Inventum AC125W Mobiele Airconditioner - 12000 BTU - 3200W - Wit - Airco's

Inventum AC125W Mobiele Airconditioner - 12000 BTU - 3200W - Wit
Inventum AC125W Mobiele Airconditioner - 12000 BTU - 3200W - Wit
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC125W Mobiele Airconditioner - 12000 BTU - 3200W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k***************@h**********04-07-2025

Koop GEEN Inventum! Garantie 5 jaar, welke garantie?!?

Let op: koop dit ding niet! In bezit sinds de zomer van 2022. Werkte toen TOP! Zomer van 2023: TOP. Vanaf de zomer 2024 merkte ik dat de airco minder koud werd. Nu deze zomer (2025) wordt de airco niet goed koud meer, waarbij de aircopomp na 30 minuten zelfs uitslaat. Dan is het een hele grote windwaaier/blazer, niet meer en niet minder. Contact met Inventum gehad, want je hebt 5 jaar garantie. Het verhaal gedaan. Foto's en filmpjes aangeleverd om de werking te laten zien. Antwoord serviceafdeling Inventum: het betreft geen technisch defect. Is de normale werking van het apparaat. We sturen geen monteur, er is geen sprake van een storing binnen de garantie. Wat een slechte service van Inventum! Tip: koop GEEN Inventum!
Pluspunten
  • Werkt het 1e jaar goed
  • daarna rotzooi
Minpunten
  • Slecht apparaat
  • SLECHTE service van Inventum
f****************@g********26-06-2025

Verkoeling op het juiste moment.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Verkoeling op het juiste moment – deze airco heeft letterlijk mijn zomer gered!” Wat een verademing! Ik heb de Inventum AC125 aangeschaft tijdens een onverwachte hittegolf en ik kan oprecht zeggen: dit apparaat heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. Waar ik voorheen nachtenlang lag te woelen in een bloedhete slaapkamer, slaap ik nu heerlijk koel en uitgerust wakker. De installatie was verrassend eenvoudig – binnen no time stond hij op z’n plek. De afstandsbediening is superhandig en de airco koelt de kamer in een paar minuten merkbaar af. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij relatief stil is, zeker op de slaapstand. Ook overdag in de werkkamer doet hij perfect zijn werk. Dankzij de timerfunctie hoef ik me geen zorgen te maken dat hij onnodig aan blijft staan. Wat mij betreft is dit de beste investering die ik deze zomer heb gedaan. De Inventum AC125 brengt niet alleen verkoeling, maar ook rust en comfort. Een aanrader voor iedereen die serieus werk wil maken van een koel huis tijdens warme dagen!
Pluspunten
  • Koelt goed
  • En snel
c******@g********26-06-2025

Super mobiele airconditioning

Super product. Heb op kieskeurig. Nl gekeken wat een goede mobiele airconditioning was en deze kwam het beste uit de test. En het is zeker een goed product.
h***********@h**********24-05-2025

Topproduct!

Boven verwachting. Een zeer krachtige en complete mobiele airco! Voorzien van een afdichtingskit voor het raam. Stil en zuinig in gebruik. Drie functies, koelen, ontvochtigen en ventileren. Dus ook prima te gebruiken bij minder warm weer. Een echt oerhollands topproduct van Inventum deze AC125W!
Pluspunten
  • Krachtig
  • stil
  • zuinig in gebruik
Severine uit Maastricht28-03-2024

Coolste product ever

Deze airco is gewoon wat je nodig hebt met de aankomende zomerzon, na vorig jaar met die hitte periode op de slaapkamer was het niet uit te houden, dus op naar heerlijk cool slapen
Pluspunten
  • Snelle koeling
  • Nagenoeg geruisloos
Minpunten
  • Geen appaar goed niet nodig
John15-07-2023

Airco Inventum

Top airco. Eerst schoonmoeder een gekocht. Erna wij ook. Zeer tevreden. Dus wij zitten er bij warme dagen lekker koeltjes erbij
Annie23-06-2023

Fijne airco

Prima airco om snel te koelen en niet heel veel lawaai! Kan verreden worden naar andere slaapkamer.
Pluspunten
  • Stil
  • Snel koel
f*************@g********21-06-2023

Fantastische Airco

Fantastische goede airco erg krachtig en koelt heel erg snel.Gekocht voor onze zoon zijn slaapkamer.Hij kan nu weer heerlijk slapen.Extra toevoeging is toch echt wel de afstandsbediening.Ik raad het zeker aan!
Pluspunten
  • Koelt heel snel
  • Erg krachtig
  • Afstandsbediening erg handig
j*********@g********11-06-2023

Top product!!

Een top product het werkt absoluut naar verwachting! Prijs en kwaliteit perfect in verhouding! Ons gezin gaat heeft hier heel veel plezier van!
Pluspunten
  • Koeling
  • Laag geluid
Johan30-08-2022
Geweldige mobiele airco, koelt zeer goed en draait heel rustig op auto stand 45db. Let wel, om hard geluid te vermijden is het beste niet op een harde vloer te zetten maar op tapijt of iets dergelijks. De vorige die wij hadden de Qlima 528 maakte veel herrie en heb ik weggeven. Deze kan ik iedereen aanbevelen met ook nog eens 5 jaar garantie van Inventum !
a************@h**********18-08-2022

aanrader voor mezen met gezondheid problemen en ouderen

Had het bij onze buren gezien toen we op de koffie waren bij hun. Na onze buurman ons een demostatie had gegeven had ik mijn zoon verteld om dat wij het financieel het niet konden kopen zij mijn zoon koop het maar ik betaal hem voor je je zit toch al moeilijk met je gezondheid.
s*******@h**********12-08-2022

Tien

Beste product voor dit soort dagen en werkt grandioos en in 5 min geïnstalleerd, gemakkelijk in gebruik kan in elke kamer geplaatst worden. Echt een aanrader in ieder huis.
Pedro11-08-2022

Inventum AC125 - useful having "cooling temps" from 18-32?

Clarification: This is a review solely intended for a purchased product called "Inventum AC125W white", belonging to the "Portable AirCo's" category and NOT intended for any other products! Upon setting it up to the lowest available temperature (18 C), it indeed cools down, but I hear the A/C kind of "giving up" its cooling activity by clearly hearing it changing from cooling to fan only. How do I know it? Just because by approximating my hand or face near the vents I can feel no longer the cooling air sensation coming out from it. It's just venting as a common fan! And, another thing: Why would one build a 3-in-1 device (A/C; dehumidifier and fan) by presenting a "cooling temperature" range between 18 C and 32 C !?!? Months ago, I directly queried Inventum representatives if this device would not rather be a "4-in-1" device, only due to the presented temperature range ( from 18 to 32 degrees Centigrade) - with the added capacity of, during the Winter, playing the role of an ordinary heater as well? (Because, in my most humble opinion, from 24 onwards, we are already talking about "an ordinary heater" and not an A/C, right?). Their answer was quite enigmatic (transcript below): "Geachte heer/mevrouw , Hartelijk dank voor uw bericht. De cijfers die aangegeven worden in het display. in dit geval 32 graden. Is dit niet het verwarmen. Wanneer er een buiten temperatuur van 33 graden of hoger aanwezig is adviseren wij de airco nooit kouder te zetten dan -7 graden met de buiten temperatuur. Het komt niet regelmatig voor maar wanneer de buiten temperatuur rond de 35 tot 39 graden is. Kan de airco hierbij ingesteld worden op 32 graden. Ook dan zal de airco dus koelen. Bij deze temperaturen adviseren wij niet om de airco op 18 graden in te stellen. Daar dit niet goed is voor uw gezondheid. Het spijt ons u niet anders te kunnen informeren. Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u eventueel nog vragen hebben, helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Daisy" Sorry to say, but I "do not buy" the above-given explanation for the real reason why you would like to set up an A/C to 24 degrees Centigrade and above (i.e. 32 C), when at the end of the day Inventum clearly states that this device DOES NOT act as a heater.
Pluspunten
  • Powerful
  • Cools down the ambiance
Minpunten
  • Noisy
  • Not a continuous, unstopabble cooling action
  • Why 24 to 32 when it doesn't act as an "heater"?
i***@t***********************03-08-2022

topper uit de serie airco's

deze inventum werkt goed dit product heeft een goede kwaliteit naam, mooie vorm kompact.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • zeer compleet
luc16-07-2022

uitstekende keuze om te kopen

goed werkende airco mooi design makkelijk verplaatsbaar en enorme koeling door de 12000btu ook de 5 jaar garantie is een mooi zaak.
Pluspunten
  • koeling
  • 5 jaar garantie
  • eenvoudige bediening
  • makkelijk te transporteren
Charlie725-05-2022

Uitstekende keus Inventum AC125W mobiele airconditioner

Het apparaat voldoet zeker aan mijn verwachtingen en de prijs / kwaliteit heeft mij doen besluiten om het te kopen. Het koelt snel naar het ingestelde temperatuur en er zijn genoeg mogelijkheden om het apparaat naar je wens in te stellen. De zwenk wieltjes zorgen ervoor dat het apparaat makkelijk te verplaatsen is , tijdens het koelen is het geluid redelijk hard echter als de ingestelde temp.bereikt is wordt dit een stuk minder. Ik beveel deze Inventum AC125 W zeker aan.
Pluspunten
  • Koelt snel naar ingestelde temperatuur
  • Veel instel mogelijkheden en goed verplaatsbaar
  • Ziet er stevig en robuust uit.
  • En 5 jaar garantie na registratie
Minpunten
  • Tijdens koelen geluid redelijk hard
  • Jammer geen verwarm functie
D Passial14-08-2021

Zeer tevreden. De airco koelt de kamer van 20m2 vlot en zonder veel lawaai.
Pluspunten
  • Koelt 20m2 snel
  • Uiterlijk
  • Mobiliteit
Minpunten
  • Korte slang
MB09-08-2021

Goede prijs/kwaliteit

Mijn zoon liet mij dit product zien en vertelde enthousiast over de eigenschappen. De prijs/kwaliteit verhouding was ook een reden tot aankoop van dit product. Daarnaast gaven de positieve reviews de doorslag om tot aankoop over te gaan.
  • Prijs/kwaliteit
  • Redelijk geluidsarm
Susanne29-07-2021

Airco aanrader

Fijn apparaat koelt goed makkelijk te installeren gebruiksaanwijzing duidelijk
Pluspunten
  • Prijs
  • Koel
j************@t*********16-07-2021

perfect product

een perfect product voor een goede prijs. en dan ook nog 5 jaar inventum garantie.
Pluspunten
  • mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • vrij weinig geluid
Marjolein Appels07-07-2021

Inventum airco AC125W

Voldoet aan alle verwachtingen en heeft ook nog eens een fraai uiterlijk. Absoluut goede waar voor mijn geld.
Wim Mul16-06-2021

Koelt uitstekend!

De kwaliteit, prijs en 5 jaar garantie en de positieve reviews trokken ons over de streep. Inderdaad een zeer goed koelende airco die onze woonkamer v 120 kubieke meter snel afkoelt. Het geluidsniveau vinden we meevallen. Aanrader!
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Koelcapaciteit
Minpunten
  • Nvt
  • Nvt
Shirley12-06-2021

Mooie moderne airco

Zeer mooie airco met een goed design en handige afstandsbediening. Hij maakt wel aardig wat lawaai, het is wel te doen om ermee in slaap te komen. Ik had gedacht dat de nachtstand er voor zorgde dat hij een stuk stiller werd, maar dat was helaas niet zo. Verder koelt hij echt enorm goed. Binnen 30 minuten had mijn slaapkamer al een aangename temperatuur. Hij koelt zelfs goed wanneer de gang en de andere slaapkamer openstaan, ook die kamers worden dan koel. Al met al dus een mooi design, krachtige koeling en handige nachtstand. Ik raad hem zeker aan!
Pluspunten
  • Design
  • Krachtige koeling
  • Nachtmodus
  • Timer
  • Wieltjes, dus goed te schuiven
Minpunten
  • Maakt veel geluid
  • Neemt wel wat ruimte in beslag
  • Erg zwaar, moeilijk te verplaatsen
arnold08-06-2021

lekker koel de zomer in

Goed werkend apparaat.maakt behoorlijk geluid maar de temperatuur maakt een hoop goed.binnen een uurtje de temperatuur aangenaam omlaag. mooi design tov die vierkante apparaten.
Pluspunten
  • design
  • goede koeling
  • voldoende instel mogelijkheden.
Minpunten
  • kort snoer
Janine07-06-2021

Mooi design, koelt goed, makkelijk te verplaatsen

Lang gezocht naar een budget model maar daar waren de meningen altijd zo over verdeeld dat ik toch maar voor een iets duurder model ben gegaan. 5 jaar garantie spraken me erg aan en we hebben hem van de week meteen kunnen testen want het was erg warm/ benauwd. Hij koelt goed, het geluid wen je wel snel aan en makkelijk te verplaatsen. Hier gaan we de komende jaren veel plezier van hebben denk ik.
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Makkelijk te verplaatsen
  • 5 jaar garantie na aanmelden bij Inventum
  • Geen vervelend geluid
Minpunten
  • Nog niet gevonden.