Beats by Dr. Dre Beats EP Headset - Zwart

Beats by Dr. Dre Beats EP Headset - Zwart - Koptelefoons

Beats by Dr. Dre Beats EP Headset - Zwart - Koptelefoons

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Beats by Dr. Dre Beats EP Headset - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

mediafreak12328-08-2018

weinig laag, kabel snel stuk

Ik had deze gekocht voor mijn dochter. Ik vind het laag niet goed hoorbaar, je moet de kussens tegen je oren drukken om het laag te horen. Er zit dus te weinig druk op. Verder ging het koort na drie maanden stuk, en kan niet vervangen worden. Echt waardeloos artikel
Pluspunten
  • mooi design
  • op zich ziet het er degelijk uit
Minpunten
  • koort gaat snel kapot, kan niet vervangen worden
  • lage tonen niet goed hoordbaar
PeterK04-09-2017

Perfecte koptelefoon

Na jaren al een beats Solo te hebben gehad was deze echt aan vervanging toe. Nu de goedkopere versie gekozen maar totaal geen spijt van. Op kleine dingen na is deze anders qua model maar qua geluid doet deze niet onder voor de beats Solo. Een echte muziekliefhebber zal hier misschien anders over denken maar voor het dagelijks gebruik een perfecte keuze.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • afwerking materiaal
  • prijs
  • bij langdurig gebruik niet iritant
Minpunten
  • prijs als je iets meer luxe wil
Reet17-02-2017

Wat een geweldige sound!

Goed afsluitende kappen van leerachtig materiaal gaan niet zweten, ook niet na lang op je hoofd. Superieure hoge tonen gecombineerd met briljante bassen. Stevig maar geen oorpijn veroorzakende stevige grip op de oren. Hele mooie prijs van een geweldige headset.
Pluspunten
  • Geluid
  • Geluid!!
  • Pasvorm