Prima grote combimagnetron
Goed te bedienen en grote combimagnetron
Fraai design met duidelijk info paneel.
Veel combinatie instellingen mogelijk, oven en magnetron werken prima.
Installatie is prima zelf te doen.
Erg blij met deze aanschaf, nog geen seconde spijt gehad.
Pluspunten
- Grote binnen ruimte
- Fraai design
- Bediening is eenvoudig
- Zelf te installeren
Minpunten
- Tnt geen
Het kan aanzienlijk beter
Bedienings toetsen deels onverlicht, insteltijd is erg kort dan kan je overnieuw beginnen. Condens vocht tussen het glas van de deur. Op de deur aan de voorzijde zitten 2 uitstekende beugels om de deur te zekeren en contact te maken, deze zijn te lang slecht afgewerkt en zijn scherp.
Pluspunten
- grote toegangs deur
Minpunten
- Scherpe lange uitstekende beugels deur
- Geen verlichting in alle toetsen
- Condens tussen het glas in de deur
- Snel instellen anders dien je opnieuw te beginnen
Bevalt goed, werkt uitstekend!
Fijne combi-oven! Grote inhoud, makkelijk in bediening. Enige minpuntje is dat de hendel en draaiknoppen ander materiaal zijn.
Pluspunten
- Inhoud
- Bediening
Minpunten
- Materialen zijn verschillend type rvs
Nog steeds prima na vier maanden.
De oven nu 4 maanden in gebruik. Het blijft een fantastisch product. Het bedienen was even wennen, maar ik kan het nu zowat met mijn ogen dicht. De glazen bakplaat waar ik wat huiverig voor was is nog steeds ongeschonden.
Pluspunten
- Degelijke oven
- Prima bakresultaay
- Ruime inhoud
Geen aanrader
+ De ETNA combi oven met magnetron is heel ruim, mooie vormgeving, veel functies, goede klantenservice.
- Het nieuwe apparaat was bij aflevering al niet goed. Er bromde/trilde iets heel hard zodra de magnetronfunctie aan ging. Een monteur moest erbij komen en heeft dit netjes gemaakt. Bij de heteluchtoven ontsnapt condens uit de onderkant van de ovendeur. Zoveel, dat er op de kastdeur eronder allemaal water druppelt. De monteur heeft dit ook nagekeken, maar het probleem niet kunnen verhelpen. Dit zou vanzelf (?) over moeten gaan. Nog niets van gemerkt.
Aanrader
Top combi-oven!
Werkt uitstekend en ziet er heel mooi uit. Een echte aanrader.
Mooi Nederlands produkt
Ik heb de Etna magnetron-oven gekocht omdat ik absoluut geen draaiplateau meer wilde, ik een nederlands produkt wil dat er mooi uitziet en veel mogelijkheden biedt.
De bediening is niet echt eenvoudig maar na wat oefenen wel te doen.
Minpunten
- Niet echt gebruiksvriendelijk
Echt enthousiast
Al kan ik er nog niet alles over zeggen, daarvoor heb ik de combimagnetron nog te kort, toch wil ik delen dat het een uiterst vriendelijk apparaat is. Vriendelijk, omdat zelfs ik de bediening snap en dat zegt veel……voor mij was de ultimate test hoe mijn brood (ik bak drie keer in de week brood) er uit zou komen; TOP.
Voorheen had ik een Neff combinatie over, 20 jaar plezier van gehad. Maar ik vond een dergelijke dure aankoop op dit moment niet verantwoord. Na lang zoeken is het de Etna geworden, een merk wat al jarenlang meegaat en vertrouwd overkomt.
Tot op heden heeft Etna mij niet teleurgesteld.
Aanrader!!
Pluspunten
- Gemakkelijke bediening
- Duidelijke display
- Veel ruimte
Meer waar voor je geld
Een redelijke prijs voor goede kwaliteid heb durdere optie gepakt voor meer mogelijkheden !!
Pluspunten
- Mooie uitstraling in je keuken
- Makkelijke bediening
- Aanwinst
Minpunten
- Geen
- Geen
Zeker een aanrader
Het product is ons aangeraden door onze keukenleverancier.
Het is een mooie oven, ook zeker qua grootte en ideaal in het gebruik.
Pluspunten
- Makkelijke bediening
- Snel voorverwarmen van de oven
Het is een fijn toestel.
Het enigste minpunt vind ik de pinnen die aan de klapdeur zitten.
Die hadden eigenlijk aan het toest aan de bovenkant moeten zitten.
Nu stoot je vaak tegen die pinnen.
Mooie grote oven makkelijk in gebruik
Mooie grote oven. (2 oven schalen met lasagne passen prima naast elkaar)
Makkelijk in gebruik.
Persoonlijk vind ik het fijn om er een handleiding op papier bij te hebben, maar deze heb ik online opgezocht, aangezien deze bij mij niet in de verpakking zat.
Pluspunten
- Groot
- Meerdere rooster/ bakplaten
Minpunten
- Geen aparte handleiding
Mooie betrouwbare combi
Mooie vormgeving en zwarte kleur. Aan winst voor de keuken. Eenvoudig te monteren. Grote inhoud en al kompleet met rooster en 2 platen. Makkelijke bediening. Absoluut geen spijt van.onze aankoop
Pluspunten
- Grote inhoud
- Kompleet met toebehoren
Zeker aanrader
Net in gebruik, dus nog even uitproberen, maar zoals ik het nu kan beoordelen is de bediening vrij gemakkelijk en lekker ruime binnenzijde
Pluspunten
- Lekker ruim
- Bediening makkelijk
Top apparaat wat zijn werk prima doet!
Mooi solide product, gebruikt wel de gehele achterkant dus let op de inbouwruimte, ik kwam een beetje lastig uit met gasslang van kookunit......... is uitendelijk wel gelukt. Mooi design oven/magnetron, snel op temp en valt mee qua geluid. Werking van apparaat is prima wel even moeten wennen aan instellingen maar dat went snel (begin even t boekje er bij houden). Enige minpuntje is systeem voor inschuiven rooster (je moet rooster iets kantelen), vandaar de 9 en niet de 10. Verder gewoon erg blij mee!
Pluspunten
- Design
- Vele mogelijkheden
- Snel op temperatuur
Minpunten
- In en uitschuiven rooster
- Ik mis een kookwekker
Is zijn geld zeker waard
Prima apparaat, lekker groot en makkelijk in gebruik en doet zijn werk goed.
Klijn puntje voor verbetering is dat het een beetje lastig is om in het donker de instellingen op de display te zien.
Aanrader
Wat een mooi apparaat, vind t bijna een eye catcher in onze keuken. Stijlvol. Bediening is zelfs zonder gebruiksaanwijzing super simpel en enorm veel mogelijkheden. Uitgebreid interieur met verschillende roosters en platen. Ben zelfs al aan het kijken om onze gaskookplaat te vervangen voor een Etna. Mooie solide apparatuur! En ook mooi is de verlengde garantie van 5 jaar. Schept vertrouwen.
De combi Magnetron ziet er zeer verzorgt uit en bied vele mogelijk heden bevalt ons prima.
Super product
Werkt allemaal goed volgens de omschrijving. We zijn er heel blij mee en zullen het zeker aanbevelen bij familie en bekende.
Pluspunten
- Hij doet het goed
- Hij is makkelijk te bedienen
- Hij ziet er mooi uit
Minpunten
- Heb ik niet
Ik heb de combimagnetron nu ongeveer een half jaar in gebruik en ben er erg blij mee! De bediening is eenvoudig; nadat ik een paar keer het boekje erbij gepakt heb, is alles nu wel logisch.
De bakresultaten zijn prima en de magnetron gebruik ik eerlijk gezegd vooral voor ontdooien en/of opwarmen en dat gaat prima. Het apparaat maakt veel minder lawaai dan mijn vorige combimagnetron (vooral tijdens het afkoelen) en dat is echt een pluspunt i.v.m. een open keuken.
Twee bakplaten is ook erg fijn als je bijvoorbeeld koekjes of plaattaart/pizza wil bakken.
Enige nadeel: het rooster heeft een soort van veiligheidsvergrendeling, je moet het iets schuin optillen als je het helemaal wil verwijderen maar als je niet oppast, gaan je baksels schuiven of trek je de verwijderbare inschuifrekjes aan de zijkant eruit.
Pluspunten
- goed bakresultaat
- zeer compleet
- goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
- bakrooster verwijderen moet met tact!
Ruim, goede verlichting en prestaties. Bediening kan beter.
Er is veel goed aan deze oven. Hij is ruim en veelzijdig en de binnenverlichting is goed. Bedieningsgemak kan wel beter.
De CM350ZT/02 is een oven met draaiknoppen en tiptoetsen. De draaiknoppen wilden we graag, dat werkt in de keuken vaak beter is onze ervaring. Toch is de bediening van de oven niet heel logisch/natuurlijk opgebouwd. Als nerd kom ik er wel uit maar ik had de handleiding zeker nodig en mijn vrouw kwam er niet gelijk uit. Het is erg zoeken nog naar de juiste 'stand' om gerechten precies goed te krijgen en de handleiding is vrij sumier over welke stand van de oven je voor welke producten precies moet gebruiken. Een (online) 'kookboekje' van ETNA zou best handig zijn.
In een donkere keuken is de bediening lastig omdat de tiptoetsen geen backlight hebben en dat is toch lastiger dan gedacht.
De oven lijkt robuust al knapte bij het aandraaien van de schroeven bij de installatie (handmatig) gelijk een plastic houdertje van één van de schroeven. Dat leidde verder niet tot grote (optische) problemen.
De oven en de deur voelen robuust aan en - mits in de juiste stand gezet - lijken de prestaties goed misschien wel beter dan onze vorige combimagnetron (een Samsung die er na 8 jaar opeens de brui aan gaf).
Overall zeker een aanrader.
Pluspunten
- ruim
- robuust
- mooi
- binnenverlichting
- prestaties en veelzijdigheid
Minpunten
- verlichting tiptoetsen
- menu's lastig te doorgronden
- sumiere hulp over welke stand waarvoor.
Mooie combi magnetron
mooie ruime zwarte combi magnetron van deze tijd, strak design en eenvoudig te bedienen.
Pluspunten
- ruim
- strak design
Combioven Etna
Deze oven is gebruiksvriendelijk.
Goede bak resultaten.
Handig schoon te maken.
Enige minpunt: de rekjes waarin het bakblik schuift komen soms los bij uitschuiven van het bakblik. Even met beleid uitschuiven dus!
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Goede bak resultaten
- Gemakkelijk schoon te houden
Minpunten
- Zijrekjes komen soms los
Bevalt prima!
We hadden een Whirlpool; geen dure, maar werkte perfect! Ging uiteindelijk wel stuk, zoals alles een keer gaat..:-).
Etna is in onze beleving ook geen dure, en we hoopten van kwalitatief een goed apparaat. Inmiddels, na 4 maanden, is dat onze conclusie ook; hij werkt prima! Fijn dat er bijvoorbeeld twee platen in kunnen. Hiervoor hadden we een draaiplateau; nu zijn de mogelijkheden met bakken gewoon verdubbeld. Zijn al m'n bolussen sneller klaar...
Pluspunten
- Meerdere platen tegelijk kunnen erin!
Minpunten
- Tiptoetsen zijn niet verlicht en dus wat donker...
Kwaliteit ovenfunctie valt erg tegen.
Magnetron is prima en de bediening is overzichtelijk. Vindt de ovenfunctie erg tegenvallen.
Pluspunten
- Bediening
Minpunten
- Ovengerechten duren erg lang