Kenwood Quickmix GO HMP40.000RD Handmixer - Roze - 350W - 5 Snelheden - Go collectie - Mixers

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 39,99 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Quickmix GO HMP40.000RD Handmixer - Roze - 350W - 5 Snelheden - Go collectie op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lroekel19-02-2025

Fijne en handzame mixer

Een op het eerste gezicht mooie mixer, prachtige kleur en fraai, compact design. De mixer is erg handig op te bergen omdat de “gardes” ín de mixer opgeborgen kunnen worden. Ook het snoer kan compact om de mixer heen worden gerold. Het is een handzaam design en kan ook door mijn peuter goed gebruikt worden. Wat opvalt is dat de mixers vrij kort zijn. Hierdoor komen ze niet helemaal onderin de beslagkom als de deksel erop zit. Zonder de deksel is dit probleem niet aan de orde. Dan stuift helaas wel alles onder. Daarnaast heeft de motor wat moeite met iets dikker beslag. Zo werd de motor erg warm en wat trager bij cake beslag. Bij pannenkoeken beslag was dit niet het geval. Ik zou deze mixer wel aanbevelen maar wel met bovenstaande punten in acht nemende.
Pluspunten
  • Fraai design
  • Handzaam
  • Makkelijk op te bergen
Minpunten
  • Moeite met wat dikker beslag
  • Wat korte mixers
Francis19-02-2025
5.0

Mooi blauwe mixer

5.0
Ik heb deze Kenwood QuickMix mogen testen in de kleur Storm Blue. De kleur is echt heel erg mooi. Door de kap en het kunnen plaatsen van de mixers/haken heb je al je benodigdheden bij elkaar. De kap zit, niet al te stevig op de onderkant geklikt, met een los klepje erachter. Het klepje valt er erg gauw af, ik heb het los in de kast gelegd. Het materiaal van de mixer en van de kap voelt wat slap. De mixers zijn wat klein, maar voor het maken van pannenkoekenbeslag werkt het goed. De verschillende standen zijn goed te bedienen met de knop die bovenop zit.
Pluspunten
  • mooie kleur
  • alle benodigdheden bij elkaar
Minpunten
  • materiaal voelt niet zo stevig
  • kleine mixers
G***********@g********19-02-2025

Kenwood handmixer

Ik heb de Kenwood handmixer mogen testen. De mixer heeft een hele mooie kleur en ziet er precies zo uit alsof de foto's. Het apparaat is makkelijk in gebruik na het lezen van de handleiding en het veiligheidsvoorschrift. De mixer is heel erg compact voornamelijk in de opberging van de toebehoren en het apparaat zelf, zo zijn de deeghaken en de garden makkelijk op te bergen in het apparaat. Voor het opruimen van de stekker had ik echt weer de handleiding nodig en snapte ik pas na 2x kijken hoe het nu zat. De mixer ligt prettig in de hand en heeft veel kracht. De eerste snelheid vind ik zelf wat aan de hoge kant, waardoor badproducten snel naar boven bewegen in de deeghaken.
Pluspunten
  • Opbergruimte
Minpunten
  • Snelheid
Ikkeennietjij17-02-2025

Geweldige blauwe handmixer

Wat geweldig leuk dat ik deze handmixer mocht testen! Blauw , ja gaaf is mijn kleur Beslagjes maken en slagroom mixer superfijn, maakt niet veel geluid kneden met de kneedhaken was ff wennen , nu moest ik zelf de mixer goed vasthouden ,omdat ik dit voorheen deed met een keukenmachine. Ik ben om, kleur, fijn in de hand liggend , makkelijk te bedienen en schoon te maken en werkt fijn.
Pluspunten
  • Kleur
  • Geluid
  • Ligging hand
Michelle 16-02-2025

Krachtige mixer die fijn in gebruik is

Deze Kenwood mixer ziet er prachtig uit en is een stijlvol item dat je graag in de keuken zet. Met vijf standen, eenvoudig te wijzigen via een schuifknop, biedt hij voldoende kracht voor schuimig eiwit, pannenkoekenbeslag en zelfs dikker deeg. Tijdens het testen beviel me dat de mixer niet sterk trilt in mijn hand, zelfs niet op de hoogste stand. Een leuke extra is de geïntegreerde maatschep voor teaspoon en tablespoon. De opzetstukken zijn vaatwasbestendig en snel schoon. Het enige nadeel is dat het inpakken van de opbergcase in het begin niet heel makkelijk gaat.
Pluspunten
  • Krachtige mixer met 5 verschillende standen
  • Prachtig uiterlijk
  • Vaatwasserbestendig
Minpunten
  • Opbergcase is in het begin lastig te gebruiken
H van Reenen15-02-2025

Compacte handmixer met mooi design

Ik heb de Kenwood handmixer in de grijsblauwe mogen testen en ben erg tevreden over dit product. De mixer heeft een aantrekkelijk ontwerp en kleur. Het is geweldig dat alle onderdelen onder één compacte kap bewaard kunnen worden. Het was even puzzelen hoe dit precies moet, maar als je het eenmaal doorhebt is het heel logisch. Door deze mooie compacte opbergmethode kun je het zelfs bijvoorbeeld op je aanrecht laten staan! Na het uitpakken ben ik meteen aan de slag gegaan. De mixer ligt fijn in de hand, wat het mixen eenvoudig maakt. Het apparaat heeft verschillende standen, wat handig is voor verschillende doeleinden. Ik ben erg blij met deze handmixer!
Pluspunten
  • Compacte opbergmethode
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
Milou8614-02-2025

Aanrader en mooi compact

Ik heb dit product mogen testen en dit is mij zeer bevallen, ik ben tevreden over dit product. Het ontwerp vind ik erg mooi, alle benodigdheden zitten in het compacte ontwerp. In het begin is het even uitvogelen hoe je hem opent en hoe alles weer netjes terug geplaatst kan worden, gelukkig krijg je er een boekje bij met een duidelijke beschrijving. Ik heb er inmiddels taart en cake mee gemaakt, de mixer ligt goed in de hand en voelt stevig aan. Hij heeft meerdere standen waardoor het meel heel glad gemaakt kan worden, iets waar ik echt naar op zoek was omdat mij dit niet lukte met mijn oude mixer. Ik raad dit product aan.
Pluspunten
  • Compact
  • Alles in één
Minpunten
  • Er zit geen kom bij
Zoi14-02-2025

Handige en stevige mixer

Qua prestaties is deze handmixer top. Ik heb dit product ontvangen om te testen en hij voelt stevig aan, mixt krachtig en de opzetstukken zijn ook stevig en werken goed! Wat ik minder praktisch vind, is dat je bij vaak gebruik van de handmixer de beschermkap er steeds op en af moet halen. Dus die ligt nu los in de kast opgeborgen. Zet je de mixer in het zicht? Dan is het geheel in elkaar zetten natuurlijk wel een mooie oplossing.
  • Stevige knoppen
Minpunten
  • Opbergen is wat gedoe
Linda14-02-2025

Gebruiksvriendelijke en praktische mixer

Ik heb product mogen testen. Het design, maar ook de mooie kleur vielen meteen op. De mixer ligt goed in de hand, is licht, makkelijk bedienbare knoppen en voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Het fijne is dat je alle onderdelen compact en bij elkaar kunt opbergen, nooit meer rondslingeren mixhaken die kwijtraken. Het was eventjes puzzelen hoe alles vastgeklikt moest worden maar toen ik dat eenmaal door had ging het heel makkelijk.
Pluspunten
  • praktisch op te bergen
  • Licht in gewicht
Minpunten
  • Je moet doorhebben hoe alles vastgeklikt zit
B*****@k*********13-02-2025
Zeer fijne mixer, ligt lekker in de hand en weegt niet zwaar. Mooie kleur. Het opbergsysteem is erg handig en zo komt er geen stof bij de mixer en het ziet er nog netjes en mooi uit op je plank. Je bent dus nooit meer de gardes of haken kwijt, alles blijft mooi bij elkaar. De mixer heeft 5 standen wat erg makkelijk is, maakt weinig geluid. Mooie stevige gardes en deeghaken. Echt wel een aanrader!
Demi12-02-2025

Top mixer

Ik heb de kenwood mixer mogen testen en hiermee heb ik nu al een aantal producten gemaakt. Ik zal de slagroom graag even eruit willen halen. Ten eerste is het een mixer wat extreem compact is en alle opzetstukken kan je fijn in het design van de mixer stevig opbergen! De deeghaken en "gardes" zijn apart opgeborgen wat maakt dat je niet alles door elkaar hebt liggen. De mixer is daarbij niet licht maar ook niet zwaar wat een goede houvast geeft tijdens het maken van producten. Toen ik de slagroom ging kloppen vond ik het fijn dat de mixer verschillende standen heeft. Zo kon ik rustig beginnen en verder de snelheid wat ophogen. Wat een heel fijn voordeel is, is dat de mixer amper tot niet spettert. Dit is geweldig omdat je niet meer alles nadien helemaal hoeft te poetsen! De mixers(opzetstukken) zijn wel iets aan de korte kant maar als je hier even mee uit de weg weet de gaan is dit geen probleem! Het enige vervelende vond ik dat de kabel even prutsen is om goed op te bergen, het moet namelijk heel precies in de mixer worden opgeborgen en omheen gedraaid. Dit is misschien nog even "oefenen" Verder... super mixer!
Pluspunten
  • Spettert amper
  • Mooi compact design
Minpunten
  • Korte opzetstukken
r**************@g********30-12-2024

compact en krachtige mixer

Ik heb de Kenwood handmixer getest en wat een fijn apparaat! Mixt het beslag heel glad op op 5 verschillende standen. Hij is compact, de hulpstukken en snoer kun je eenvoudig in het apparaat opbergen. Het handvat maakt hem comfortabel in gebruik. Extra pluspunt: alles kan in de vaatwasser.
Pluspunten
  • Prachtig compact design
  • 5 standen + 1 turbo stand
  • opbergruimte voor hulpstukken
Minpunten
  • kapje schiet te makkelijk los
l************@g********24-12-2024

Compact en handig

Deze Kenwood handmixer vind ik heel mooi en stijlvol om te zien en hij is handig op te bergen met de afdekkap en de ruimte om de opzetstukken in op te bergen. De mixer werkt goed en is handig in gebruik, hij maakt ongeveer zoveel geluid als ik zou verwachten en werkte bij verschillende recepten prima. De mixer is prima schoon te maken, merkte ik tijdens het testen.
Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • Compact
Naima110321-12-2024

Bevalt goed

Ik heb de handmixer mogen testen en ben er tot nu toe tevreden over. Design 10/10! Alle gardes kan je opbergen waardoor je daar niet weer speciaal een plekje voor moet vinden. Je kan er niet al te zware deeg mee opkloppen, maar voor slagroom en een kleine cake is het echt prima. Geluid op de hoogste stand is wat aan de harde kant, maar ik heb dat nooit anders meegemaakt met andere handmixers. Enige wat ik jammer vind is dat de handmixer niet op zichzelf kan leunen en het dus altijd tegen je mengkom aan moet leunen. Voor de rest is het een prachtige design met opbergruimte voor de meegeleverde gardes!
  • Opbergruimte voor je gardes
Minpunten
  • Kan niet op zichzelf leunen
p*********@h**********16-12-2024

Compacte en complete mixer in een vrolijke kleur.

Ik mocht deze handmixer testen en dat is me heel goed bevallen. Het is een fijne, compacte mixer. Je kunt hem makkelijk en klein opbergen. Fijn als je klein behuisd bent. De mixer is makkelijk te bedienen en heeft genoeg standen om makkelijk slagroom te kloppen, pannenkoekenbeslag en beslag voor cake en dergelijke te maken. Wat me wel opviel is dat de mixer best wat herrie maakt. Dat had beter gekund. Ik vind de vormgeving en de kleuren zijn vrolijk en fleuren je keuken lekker op. Ik vind het een aanrader!
Pluspunten
  • Compact ontwerp
  • Vrolijke kleuren
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • De mixer maakt herrie
  • Je moet het snoer precies op het juiste plekje oprollen
  • anders gaat de hoes er niet omheen
Vivianne15-12-2024

mixer met fijn opbergsysteem

Wat een mooi ontwerp om je handmixer handig, compact en schoon op te bergen! De gardes gaan tussen het handvat en de basis, je wikkelt de snoer er om, deksel erop klikken en klaar! Nouja bijna dan…. De kneedhaken klik je onderin in de deksel, daar had ik wat meer moeite mee. Het duurde even voor ik door had dat er blijkbaar een verschil tussen de linker en rechter opening zit en er keurig een afbeelding staat welke in welke opening moet. Maar dan nog is het wat onhandig gerommel in een smalle deksel, terwijl je wel wat kracht met je vingers moet zetten om ze vast te klikken. Als je wat minder kracht in je handen hebt zoals ik, of grote handen hebt, is dat wat lastiger. Maar ik gebruik de kneedhaken toch bijna nooit dus dat is geen ramp. Eenmaal dicht geklikt doe je nog een dekseltje, wat maatlepels zijn, over de ventilatie sleuven van de mixer en dan heb je een keurig opbergboxje, compleet met handvat, wat heel handig opbergt en schoon te houden is. Verder is het gewoon een mixer die doet wat hij moet doen. Hij heeft gardes en kneedhaken, die me wat kleiner en korter lijken dan mijn antieke mixer. Bij mijn mengbeker komen ze dus niet onderin, maar met een beslagkom werkt het prima. De gardes klikken goed vast en blijven ook goed vast zitten, met de ontgrendeling komen ze weer vrij en kun je ze er makkelijk uit pakken. Hij heeft 5 standen, die al mixend met je duim kunt opvoeren. Kloppen en mixen van allerlei beslagjes, schuim, slagroom, drankjes enz gaat hem prima af. Ik ben geen fan van kneedhaken op een handmixer en gebruik deze zelden. Ik heb het alleen geprobeerd met een erg stevig en droog koekjes deeg, daar had hij moeite mee. Ik kies dan liever voor een andere optie Op z’n platte achterkantje blijft hij keurig staan als je even wat moet toevoegen. Een gewone goeie mixer die vooral opvalt door zijn mooie en handige manier van opbergen Ik mocht deze mixer testen voor een onafhankelijk consumenten testpanel, met de uitdrukkelijke opdracht een eerlijk review te schrijven
Pluspunten
  • opbergsysteem
Minpunten
  • kleine/korte gardes/kneedhaken
m***********@h**********14-12-2024
Ik heb de handmixer mogen testen en ben er erg blij mee. Het eerste wat me opviel, was het mooie design. Tijdens het gebruik merkte ik dat hij niet al te veel lawaai maakt, wat ik erg prettig vind. De mixer heeft meerdere opzetstukken, wat handig is voor verschillende soorten bereidingen. Ik heb er bijvoorbeeld botercrème mee gemaakt, en dat ging echt perfect. De mixer werkt krachtig en gelijkmatig, waardoor de crème mooi luchtig werd. Een klein nadeel vind ik dat de accessoires niet in de houder passen. Dat is soms een beetje onhandig bij het opruimen. Maar verder is het een hele fijne handmixer waar ik graag mee werk!
Gallego8814-12-2024

Handige handmixer in een luxe bewaarbox

Deze handmixer gekocht. De vorige was kapot. Deze paste mooi bij de keukenmachine van Kenwood. De handmixer is verpakt in een handige meeneem box. Deze schuif je over de handmixer, je kan de stekker en accessoires dan makkelijk verbergen in de koffer. Een ideale handmixer voor het bereiden van onder andere slagroom,pannekoeken, deegmixen. Hij is zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Een echte aanrader, zeker voor als je hem mee wilt nemen op vakantie of naar de camping. Je bergt hem ook nog is handig op.
Pluspunten
  • Duurzaam
  • Handige bewaarbox
z*********@g********13-12-2024

super handige, compacte en gebruiksvriendelijke handmixer

ik heb deze mixer de afgelopen weken mogen testen. ik was blij verrast toen ik hem kreeg en uitpakte. wat een leuke compacte handmixer in een erg leuke kleur. de mixer werkt prima, zoals een mixer moet doen, hij is handzaam, licht in gewicht en de gardes en deeghaken zijn zeer makkelijk op te ruimen. het geluid van de mixer is prima, op de hoogste stand wel veel geluid. ik heb verschillende producten gemaakt met zowel de gardes als de deeghaken, dit gaat helemaal prima, wat me wel met cake mix opvalt is dat als het op een lage stand gemixt wordt dat de mix dan als het ware langs de garde omhoog kruipt, maar dat heb ik met mijn huidige mixer ook, dus dat ligt denk ik meer aan de mix. de gebruiksaanwijzing kon ik niet in het Nederlands downloaden, dus ik heb gewoon de instructies in het boekje qua hoeveelheden mix, eieren etc aangehouden. ik vind het een prima mixer die ook nog eens makkelijk en compact op te ruimen valt.
Pluspunten
  • licht in gewicht
  • verschillende snelheden
  • makkelijk en compact op te ruimen
Minpunten
  • maakt bij hoge snelheid veel geluid
Testing2413-12-2024

Er zijn betere handmixers

Ik heb dit product ontvangen om te mogen testen. De handmixer is compact en de haken kunnen op een slimme manier opgeborgen worden in het omhulsel. Dit is erg praktisch. Alleen jammer dat het omhulsel zo losjes aanvoelt. De kap liet een keer los toen ik deze wilde oppakken. Daarnaast was ik ook niet zo tevreden met het gebruik. Ik ben een andere handmixer gewend en deze werkte niet zo goed. Bij het mixen van cake ging het beslag langs de haken omhoog en mengde het slecht. Ook miste ik kracht en vond ik dat het beslag minder luchtig werd. Tot slot vind ik het jammer dat je de mixer niet gemakkelijk op de achterkant laat leunen tussen het gebruik. Hierdoor moet hij tegen de beslagkom blijven leunen.
Pluspunten
  • Werkt
  • Slimme opberging
Minpunten
  • Mixt slecht
  • Niet krachtig
  • Voelt goedkoop
Eliseh09-12-2024

Makkelijk eenvoudig

De Kenwood go handmixer is een fijne aanvulling in mijn keuken. Hij is compact, ligt lekker in de hand, en voelt verrassend licht aan tijdens het gebruik. Dat laatste is echt een voordeel als je een langere tijd moet mixen. Het is een compact apparaat zelfs voor de meest kleine keukens, ook is het ideaal dat er een opberghoes omheen zit. Hier kun je de gardes en deeghaken in doen, je kan de kabel als het ware in het apparaat wikkelen. Ik heb het apparaat mogen testen. Wat voor mij echt een pluspunt is, is dat je nu dus niet meer al je accessoires kwijt bent. Het apparaat is makkelijk schoon te maken. Voor mij zou het nog net wat minder geluid mogen maken. Dat is het kleine minpuntje.
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Compact
Minpunten
  • Geluid
Chantal07-12-2024

Zeker een aanrader

Ik heb de Kenwood Handmixer mogen testen. Bij het uitpakken van de mixer begon ik al helemaal te stralen. Wat een mooie mixer! Het heeft een prachtige kleur en een mooi design. De mixer is compact, daar is goed over nagedacht. De knopjes zijn eenvoudig te bedienen en je hebt hem zo in elkaar gezet. Het opbergsysteem is echt fantastisch. Het apparaat, kloppers, kneders, kabel en een maatlepel worden allemaal bij elkaar gehouden. Het enige wat voor mij lastig was, is dat je de snoer heel strak weer moet aantrekken om hem goed op te bergen. De mixer ligt goed in de hand en heeft 5 verschillende snelheden. Je kunt kiezen hoe snel hij gaat. Dat is fijn als je bijvoorbeeld slagroom zachtjes wilt kloppen of een dik beslag wilt mengen. De mixer is makkelijk schoon te maken; de garde en deeghaken zijn stevig en kunnen zo in de vaatwasser. Echt een aanrader!
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ligt goed in de hand
Minpunten
  • Snoer moet je goed aantrekken om op te bergen
Nina8405-12-2024

Compact design en krachtige motor

Ik kan deze handzame Kenwood mixer echt aanbevelen. Met name het compacte design is uniek. De mixer kun je zo inpakken dat het een soort hardcover ‘draagtas’ wordt waarin alle haken, het meegeleverde handige maatlepeltje en het snoer zijn weggewerkt. Dit is ook nog eens gemaakt van 30% gerecycled plastic. Een eyecatcher op je aanrecht, maar ook ideaal voor mijn overvolle keukenkastjes, want het neemt heel weinig ruimte in. De koperroze kleur ‘Clay Red’ is modern en staat prachtig op mijn keukenblad. De Kenwood mixer is ook gemaakt van de bekende hoogstaande kwaliteit die ik gewend ben van dit merk. Tijdens het testen merkte ik dat de krachtige motor van 350 watt doet wat het moet doen. Er worden twee roestvrijstalen kneders en gardes meegeleverd, die in de vaatwasser mogen. De mixer zelf is eenvoudig te reinigen. Kleine en snelle mixklussen heb je dus zo gedaan. Let alleen op dat je het snoer strak en niet gedraaid oprolt bij het opruimen van de mixer, dan past het deksel goed op de case. Met het stevige handvat ruim je het eenvoudig op.
Pluspunten
  • Klein en compact
  • Perfect voor kleine klusjes
  • Krachtige motor