Open Waste - Mengkranen voor gootstenen voor badkamers

GROHE Dice Wastafelmengkraan - M-Size - Chroom - Inclusief Push-Open Waste
GROHE Dice Wastafelmengkraan - M-Size - Chroom - Inclusief Push-Open Waste
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 104,00 Bekijk alle aanbieders
9.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de GROHE Dice Wastafelmengkraan - M-Size - Chroom - Inclusief Push-Open Waste op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g**********@h**********20-03-2026
Over het algemeen tevreden. De kraan ziet er mooi uit, heeft een goede afwerking en werkt prima in het dagelijks gebruik. De waterstroom is goed en ligt prettig in de hand. Klein minpuntje: de prijs vind ik wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit is er wel. Nog even zien hoe het op lange termijn blijft, maar voorlopig geen problemen.
j********@g********19-03-2026
Via de Reviewclub heb ik een Grohe Dice wastafelkraan (M) gekocht. Ik heb goede ervaringen met dit merk dus wilde deze hebben voor de badkamer. Uit de doos gehaald voel je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Installatie ging super easy met het meegeleverde gereedschap. De kraan is voldoende hoog en steekt ver genoeg naar voren, zodat je bijvoorbeeld ook je haren in de wasbak kunt natmaken. Bij mijn oude kraan was dan de hele wastafel bovenop en de badkamervloer nat. Nu blijft al het water daar waar het hoort. Hij geeft een fijne zacht bruisende straal en de bediening is heel soepel. Ook de push open waste werkt heel fijn. Was wel verbaasd dat hier veel kunststof in zit. Ben benieuwd hoe dit zich houdt na enkele jaren. Kortom een goede aankoop.
mhpot6809-03-2026
Ik heb de GROHE Dice energiebesparende wastafelkraan (M-Size) op mijn badmeubel geïnstalleerd wat bijzonder makkelijk ging dankzij het meegeleverde blauwe ‘tooltje’. Hiermee heb je in principe geen ander gereedschap nodig om de boel te installeren. Eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat, wanneer je de boel goed strak wil aandraaien, het kunststof materiaal daar niet echt tegen bestand is. En dus toch maar de baco er bij gepakt. Ook de push-open afvoer installeren was zo gedaan. De kraan zelf doet wat ie moet doen. Beweegt soepel en heeft een waterbesparende kop. Dit betekent wel dat, wanneer je een echt harde straal wilt hebben, deze kraan minder geschikt is. Voor mij voldoet ie prima. Mooie en kwalitatief goede kraan voor een goede prijs.
Loreley06-03-2026

Goed voor het milieu, met een moderne uitstraling

Dit is een erg mooie kraan voor onze badkamer. Hij heeft een gemiddelde hoogte – dus niet te laag en ook niet te hoog (zoals een keukenkraan). Precies goed en precies wat we nodig hebben. Onze peuter kan hem ook gemakkelijk gebruiken als hij op een opstapje staat. Ik vind het erg fijn dat hij deze chromen kleur heeft. Hoewel je de waterafdrukken vrij snel kunt zien, maak ik hem ook meteen snel schoon, waardoor hij altijd netjes blijft – dus eigenlijk een win-winsituatie :) Maar de belangrijkste en fijnste functie is natuurlijk dat hij energiebesparend is. De hendel draait zijwaarts naar links, dus niet een volledige 180 graden, maar slechts 90 graden. Alleen als je hem helemaal naar links draait, krijg je warm of heet water. Ik vind dat erg goed bedacht, omdat we vaak meer warm water gebruiken dan eigenlijk nodig is. Ook is de waterstroom iets lager dan bij een gewone kraan, wat helpt om water te besparen. Daardoor is hij milieuvriendelijk, heeft hij een erg mooi modern design en is hij gemakkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Eco-vriendelijk
  • stijlvol vormgegeven
c*****************@g********03-03-2026
Dit is een zeer kwalitatief en degelijke kraan. De afwerking is redelijk basis maar des te meer weerspiegelt het de kwaliteit van de afwerking. Ik kan deze kraan alleen maar aanraden voor wie een simplistisch maar kwalitatieve afwerking wenst.