Siemens iQ300 BF550LMR0 - Inbouw magnetron - 25L - 900W - Zwart/RVS - Magnetrons

Siemens iQ300 BF550LMR0 - Inbouw magnetron - 25L - 900W - Zwart/RVS
Siemens iQ300 BF550LMR0 - Inbouw magnetron - 25L - 900W - Zwart/RVS
7.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 BF550LMR0 - Inbouw magnetron - 25L - 900W - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rob07-03-2022

Nette magnetron met eenvoudige bediening

Een mooie magnetron welke past in de productlijn van Siemens. Tevens is de magnetron eenvoudig in gebruik met de 2 draaiknoppen. Dus geen moeilijke digitale menus om het juiste programma te selecteren.
Pluspunten
  • Past in combinatie met andere siemens producten
  • Zeer eenvoudig in gebruik
a*********@u*********18-12-2021

aankoop

werkt snel en doet voor wat deze bedoelt is en is makkelijk om schoon te maken prijs en kwaliteit goed en makkelijk te monteren
Pluspunten
  • makkelijk schoon te maken
  • werkt snel
Minpunten
  • geen digitale aflezing tijd
Sanne06-08-2019

Strak design

Deze magnetron past perfect bij de oven uit dezelfde serie. Wij hebben gekozen voor afzonderlijk een oven en magnetron. Dit was een goede keuze, want zo kunnen wij tijdens het grillen van de kip alvast de borden warmen in de magnetron of bijv. de pindasaus warmen. De magnetron ruim opgezet, er past een babyflesje in, en heeft 5 standen. Wel wat jammer dat de tijdsinstelling gaat met een draaiknop, op deze manier kun je niet precies aangeven hoe lang je iets in de magnetron wilt zetten en moet je dus wel een beetje opletten.
Pluspunten
  • strak design
  • ruime inhoud
Minpunten
  • tijdsindicatie per draaiknop
Freek20-05-2018
4.0

Slecht voor korte programma's

4.0
Er zit hier geen digitaal scherm op en je kan seconden niet goed instellen. Ik gebruik de magnetron behoorlijk veel voor brood ontdooien en dat word hierdoor erg lastig gemaakt.
Pluspunten
  • 2 knoppen dus makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Kan geen seconden instellen