Keane - Hopes And Fears

Keane - Hopes And Fears - Muziek - cd's

Keane - Hopes And Fears - Muziek - cd's

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 9,99Bekijk alle aanbieders
9.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Keane - Hopes And Fears op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JoriX17-12-2005
Schitterend album. Natuurlijk vanwege de hits somewhere only we know, everybody's changing en bedshaped, maar minstens zo mooi vind ik sunshine en your eyes open. Zonder twijfel een van de mooiste pop-albums die ik heb gehoord. Het ontbreken van gitaren wordt door de schitterende pianopartijen ruimschoots gecompenseerd. Ik ben zeer tevreden over deze cd denk ik, en als ze het zo goed blijven doen, kunnen ze heel groot worden, ook al zijn ze dat nu al eigenlijk ;)
RMulder21-03-2005
Super CD, mooie nummers stuk voor stuk, vooral 's avonds in de auto. Gewoon een musthave voor diegene die van goede poprockmuziek houd.
CuberuitLimburg13-09-2004
Een mooie en zeer toegankelijke plaat, deze debuut-CD van Keane. Het is een afwisseling van zowel rustige en uptempo nummers die gedragen wordt door de typische piano- en drumstijl, gelijkend op nummers als Everybody's Changing en Somewhere Only We Know. De zang is ook in juist contrast met de algehele melodie. Als je een CD zocht die even je dagelijkse beslommeringen wilt laten vergeten, dan is deze een hele goede keus!