Samsung HW-S801B / HW-S801B, HW-S801B/XN / 8806094221824 / WIT - Luidsprekers voor boten
Prima soundbar, staat mooi met frame tv en werkt goed samen. Echter de optie om surround boxes bij te voegen is beperkt en zeker niet in stijl met de soundbar. Op de site staat de zwarte vierkante swa-9200s en de grotere swa-9500s. Nu blijkt dat alleen de grote zwarte swa-9500s compatible is. Heb je een mooie sierlijke soundbar zit je met 2 lelijke zwarte dubbele literpakken in je nek. Echt een misser. Terwijl voor de echte boost je die wel nodig hebt. Hoop dat samsung gauw een witte stijlvolle versie ontwikkeld.
De perfecte soundbar
Super gaaf, vet, ultra slank design, mega goed geluid, vervangt mijn Philips B5 Fedelio van 800 piek, deze overtreft het geluid en design, mis een display en het aansluiten mag wel iets vanzelfsprekender, te ingewikkeld
Pluspunten
- Design
- Geluid
Minpunten
- Installeren/ connect met verschillende apparaten
Bioscoopwaardig geluid
Je krijgt waar voor je geld. Goed geluid net alsof je in de bioscoop zit. Aansluiten met kabel is wel nodig, anders kraakt het geluid af en toe.
Pluspunten
- Fijne bas
- Vol geluid
Minpunten
- Bluetoothfunctie kraakt af en toe