ETNA CM350ZT Inbouw Combi Magnetron | 50L | 900W | Zwart - Magnetrons

ETNA CM350ZT Inbouw Combi Magnetron | 50L | 900W | Zwart
ETNA CM350ZT Inbouw Combi Magnetron | 50L | 900W | Zwart
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 244 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM350ZT Inbouw Combi Magnetron | 50L | 900W | Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g*****@g********15-03-2023
5.0

Geen aanrader

5.0
Helaas slechte ervaringen met deze oven. Regelmatig niet verwijderbare condens tussen de glazen wanden. Symbolen slecht afleesbaar. Reden om apparaat om te ruilen voor een xxx oven die maar een fractie duurder was en die naar behoren presteert.
Minpunten
  • Display niet geheel verlicht
  • Condensvorming niet verwijderbaar
  • Instellingen lastig
M.W12-03-2023

Bevalt erg goed, Zeker een aanrader

Van de week de combi magnetron in huis gekregen en vandaag gebruikt. Wat een prachtige en heerlijke magnetron is dit. Gemakkelijk in te stellen en hij doet wat hij doen moet.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in bediening
  • Doet wat hij moet doen
j*******************@h********10-03-2023

Deurbeveiliging

De constructie en kwaliteit van deur beveiliging is zwak Binnen 2,5jaar moeten vervangen Verder een leuk apparaat
Minpunten
  • Matige kwaliteit
Marije2407-03-2023

Prima combimagnetron

Wij ontvingen de combimagnetron helaas met een scheurtje, deze werd snel omgewisseld. Hij reageert goed en snel. Eenvoudig in gebruik. Bij het sluiten van de deur gaat 1 van de pinnen soms iets omhoog staan, maar als je deze (als de oven al is voorverwarmd even ovenwant aan) terug duwt is dit probleem verholpen. Daarnaast is hij erg ruim, als je er 2 platen in zet wordt 't wat smaller dus zelf leg ik meestal de glazen plaat of het rooster in een kastje. Maar bediening werkt fijn en zelf vind ik het fijn dat er geen draaiplateau in zit.
Pluspunten
  • Verlicht van binnen, ziet je gerecht goed
  • Makkelijke bediening
  • Geen draaiplateau
Minpunten
  • Pinnetje van deur soms even goed duwen
Michel03-03-2023

Erg goede oven!

Ziet er prachtig afgewerkt en robuust uit. Alles straalt kwaliteit uit. Installatie was zeer eenvoudig. De bediening is eenvoudig en duidelijk, zodra je m door hebt. Opwarmen gaat snel. De roterende magnetron verwarmt prachtig egaal, en het is superhandig dat er geen ronddraaiend tableau is (wat piept, kapot gaat, wiebelt, ruimte in neemt, bakken die tegen deuren aanstoten etc). De binnenruimte is *enorm*. De zijrekken zijn handig, je kunt tot 5 platen er in schuiven. Er worden 3 rekken en platen standaard meegeleverd; ik hoop nog een paar rekken bij te kunnen kopen; met onder/boven en achterwarmte is dat superhandig om 3 hongerige pubers van pizzas te kunnen voorzien zonder lang wachten! De isolatie is goed, weinig warmteuitstraling buiten. Dat is fijn, want in mijn geval zitten vriezer en koelkast er naast, en temperatuurinteractie is ongewenst. Binnenverlichting is zeer helder en alles is perfect zichtbaar, erg goed! Ik kan niet wachten om het moeilijkere bakwerk te gaan doen, veelbelovend!
Pluspunten
  • Afwerking en materiaalgebruik
  • Degelijkheid
  • Warmtehuishouding
  • Oven warmt snel op, egale magnetron opwarming
  • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • Op de deur steken twee metalen pootjes uit
j*********@u*********01-03-2023

Etna met gebreken

Waardeloos systeem. Eerst geleverd zonder afstandhouders waardoor emailleschade ontstond. Monteur verhielp het met vloeibaar emaille wat ging branden waardoor meer inbrandschade. Vervolgens nieuw apparaat waar de deur scheef in bleek te zitten en hierdoor condens lekte. Tot 4 x nieuwe deur besteld die niet goed was. Vervolgens zowel de trafo als de buis van de magnetron kapot waardoor magnetron niet werkte. Na 6 reparatie afspraken eindelijk nu de 3e combi oven gekregen. Op hoop van zegen....
r**************@k*********28-02-2023

Zeer aan te raden oven/magnetron

Combi oven magnetron gekocht. Buiten verwachting simpel in bedienen en ook al geven de tiptoetsen geen licht, ik zie het probleem niet. Of het is licht en je ziet de toetsen of het is donker en er gaat licht aan. Wel zijn de 2 uitsteeksel aan de binnenkant van de klep bij mij zeer lastig. Ik ben vrij klein en de oven staat boven de koelkast. Als ik nu iets uit de oven haal moet ik echt oppassen dat ik er niet achter blijft haken. Ik vin dit zeker een puntje van aandacht. Verder bakken gaat zeer goed en magnetron ook.
  • Goede bakresultaten
  • makkelijk te bedienen na goed inlezen
Minpunten
  • Ivm lengte de haken aan binnenkant deur
Fam. Teunissen27-02-2023

Een aanrader !

Medio februari gekocht😃Super mooi met zwarte glas , touch toets, duidelijk gebruiksvriendelijk, duidelijk gebruiksaanwijzing( heel makkelijk te bedienen). Combi ovenmagnetron . 55L heel groot. Pas mooi in onze bestaande keuken ipv onze oude apparaat ook combi oven. Een aanrader !!
Pluspunten
  • Groot
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi Desing
  • Makkelijk schoonmaken
  • Touch toets
Minpunten
  • Nog niet gevonden
j***********@g********22-02-2023

Betaalbare combi oven

Het apparaat werkt perfect, makkelijke bediening, alleen het rooster verwijderen en/of in plaatsen gaat moeizaam.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Prijs kwaliteit
  • Veel ruimte
Minpunten
  • Rooster verwijderen
o*******@g********21-02-2023

zeer complete en gebruiks vriendelijke combioven

na vele jaren was onze vorige combimagnetron kapot gegaan, ons gaan verdiepen in de verschillen tussen combioven en combimagnetron, en wat past er maximaal benut in de ruimte in de keukenkast. hierbij kwam de etna als meest gunstige uit de bus. ook de mogelijkheden zijn prima, niet teveel maar ook zeker niet te weinig. uiteindelijk was de prijs en het feit van 5 jaar garantie de doorslag. nu genieten wij elke dag van een zeer fijne combioven.
Pluspunten
  • goed in te stellen
  • lekker groot
Minpunten
  • lampje is soms iets te fel
Arie7320-02-2023

Prestaties goed. Gebruiksvriendelijk. Wel kapot na 1 jaar

Gekozen vanwege goede reviews maar na 1 jaar is het magnetrongedeelte stuk. De oven werd dagelijks gebruikt voor het opwarmen van melkschuim en wekelijks voor pizza of ovenschotel in een gezin met 4 personen. De oven is redelijk simpel in gebruik al draai je met de draaiknoppen snel de verkeerde stand voor. Ik vind de auto standen redelijk maar net niet voldoende voor bijvoorbeeld standaard diepvries pizza. Handmatig icm voorgeschreven recept valt de oven goed af te stellen voor een echt goed resultaat. Dus de prestaties vind ik ruim voldoende tot goed. De onverlichte tiptoetsen zoals in andere review genoemd zijn inderdaad beetje irritant maar nadrukkelijk niet onoverkomelijk. Ik vind de interne verlichting van de oven goed. Even kijken hoe de afhandeling van de garantie verloopt want stuk na 1 jaar is natuurlijk geen pluspunt.
Pluspunten
  • Handmatige prestaties
  • Ruim
  • Verlichting
Minpunten
  • Prestaties automatische standen
  • Levensduur
  • Onverlichte tiptoetsen
  • Geen huidige temperatuur indicatie
Dekker18-02-2023

Goed apparaat, ik zou hem zeker aanraden.

De oven maakt het eten goed warm/heet. De combinatie van oven en magnetron is goed. De magnetron maakt het eten goed warm. Er zitten voor ons genoeg voor geprogrammeerde standen op. Het enige wat mist voor dit geld is de crisp schaal. Jammer dat deze er deze er niet hij zit, dit zou voor de oven een toegevoegde waarde zijn. Voor de rest is dit apparaat een aanrader.
Pluspunten
  • Manetron/ oven stand
Minpunten
  • Missen van de crisis schaal.
r***********@z*******11-02-2023

Prachtige combimagnetron

Oven gekocht om de goede beoordeling en de extra garantie van 3 jaar. De oven werkt prima, makkelijke bediening, jammer dat de toetsen als het donker is niet verlicht zijn. Wij hebben de combimagnetron te kort in bezit dus weten nog niet hoe het op de lange termijn voldoet
Pluspunten
  • Bediening
  • Uitstraling
Minpunten
  • Tiptoetsen niet verlicht
p************@o********08-02-2023

Lekker makkelijk.

Deze combi aangeschaft omdat vorige defect was, ziet er geweldig uit, voldoet goed aan de eisen die wij eraan stelde, makkelijke bediening en makkelijk in onderhoud. Het enige minpuntje wat wij kunnen vinden zijn de bedieningsknoppen, dit product had wel wat nettere mogen hebben, nu na 4 weken in bedrijf geven de knoppen geven knoppen de indruk dat de oven vele jaren uit is. Dat is erg jammer, en eigenlijk een verkeerde bezuiniging van de fabrikant. Verder zoals eerder aangegeven een puik product voor een prima prijs.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Prima schoon te houden
Minpunten
  • Bedieningsknoppen goedkoop
Marga03-02-2023

Super goed

Een mooie combi oven die heel makkelijk in het gebruik is. Alles wijst vanzelf. De knoppen en de tiptoetsen werken perfect.
  • Handige voorprogramma ‘s
s********@o**********29-01-2023

Goede bakresultaten

2 weken in gebruik nu. Buiten dat het wennen is met de instellingen zeer tevreden over het bakresultaat.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Veel accessoires
Minpunten
  • Nog niet gevonden
b**********@g********08-01-2023

Goede prijs kwaliteit verhouding

Enige dagen in bezit, gebruiks aanwijzing is niet erg duidelijk ook al schrijven velen van wel.Grootste minpunt vind ik dat de tiptoetsen bijna niet zichtbaar zijn, bij iedereen anders wel blijkbaar. De oven warmt snel op met voor verwarmen. Magnetron doet er iets langer over dan wat ik gewent ben. verder zeer tevreden ziet er mooi uit.
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Lekker groot
Minpunten
  • Tiptoetsen niet zichtbaar
  • Gebruiksaanwijzing
Rita/Herman03-01-2023

Gewoon goed.

We zijn inmiddels zeer tevreden over onze nieuwe combi-oven. De gebruiksaanwijzing is echter zoals zo vaak: 'algebra'. Waarom niet voor een aantal doorsnee gerechten stap voor stap instellingen weergeven, zodat je kan leren met een nieuw product om te gaan. Voorkomt ergernis.
Penna23-12-2022

Mooi apparaat

Mooi apparaat, strak design. Grote ruimte binnen (50 L.) Gebruiksaanwijzing mag duidelijker.
Pluspunten
  • Veel ruimte binnen.
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Draaiknoppen draaien erg licht, erg wennen.
liesbeth17-12-2022

bevalt erg goed

werkt prima, ben super tevreden. handig in gebruik. super veel inhoud , plaats genoeg om grootte mailtijden op te warmen via magnetron, echt handig
m***************@g********16-12-2022

Oven instelling

Goed apparaat Maar kan niet bv oven functie op 80 gr zetten! Wel 50 dan komt 100 Weet iemand hoe dat wel kan? Is wel jammer voor bv sudderen van groot vlees.
Pluspunten
  • Snel opwarmen
  • Fijne grootte
Minpunten
  • Oven temperatuur niet juist in te stellen
  • Bakblik snel krom getrokken
b********@z*******13-12-2022

Aanrader

Een handige Oven-magnetron Gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden
Ashwien13-12-2022

Bevalt erg goed

prijs-kwaliteitverhouding uitstekend combimagnetron. Makkelijk te bedienen en installatie.
Alfred10-12-2022

De oven bevalt nog steeds zeer goed

Dit is mijn 2e review en mijn ervaring met de Combi magnetronoven ETNA CM350ZT. Gekocht op 31-12-2021 en laten inbouwen. Nu een jaar in gebruik ben ik nog steeds zeer tevreden met deze combimagnetron. Een prima Prijs/kwaliteit verhouding. Naast de magnetron functie is het een volwaardige oven die niet alleen hetelucht en grill heeft, maar ook boven -en onderwarmte. De oven doet precies wat het moet doen. Met een ruime inhoud van 50 liter en de mogelijkheid om het rooster en de emaille bakplaat samen te gebruiken, kan ik op twee niveaus tegelijk bakken en gaat het op drukke feestdagen alles gemakkelijk in de oven. De bediening is eenvoudig, je drukt welk programma je wilt en draait deze om te wijzigen. Er zijn genoeg instelbare programma’s, zelf gebruik ik ze niet allemaal. Een mooi strak design in de keuken en door het glas is het front gemakkelijk schoon te maken en te houden, maar ook de binnenzijde dankzij de easy clean emaille. Toch zijn er wat opmerkingen die bij gebruik wel went, maar bij een volgende upgrade in productie zeker de aandacht moet hebben. Bij weinig licht zijn de tiptoetsen dan niet leesbaar, dus ook de aan -en uitknop. Voorzichtigheid geboden met de fragiele bakplaat. Bij het uitnemen ging er per ongeluk een stukje emaille eraf en was voor de magnetron niet meer te gebruiken. Probleem werd door de service afdeling vriendelijk en adequaat opgelost door een nieuwe op te sturen. In het begin veel problemen met het uithalen van het rooster gehad en is nog steeds blijft het onhandig. Het rooster moet je na een derde iets omhoog tillen om het eruit te halen. en vallen de opbakbroodjes er aan de achterkant af. TIP: ik heb de glazenplaat onderaan in de oven gezet, dit om te voorkomen dat de bodem van de oven verontreinigd wordt wanneer er iets overkookt. De galzenplaat is daarna gemakkelijk schoon te maken. Pluspunten Minpunten Mooi strak design Tiptoetsen moeilijk leesbaar Eenvoudige bediening Fragiele geëmailleerde bakplaat Erg stil Het rooster Ruimte in de oven Uitstekend lipjes tbv deursluiting Klok duidelijk afleesbaar Complete combi oven prima prijs/kwaliteit verhouding Buiten –en binnenzijde gemakkelijk schoon te maken
Pluspunten
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding,
  • Mooi strak design
  • Eenvoudige bediening
  • Klok duidelijk afleesbaar
Minpunten
  • Tiptoetsen moeilijk leesbaar
  • Geleiderails niet gebruiksvriendelijk
  • Fragiele geëmailleerde bakplaat
  • Uitstekend lipjes tbv deursluiting
Janna09-12-2022

Goeie keuze

Na 18 jaar een atag combimagnetron gehad te hebben, ben ik over gegaan naar een Etna combimagnetron, ben hier super blij mee deze is heel ruim van binnen, eerder had ik een draai plateau, en was kleiner kwa ruimte. Heb meteen een grote ovenschaal gekocht. Ik kan deze Etna combimagnetron echt aan bevelen.