De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit - Airco's

De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit
De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 161 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JMM09-06-2020

Airco

★★★★★ ★★★★★ 5 van 5 sterren. 2maanden geleden gekocht Geweldig product ! Koelt super en is gemakkelijk te bedienen via de afstandsbediening. De slaapkamer is weer heerlijk koel .
Pluspunten
  • Goede kwaliteit.Goed verrijdbaar door de wieltjes
Minpunten
  • Wel wat prijzig.
Douwe09-06-2020

prima airco

zeer fijne airco koelt snel kamer en heeft veel verschillende standen ook is deze airco redelijk stil
Rob08-06-2020

Erg stil

goede ervaringen met andere producten van Delonghi (koffie apparaten) en van anderen goede berichten gehoord over deze mobiele airco die in vergelijking met andere type/marken vrij stil is. Ook belangrijk voor de nachtrust. airco stil t.o.v. andere type/merken
Pluspunten
  • geluid
  • bediening
paul08-06-2020

De'Longhi PAC N82 ECO wit

Prima in de slaapkamer, lekker koud in warme nachten. Makkelijk te verplaatsen. Slang is wel aan de korte kant
L08-06-2020

Grote airco, makkelijk te installeren

Gekozen obv reviews van anderen. Tot nu toe zeer tevreden. Goede koelkracht. Apparaat was wel groter dan ik verwacht had
Pluspunten
  • Degelijk apparaat
  • Veel instelmogelijkheden
Minpunten
  • Groot
Kamphuis07-06-2020

Krachtige stijlvolle airco

Zoektocht naar stille krachtige en stijlvolle airco resulteerde in deze airco van de Longhi. Installatie was simpel en het systeem werkt naar behoren. Snel koelend, acceptabel geluid, sieraad voor de kameraad, maar slang aan korte kant!
Pluspunten
  • Krachtig
  • Stijlvol
Minpunten
  • Korte skang
  • Geen set voor raam afdichten meegeleverd
arie/margriet06-06-2020

compact

wij zijn op dit model gekomen omdat hij niet zeer groot is maar compact ook het menu spraak ons zeker aan ook de afstandbediening is zeer handig de times komt zeer goed van pas omdat het in onze slaapkamer zeer warm is en nu gaat het van zelf
Pluspunten
  • timer afstandbediening
  • geen massa dus goed verplaatsbaar met wielen
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Maarten06-06-2020

Koelt goed, relatief stil

Ik heb de airco nu een aantal keer gebruikt en de ruimte 20-30m2 wordt snel gekoeld. De airco is relatief stil (niet luider of stiller dan ik had verwacht van een airco van dit formaat). De airco is eenvoudig te verrijden dankzij de wieltjes.
Pluspunten
  • Verrijdbaar
  • Koelsnel
Minpunten
  • Groot
  • Je kan geen min en max temperatuur instellen
de Vries06-06-2020

airco

De airco heeft binnen een uur de ruimte weer op temperatuur van 25 naar 21 graden. De airco is vrij stil en is prima mee te slapen.
Pluspunten
  • erg stil is prima met te slapen
  • mooi compact
Minpunten
  • vrij duur, maar kwaliteit moet je betalen.
Carla Boon06-06-2020

genoeglijk

heerlijke koelte voor de hete dagen. DE derde mogelijke hete zomer is in aantocht. Deze airco is uitmuntend om ontspannen en zonder zweetdruppels met genoegen in de woonkamer en slaapkamer te verblijven. Van harte aanbevolen!!!!!
Pluspunten
  • handig en eenvoudig in gebruik
  • verrijdbaar
HvW06-06-2020

Mooi handig model met afstandsbediening

Mooi goed vormgegeven model met voldoende instelmogelijkheden. Kwaliteitsmerk met goede werking echter zonder raamdoorvoerplaat.
Pluspunten
  • stil
  • goede maat
Minpunten
  • geen raamdoorvoerplaat meegeleverd
Thijs05-06-2020

Werkt naar behoren

Prijs kwaliteit verhouding is meer dan in orde. Koelt mijn zolder goed. Moet nog proberen of de eerste verdieping ook goed te koelen is.
Pluspunten
  • prijs
  • kwaliteit
Jan05-06-2020

Goede airco

In meerdere vertrekken te gebruiken doordat hij verrijdbaar is en heel makkelijk te bedienen. Koelt goed.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Koelt goed
Minpunten
  • geluid
Monique04-06-2020

Compacte mobiele airco

Gekocht om de slaapkamer te koelen mede ook vanwege de nachtstand. Ik heb zijn voorganger voor de woonkamer en ben daar al 5 jaar zeer tevreden over.
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Nachtstand
Ruud Ansink04-06-2020

Duidelijk bedieningspaneel

Vind thermostaat en timer belangrijk. Ziet er robuust uit. Gemakkelijk te bedienen door eenvoudig bedieningspaneel.
Richard03-06-2020

Goede airco

Ik heb dit product nu 2 dagen in gebruik en tot nu toe tevreden. Heb deze gekozen omdat hij voor mijn kamer van 15m2 met zware warmtelasten goed zou koelen en de aanschafprijs mij ook wel aanstond. Om ermee te slapen maakt het wel aardig geluid, maar als je hem wat eerder aanzet maakt het de kamer toch wel lekker koel.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Koelt goed
  • Mooi model
Minpunten
  • Geluid
Richard03-06-2020
5.0

de longhi pac n82

5.0
hij doet wat hij moet doen maar ik vind de slang een beetje te kort voor als je raam hoger is dan normaal. aan het geluid kan je wennen maar als je van stil houd dan kanje beter helemaal geen airco nemen want ze maken allemaal geluid. voor de rest heel blij mee hij koelt goed. en de 3 jaar extra garantie is super.
Pluspunten
  • koelt goed
  • 3 jaar extra garantie
Minpunten
  • slang te kort voor mij
Elisabeth03-06-2020

Prettig en goed apparaat

Prettige bediening en goede service van de fabrikant waarbij verlengde garantie naar 5 jaar. Bediening geschikt voor ouderen
Pluspunten
  • kwaliteit
  • bediening
  • verlende garantie
  • goede service voorwaarden
cjp02-06-2020

mooi model

Apparaat voldoet aan mijn eisen, ziet er goed uit en redelijk geprijsd. Snelle levering. Wel wat aan de zware kant.
Pluspunten
  • Koelt snel
  • eenvoudige bediening
Minpunten
  • maakt toch wat meer lawaai dan gedacht.
JP01-06-2020

Goede airco voor kleine ruimte

Opzoek naar een mobiele airco voor slaapkamer op zolder. Kamer is 25m3. Na vele kleine oogjes van het lezen van lezen van produkt reviews besloten tot aankoop van Pinguino. Koelt prima, van 28 graden, naar 22 graden in ongeveer 3 uur. Herrie maken alle mobiele airco's maar deze valt reuze mee op de laagste stand kan je nog wel slapen. Wel aparte gesloten afvoer naar buiten gemaakt voor het beste resultaat. Geen extreme energie slurper. Nog even afwachten hoe het gaat met echt hete dagen, maar ik heb er alle vertrouwen in. Actie met 3 jaar extra garantie is mooi meegenomen.
Pluspunten
  • Koelt snel ruimte van 25m3
  • Geluid is monotoon, geen rammeltjes
  • Eenvoudige bediening
  • Sleep/wakeon timer functie
Minpunten
  • Zelf goede afvoer maken.
Arjen01-06-2020

Uitstekende airco voor deze prijs!

Toch maar een airco aangeschaft ivm thuiswerken de hele zomer. Deze airco is compact en koelt uitstekend. Maakt daarnaast ook nog eens niet te veel lawaai. Aanrader voor thuiswerken in de zomer!
  • Compact
  • Koelt goed
  • Maakt niet te veel lawaai
  • Betaalbaar
airco31-05-2020

koelt goed

Nog niet gebruikt bij echte warme dagen, maar bij test koelde de ruimte prima. Wel jammer dat de slang niet door het kiepraam past.
JUAN31-05-2020
3.0

De'Longhi PAC N82 ECO wit

3.0
WAAROM HET KOPEN? VOOR DE WARMTE EN DE PRIJS. MAAR IK WIST NIET DAT HET ZO LUID WAS. DE VERLENGING VAN DE LUCHTSLANG IS KORTE ANDERS AANVAARDBAAR ... HET BELANG VAN DE MEDIAMARK WAS TE VERKOPEN MAAR HET WIST HET PRODUCT NIET GOED EN ZE HEBBEN GEEN INTERESSE OM MIJN PROBLEEM OP TE LOSSEN. HET LIJKT ECHTER ALS EEN GEKOMEN PRODUCT, ROBUUST EN GOED. GEDAAN. HET MIST ONTWERP.
Frans29-05-2020

Super strak design, goede koelcapaciteit

Delonghi airco's hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Grote capaciteit, energie zuinig, geen hinderlijk geluid, strak design en kwaliteitsmerk.
Pluspunten
  • Design
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Energie zuinig
  • Geen hinderlijk geluid
wilfried29-05-2020

Mooi en stijlvol

Mooie stijlvolle en een redelijk stille mobiele airco. Wij zijn er blij mee en kunnen in de warmte nu lekker slapen.
Pluspunten
  • stil
  • design