snel stuk, geen garantie
Fraai en makkelijk apparaat. Snel stuk geen garantie, zou gebruikelijke slijtage zijn. hoge reparatiekosten (omgerekend 10ct per kopje)
Pluspunten
- fraai apparaat
- makkelijk
Minpunten
- snel defect geen garantie dure reparatie
Super machine had ik al veel eerder moeten kopen
Heb verschillende machines gehad maar dit is de beste. Prima koffie en makkelijk in onderhoud. Voor zijn prijs een uitstekende machine.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Makkelijk in onderhoud
- Veel instelmogelijkheden
- Lekker compact
duidelijk scherm
Product is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in het onderhoud. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.
Pluspunten
- Diverse mogelijkheden
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- géén
Koffiemachine
Vervanging nespresso machine. Onze Nespresso was al een plaat haar oud en was toe aan een vervanging. Gekozen voor een volautomaat koffiemachine en bevalt erg goed
Pluspunten
- Compact
Heerlijke koffie
Tot nu toe Senseo gebruikt. Daarbij vergeleken is dit kwaliteit koffie. Nu 2 dagen in gebruik en nog volop aan het testen. De koffiepoeder optie voor mijn decafe in de avond is nog even wennen. Hoor graag suggesties.
Pluspunten
- Smaakvolle koffie
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- De decafe optie in vakje geeft waterige koffie
Compleet maar compact. Zo hou je nog wat aanrecht over!
Een heel compleet apparaat. Mooie uitstraling en lekker smal ten opzichte van vergelijkbare apparaten in deze prijsklasse, zodat het niet te veel ruimte op het aanrecht inneemt. En niet onbelangrijk: er komt ook nog uitstekende koffie uit!
Pluspunten
- compact (smal)
- uitstekende koffie
- mooie robuuste uitstraling
Delonghi autentica
Heerlijke hete koffie. Had het apparaat al veelvuldig getest bij bekenden en daarom besloten deze zelf aan te schaffen
Pluspunten
- Hete koffie
- Lekkere koffie
Super Koffie apparaat
Lekkerste koffie ooit en zo gebruiksvriendelijk apparaat, kan het iedereen aanraden, lekker genieten
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Makkelijk in onderhoud
Minpunten
- geen
Perfecte koffieautomaat voor beginners en ervaren.
Fijne apparaat qua gebruik. Gebruiksvriendelijker en makkelijker te gebruiken dan grotere en duurdere apparaten. Mooie design en formaat, lekker smal waardoor je het bijna overal kwijt kan op je aanrechtblad/kast. Meerdere knoppenkeuzes voor verschillende koffie. Perfect voor huishoudens met verschillende smaak keuzes door makkelijk in te stellen koffiemaling en koffiekeuzes. Dit omdat je echt verschillende koffie krijgt ondanks dat er één soort boon in zit. Watervolume, waterhardheid en watertemperatuur is makkelijk in te stellen om een perfect kopje koffie te krijgen naar eigen smaak. Erg veel kwaliteit voor weinig geld.
Pluspunten
- Echte hete koffie
- Instellingen zijn makkelijk in te stellen.
- Echt een gepersonaliseerde kopje koffie krijgen.
- Mooie elegante design.
- Makkelijk in gebruik, ook qua onderhoud.
Minpunten
- Geen
Prima apparaat
Een eenvoudig te bedienen volautomatische koffiemachine met diverse keuze mogelijkheden voor een lekkere koffie.
vooralsnog een prima prijs kwaliteitsvehouding maar de tijd zal dit nog moeten uitwijzen.
Pluspunten
- eenvoudige bediening
- mooie uitstraling
- smal van vorm
- veel mogelijkheden
Minpunten
- stoompijp te dicht op de machine
- klein waterreservoir
De'Longhi Autentica
Klein maar fijn
machine is compact maar de koffie is perfect
Machine is simpel in werking en de onderhoud valt reuze mee
Machine maakt amper geluid
Voor dit bedrag een prima machine
Pluspunten
- Compact
Lekkere koffie
Makkelijk in gebruik, melk opschuimen gaat simpel dmv het opschuimpijpje, en je kunt kiezen uit espresso, doppio, long of een standaard koffie. 1 of 2 kopjes koffie of espresso maken het kan allemaal met de De'Longhi Autentica. Reinigen van het apparaat gaat ook heel simpel zodat ik lang van heerlijke koffie kan blijven genieten.
Pluspunten
- duidelijk in gebruik
- makkelijk te reinigen
- veel variatie mogelijk
Minpunten
- Door automatisch spoelen is het lekbakje snel vol
Fijn apparaat
Fijn koffieapparaat, veel mogelijkheden en koffie maken op eigen sterkte.
Strak design, handig dat er een schoonmaak product bij zit.
makkelijk te bedienen
goede prijs kwaliteitsverhouding. Past prima op aanrecht in onze keuken, mooi ontwerp, strak zonder overbodige toestanden
Goede koffie
Goede en eenvoudig bedienbare koffieautomaat. Duidelijke bediening, geen poespas en overdreven handelingen.
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Zetgroep eenvoudig te verwijderen
- Zetgroep eenvoudig te reinigen
Minpunten
- Je gaat veel koffie drinken
Duidelijk scherm waardoor keuze snel gemaakt kan worden.
Een mooi volautomatisch espressoapparaat. Heel makkelijk te bedienen. Ruime keuze aan mogelijkheden. Met de tiptoetsen is het heel makkelijk een keuze te maken. Heel prettig in het onderhoud/schoonmaken.
Pluspunten
- Heel makkelijk te bedienen.
- Vrij geruisloos tijdens het malen.
Prachtig mooie espressomachine, en heerlijke koffie
Het is een mooi apparaat. De koffie is goed warm. Je moet even de handleiding goed doorlezen, dan kun je hem helemaal naar je eigen wensen instellen. Vandaag ontvangen, meteen getest, en we zijn al helemaal om.
Pluspunten
- Hele warme koffie
- Mooi compact apparaat
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beoordelingen bekeken en op basis daarvan het besluit genomen om dit product aan te schaffen. Het ontwerp is strak met een duidelijk bedienings paneel.
Heerlijke koffie
Een fijn compact apparaat met vele mogelijkheden om een lekker kopje koffie te zetten. Goed instelbaar naar ieders wens en makkelijk in gebruik.
Pluspunten
- Compact
- Eenvoudig in te stellen
- Heerlijke koffie
Minpunten
- geen
Mooie uitsraling
Mooie uitstraling met een speciale knop voor sterke koffie. Slank design, makkelijke bediening.
Super!!
Pluspunten
- Mooi design
- Doppio functie
Minpunten
- Nog geen
Volautomaat ETAM 29.520.B
Omdat ik het handig vindt dat je er ook gemalen koffie in kan stoppen als je bonen op zijn heb je toch nog een optie
Pluspunten
- Snel opgewarmd
- Bonen en gemalen koffie
Minpunten
- Komt teveel water bij de melk
- Water reservoir is moeilijk te verwijderen
- Moeizaam te vullen
Koffie voor alle generaties visite!
Gekocht vanwege de vele mogelijkheden en toch aantrekkelijke prijs. Bonen en gemalen koffie. Filterkoffie voor de traditionele visite. En beslist heeeeel sterk in te stellen voor de espresso en capucino. Even een studie bij in gebruikmaken, maar dan erg fijn voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
- Veel soorten koffie
- Warme kopjes
- Zowel bonen als gemalen koffie
- Compacte afmeting
Minpunten
- Geen
ik kan nog geen oordel geven over dit product.
Zeker kopen dit apparaat, een aanwinst in je keuken, doet niet
onder van de dure espressoapparaat die er zijn.
klein maar fijn
de reden van de aankoop is dat we hiervoor ook een DeLonghi machine hadden, die is altijd goed bevallen, maar helaas ging hij lekken en bleek toe aan vervanging. nu een andere nieuwer model aangeschaft en zeer tevreden, hij is zelf smaller en oogt dus kleiner verder is hij handig in gebruik en lekkere koffie.
Pluspunten
- fijn dat hij smal formaat heeft
- makkelijk in gebruik, wel met handleiding erbij
Minpunten
- geeft geen seintje als de koffiebonen bijna opzijn
Koffie
Werkt perfect, super lekkere koffie en goed heet. Veel keus ook, gewoon, espresso, doppio enzovoorts. Echt topapparaat
Pluspunten
- Lekker heet
- Lekker vers
- Veel keus
Minpunten
- waterreservoir aan achterkant