De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 186 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiMix 5 HM5100 Handmixer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Voor dit product gekozen, omdat ik vaal (zwaar) deeg maak voor brood. Een sterke mixer met dito motor is hierbij belangrijk.
Daarnaast ook staafmixer van Braun met zeer goede ervaring.
Zeer fijne, krachtige mixer die sterk genoeg is voor allerlei verschillende soorten deeg. Wat vooral opvalt is hoe stil die is, ondanks het hoge vermogen van 750W dat hij kan leveren.
TDe Braun Multimix 5 is een handmixer welke goed vast te houden is. Bediening is simpel met een draaiknop welke vloeiend verzet kan worden tijdens het mixen. Door de 750 w gaat het mixen snel. De deeghaken en garden zijn gemakkelijk in te het apparaat te doen en kunnen in de vaatwasser. Het geluid dat het apparaat maakt valt mee. Volgens mij is er geen mixer die geluidloos is...
Ik vind het een goede aankoop waar ik de komende jaren zeker mee vooruit kan!
De soepel regelbare draaischijf voor de verschillende snelheden is zo fijn en uniek. Hierdoor kun je heel rustig beginnen waardoor je geen knoei partijen meer krijgt.
handige sterke mixer veel mogelijkheden. mooi ontwerp makkelijk bedienbaar.
makkelijk op te ruimen. makkelijk te schoonmaken losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. een zeer prettige machine die je makkelijk pakt voor smooties,deeg maken en mixen.
Opzoek naar een nieuwe stille mixer is de keuze gevallen op de HM5100 handmixer. Na een aantal keren gebruik zeer tevreden. Hij is erg stil, heeft een sterke motor en de snelheid is traploos instelbaar.
maakt niet veel geluid en is krachtig. ligt goed in de hand en makkelijk te reinigen. 1 apparaat met meerdere mogelijkheden zoals de staafmixer. Fijne combinatie.
Stevig model, ligt goed in de hand en makkelijk te gebruiken. Ik vind de staafmixer ook veel prettiger dan de normale ‘staaf’ modellen. En makkelijk schoon te maken.
Ik heb dit product gekozen omdat ik op zoek was naar een stevige mixer waarmee ik ook zwaardere degen kan mixen. De mixer voldoet aan de verwachtingen.