De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit - Airco's

De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit
De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 161 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airconditioner - 9400 BTU/h - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Daan12-08-2020

Prima koeling

Krachtige kleine airco voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Niet de stilste in zijn soort maar geluid blijft binnen de perken.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Zuinig
Minpunten
  • Iets lawaaierig
  • Kostbaar
Brigitte11-08-2020

Top

Naar even zoeken deze gevonden .wat er gezegt wordt klopt helemaal. Makkelijk te gebruiken koelt goed 😊. En lawaai valt reuze mee. Al met al geen spijt dat ik deze gekocht heb. Heb vele vergeleken maar deze kwam Als beste uit de test . De prijs wat ze er voor vragen daar krijg je veel voor terug .
H11-08-2020

airco

Prachtig apparaat. Mooi design. Makkelijk in plaatsing en handeling. Meerdere mogelijke standen. Ideaal voor te warme ruimten. Makkelijk schoon te maken. Soepel te verrijden.
Pluspunten
  • design
Thijs11-08-2020

Werkt naar behoren

Voldoet prima, doet wat moet doen en dat is koelen. Werkt goed voor kleine ruimtes, grotere ruimtes gaan wat moeizamer.
Pluspunten
  • koelt goed
BGvdH11-08-2020

Mooi model

Goede reviews en simpele werking. Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. Bijgeleverde toebehoren voor afvoer warmte airco
Pluspunten
  • Simpele werking
  • Goed verplaatsbaar
Minpunten
  • Korte slang
dennis10-08-2020

top apparaat

handig en koel en makelijk te bedienen, een echte aanrader voor iedereen die het warm heeft in hius en niet kan koelen
Jeannet09-08-2020

Deze airco maakt mijn appartement weer dragelijk en koel.

Ik zag op tegen de warme dagen en met deze airco niet meer. Als het te warm wordt in mijn ruimte kan ik deze afkoelen.
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • makkelijk te installeren
Minpunten
  • uitzoeken naar juiste instelling
  • verkeerde instelling meer lawaai
Egberts09-08-2020

Werkt super!

Op zolder gebruikt omdat we daar slapen, en hij houdt de ruimte fijn koel tijdens de hittegolf. Maakt niet veel geluid, maar wij zetten hem 's avonds uit. Fijn is ook dat deze zorgt voor een goede luchtkwaliteit.
P08-08-2020
5.0

Heerlijke koele dagen!

5.0
Fijn product dat doet waar het voor aanbevolen wordt Al na 15 minuten bovenverdieping gekoeld en bijna geruisloos Zeer blij met deze aankoop
Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Weinig geluid
John07-08-2020

Prima airco

Nog niet zo lang in gebruik, maar de temperatuur binnen is al flink aan het dalen! Daarvoor heb ik hem ook gekocht.
Pluspunten
  • Energie A-klasse
  • Relatief stil
  • Geen lekbak nodig
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Jeroen07-08-2020

Werkt goed, zolang de buis kort is.

Werkt super! Veel verschillende standen, waarbij de lucht naast koeler ook prettiger (droger) wordt. De buis was even knooien, maar werkt nu goed. Je moet de buis vooral zo kort mogelijk houden. Bij een buis langer dan 2 meter wordt het warmer in je huis i.p.v. kouder.
Pluspunten
  • lucht wordt goed koeler
  • ontvochtigingsstand
  • sterke slang voor naar buiten
  • mijn 20 m2 woonkamer koelt goed af
Minpunten
  • de slang kan niet te lang zijn
  • kan niet bij alle ramen, ivm slang
  • koelt de aansluitende kmer van 12m2 veel minder
mart07-08-2020

koelcapaciteit

Ik heb voor deze airco gekozen, omdat de kwaliteit goed zou zijn. De koelcapaciteit goed is. Verder ziet de airco er kwalitatief goed uit. Wat de toekomst brengt zullen we ter zijner tijd wel zien.
Henk06-08-2020

Fijn apparaat

Apparaat werkt prima maar op de hoogste stand wel veel lawaai. Wel veel hulpstukken om de luchtslang aan te sluiten.
Pluspunten
  • Koelt heel goed
  • Gemakkelijke bediening via afstandbediening
Minpunten
  • Lawaai op hoogste stand
Hans Middelkoop04-08-2020

Mooi design

Airco heeft een Mooi design.Voldoet aan de verwachtingen Met goede werking, eenvoudige bediening. Snelle levering.
DELONGHI PAC82ECO04-08-2020

PAC82ECO AIRCO

Mooie Airco en krachtig ondanks formaat. Goede BTU verhouding en simpele bediening. Vol positieve recensies en maakt dat ook waar.
Pluspunten
  • Bediening
  • BTU
Minpunten
  • Decibel, wel aanvaardbaar
AIRCO PAC82ECO03-08-2020

MOBIEL AIRCO VERPLAATSBAAR

Dit product barst van de goede recenties en maakt dit zeker waar, voelbaar al na 15 minuten koelen. Hele simpele bediening en aansluitprocedure en mooi van vorm.
Pluspunten
  • Kracht en BTU
  • Simpele bediening
Minpunten
  • Decibels, maar zeker aanvaardbaar
Marlon W.31-07-2020

DE LONGHI PAC N82 ECO

Tijdens de warme periode de airco gekocht voor de de kinderkamer. Ik kan niet anders zeggen dat dit een top product is. Hij koelt snel terug naar de gewenste temperatuur. Het geluid is aanwezig maar voor ons niet storend. Door de wielen is hij makkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer mocht je dat willen.
Pluspunten
  • Snel terugkoelen
  • Prijs kwaliteit
Minpunten
  • Gewicht, trap op
  • Licht brommend geluid
Marlon W.31-07-2020

DE LONGHI PAC N82 ECO

Pluspunten
  • Snel terugkoelen
  • Prijs kwaliteit
Minpunten
  • Gewicht, trap op
  • Licht brommend geluid
Rescxand30-07-2020

De'Longhi PAC N82 ECO houdt je huis koel zonder poes pas.

Voor de eerste hete dagen in juni onze eerste mobiele airco aangeschaft voor de thuiswerkplek en slaapkamer. Airco heeft meer dan genoeg capaciteit. Als de compressor aanslaat is ie redelijk luidruchtig, beetje zoals een oude vriezer, maar dan wat harder. Voor de slaapkamer is het aan te raden de kamer voor het slapen te koelen en dan bij het in bed kruipen alleen de ventilatie stand te gebruiken. De airco moet zijn warmte naar buiten kwijt. Hiervoor is een slang met muurdoorvoer of raam accessoire geleverd. Voor Nederlandse uitzetramen niet erg geschikt,dus de muurdoorvoer in een plaat multiplex geschroefd die in het kozijn klempt om zo de warmte buiten te houden. Dit werkt prima.
Pluspunten
  • Koelt zonder problemen
  • Staat op wieltjes
  • Eenvoudige bediening
  • Klok voor automatisch in/uitschakelen
Minpunten
  • Net iets te luidruchtig om bij te slapen.
  • Slang is niet erg flexibel
P van Meijel28-07-2020

Grote capaciteit, weinig geluid en instelbaar

De airco werkt goed, instelbaar en koelt de hele boven verdieping ideaal als het buiten warm is. De prijskwaliteit verhouding is goed. Ik zou/heb het product bij anderen aanbevolen en hebben deze airco ook gekocht
Pluspunten
  • Instelbaar
  • Koelen
Ad18-07-2020

Koelt prima, slang mocht een halve meter langer zijn

Prijs kwaliteit verhouding is prima, maar bovenal apparaat koelt prima. Geluidsniveau is te doen, iets minder geluid en het apparaat kreeg een 8. Slang is vrij kort, vooral als je raam wat hoger zit, kom je net een halve meter te kort.
Pluspunten
  • Koelt prima
  • eenvoudige bediening inc afstandsbediening
Minpunten
  • Slang vrij kort
  • geluid compressor mocht wat minder
Aram Darwish16-07-2020

verkoeld goed

goede prijs kwaliteit verhouding. bevalt ons goed en ook het geluid valt ons niet tegen. ideaal voor een kleinere ruimte.
Pluspunten
  • compact
  • prijs
Rudi n82 eco14-07-2020

N82 eco Lekker koel op slaapkamer

Om de hitte uit onze slaapkamer te halen deze airco na enige onderzoek gekocht, helaas ook enigsinds luidruchtig maar dat zijn ze allemaal, genoeg verkoeling voor ca 15m2 en 5 jaar garantie
Pluspunten
  • capaciteit
  • 5 jaar garantie
Minpunten
  • luidruchtig
  • prijs
Arie13-07-2020

Goede koeling, kwaliteit

Groot koelvermogen, geluid is de 1ste nacht wennen, maar vervolgens niet meer hinderlijk aanwezig. Wendbaar door wieltjes, maar erg zwaar om te verplaatsen naar een andere verdieping.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Zwaar
  • Duur
Erik10-07-2020

Weinig geluid. Prima airco!

Doet wat deze moet doen! Vooral het feit dat deze airco niet teveel geluid maakt is erg prettig. Ziet er professioneel uit en veel gebruikersgemak. Zelfs op de laagste stand verkoelt deze airco prima. Uiteraard niet gebruiken bij een te grote ruimte. Kan deze airco zeker aanbevelen zelfs voor zakelijk gebruik.