LG XBOOM Go PL7 - Draadloze Bluetooth Speaker - 30W - Blauw

LG XBOOM Go PL7 - Draadloze Bluetooth Speaker - 30W - Blauw - Luidsprekers voor boten

8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG XBOOM Go PL7 - Draadloze Bluetooth Speaker - 30W - Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mareview07-09-2020

Goede accuduur, soundboost, lightning, design

Deze stevig gebouwde, in elke kleur veranderende, mooi uitziende box past goed in elke kamer. De sound wordt beter door de soundboostknop aan te zetten. De kleur van de box kun je veranderen met de LG XBOOM app of je zet hem uit. Je kunt hem koppelen aan andere apparaten bijvoorbeeld een tv, voor een extra power onder je beeld. Je kunt je telefoon er mee opladen, je telefoongesprekken kunnen lopen via je box, maar heerlijk luisteren naar je favoriete liedje is natuurlijk heerlijk. Ik heb als enige nadeel de zwaarte, ik vind 1,5 kilo box meenemen iets te zwaar. Het voordeel van een zwaardere speaker is, dat deze beter klinkt. Ik merk dat er wel veel redenen zijn om de LG XBOOM serie boxen te gebruiken, je hebt veel vaker zin om muziek te luisteren. Ik heb een batterijduur van 30 uur gehaald tot de volgende keer opladen. Denk bij het opladen zelf aan een @A oplaadblokje, de oplaadkabel zit erbij.
Pluspunten
  • Soundboost
  • Lightning
  • Mooi geluid
  • Batterijduur
Minpunten
  • Wat zwaar om mee te nemen
Eveline06-09-2020

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat, connect goed met wifi, geluid is fantastisch en je telefoon kan ook nog eens opladen aan de box. De lichtshow is ook leuk!!
Pluspunten
  • geluid goed
  • Opladen van telefoon aan box
  • Connect goed
  • leuke lichtshow
Minpunten
  • Iets te groot om mee te nemen
  • geen blokje bij de lader
WriterC28-08-2020

Geweldige accuduur!

Normaal gesproken koop ik enkel boxen van de wat duurdere merken, maar ik wilde eens weten of deze box van LG aan mijn verwachtingen voldeed. Ik luister elke dag een paar uur muziek, dus ik hecht veel waarde aan een goede geluidskwaliteit. Ik moet zeggen dat ik al aangenaam verrast was toen ik het design van het product te zien kreeg. De lichten aan de zijkanten zorgen voor een feestsfeertje, maar ook de soundboost draagt hieraan bij. Ik heb de box vaak gebruikt op vakantie en het zorgt er echt voor dat je die vakantievibe krijgt. Als ik kijk wat je bij deze box krijgt en wat je ervoor betaalt, kan ik wel zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding zeker op orde is. Ik denk zelfs dat je bij deze box wel wat meer waar voor je geld krijgt dan bij veel andere boxen van dezelfde prijsklasse. Al met al zou ik de box zeker aanraden!
Pluspunten
  • lange accuduur
  • design
  • kan telefoon opladen
  • soundboost
Minpunten
  • is aan de zware kant
  • af en toe haperingen met de connectie
Jeroen8928-08-2020

Uitstekende speaker

Ik heb de LG XBOOM PL7 nu 3 weken en deze bevalt uitstekend. Het design van de speaker ziet er mooi gestroomlijnd uit, het heeft een fijne rubberachtige case, waardoor de speaker niet snel uit je handen zal glijden. Het gebruiksgemak is erg gemakkijk De speaker verbind snel met de mobiele telefoon en je kunt zelfs 2 telefoons tegelijk koppelen. Ook is het handig dat de speaker een powerbank functie heeft, dus mocht je de hele dag muziek luisteren en raakt je telefoon leeg, dan kun je de speaker gebruiken om deze weer op te laden. Dit zorgt er wel voor dat de speaker een grote accu heeft en dus wat aan de zware kant is. Wat betreft het geluid, de geluidskwaliteit is erg goed, er zit een goede bas in de speaker. Ik zou wel altijd de soundboost knop aan laten staan, dan presteert deze LG XBOOM PL7 helemaal op zijn best. Ik ben zeer tevreden over deze speaker en ik zal er nog veel luisterplezier aan beleven.
Pluspunten
  • geluid
  • powerbank
  • design
Minpunten
  • gewicht
Rens24-08-2020

Zeer mooi apparaat met goed geluid

Qua design zeer mooi apparaat met de knoppen op de juiste plek zonder dat deze uitsteken. Aan de achterkant zitten aansluitingen voor oplaadkabel, USB kabel en een aux aansluiting prima weggewerkt. Tevens zitten daar nog een paar knoppen voor de kleuren instelling; multi of dual instelling en een resetknop. de koppeling met een telefoon is zo gemaakt. Het geluid vervormd nauwelijks ook al schroef het geluid stevig op. Zodra je gebeld wordt kan je de bleutooth koppeling eraf halen en bij het beëindigen van het gesprek schakelt deze weer in en gaat de muziek gewoon verder via de speaker.
Pluspunten
  • batterij duur is top
  • prima geluid
Minpunten
  • Xboom app voegt weinig toe
  • prijs / kwaliteit
Kirsten3024-08-2020

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Sinds een maand gebruik ik deze speaker van LG en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. We hebben hem meegenomen op vakantie, naar een bruiloft en thuis gebruikt. Er zit een handige functie: soundboost op waardoor je super mooi geluid krijgt en deze dus prima kunt gebruiken voor een feestje. Als je deze functie uitzet hem je zacht geluid, ideaal voor bijv. op de camping. Via de app kun je de lichteffecten beheren, handig maar niet nodig voor ons zonder is ook prima. De XBOOM is makkelijk te bedienen en het apparaat maakt snel connectie met je telefoon. Wel redelijk zwaar.
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi geluid
Minpunten
  • Beetje aan de zware kant
LauRomana23-08-2020

Party-must

mooi design en doet wat het belooft wat betreft geluidskwaliteit en batterijduur. Helaas wel wat te zwaar voor mij waardoor ik het niet snel mee neem. Maar een feestje prima, maar daarnaast laat ik het toch snel thuis.
Pluspunten
  • Geluid
  • Batterij
  • Lichtshow
Minpunten
  • Gewicht
Margo22-08-2020

Mooie box met sublieme geluidskwaliteit!

Op vakantie zonder muziek is geen optie. Dus na wat speurwerk de XBOOM aangeschaft. En wat een juiste keus! Bij het uitpakken was het even schrikken, het gewicht valt even tegen. Hij is relatief zwaar voor een pocketsize box. Maar zodra je hem aanzet ben je dat gelijk vergeten.Zonder instructies gelijk zien hoe het werkt, daar ben ik wel fan van. Dus; muziek aan en het boekje erbij om eens te kijken hoe het allemaal werkt. Tal van functies die echt ontzettend praktisch zijn, vooral het opladen van je telefoon terwijl hij 24 uur (want JA, dat is perfect die batterijduur!)non stop staat te spelen. Vooral de K3 concerten met ingebouwde lichtshow waren vooral op de camping favoriet. Zo hadden de kids toch nog een corona proof disco met discolampen, goede muziek en dolle pret! Wij als ouders hebben na de disco voornamelijk op wat rustiger volume zonder geluid wat nageborrelt ;) Klein nadeel is de trilling in de boxjes aan de zijkant. Zorg ervoor dat de box op een vlakke ondergrond staat en er niks tegen de zijkant aan ligt, dan werkt hij uitstekend, anders heb je wat "ruis". Of hij echt waterbestendig is? Ik durfde het niet aan om hem af te douchen...Maar de regenbui op de camping overleeft hij uitstekend, en het pakje appelsap ook ;) Met de XBOOM app heb je een design technisch mooi appje maar toegevoegde waarde heeft het niet.... De geluidskwaliteit is in ieder geval fantastisch, ook bij maximaal volume! Daar kun je een groot feest mee voorzien van goed geluid! Echt een aanrader en het investeren waard.
Pluspunten
  • accuduur
  • lichtshow
  • oplaadpunt
Minpunten
  • gewicht
  • trilling
DirkdeJong22-08-2020

Mooi geluid voor een mooie prijs

Direct na het uitpakken van de speaker verbinding met hem opgezet. En dan vraagt hij meteen of je de app vanuit de store wilt downloaden. Ideaal dan weet je zeker dat je de juiste hebt en hoef je deze niet apart op te zoeken. Deze speaker geeft een mooi en helder geluid en in de tuin is de boost een goeie mogelijkheid om daar ook goed geluid te creëren. Ook is het mogelijk om je telefoon op te laden met deze speaker. De verlichting had voor mij niet gehoeven maar deze is makkelijk via de App en speaker zelf uit te zetten. Ook zou ik deze minder snel meenemen ivm de grote. Dan zou ik eerder kiezen voor een wat kleiner compacter formaat. maar al met al een top geluid voor een mooie prijs.
Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Accuduur
  • design
Minpunten
  • Formaat
  • Gewicht
TS9919-08-2020

Makkelijk te gebruiken speaker

Toen ik de LG XBOOM Go PL7 was ik erg enthousiast. Ik vind het een goede speaker met goed sterk geluid. De LG speaker is makkelijk te besturen en omdat ik graag muziek luister onder de douche, ben ik erg blij dat hij waterbestendig is. Ook ben ik zeer tevreden met de accuduur. Ik had verwacht dat deze grote speaker met veel extra functies geen lange accuduur zou hebben, maar ik heb hem nu al vaak gebruikt en hem nog niet hoeven opladen. Dit vind ik een groot pluspunt. Verder luister ik graag naar hiphop muziek, dus ik was erg benieuwd naar de soundboost functie van de speaker. Dit vond ik wel een beetje tegenvallen. Ik vond namelijk dat de kwaliteit van het geluid er zeker niet beter op werd en misschien zelfs verslechteren. Desondanks is het wel een goede functie voor op een feestje, omdat het volume omhoog gaat en dat een leuke toevoeging geeft.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Waterbestendigheid
Minpunten
  • Soundboost voegt te weinig toe
R4119-08-2020

Goede speaker om rustig muziek te luisteren of tv te kijken

De LG XBOOM Go PL7 is een bluetooth speaker die erg gemakkelijk gebruikt kan worden. Alle knopjes op de bovenkant van de speaker zijn intuïtief in het gebruik en doen dus precies wat je verwacht dat ze zullen doen. Aan de achterkant van de speaker bevindt zich een klepje die je kunt openen om de speaker via een aux kabel te bedienen, de speaker op te laden of om de speaker als powerbank voor bijvoorbeeld je telefoon te gebruiken. De speaker heeft een goed geluid, maar mist wel net wat power voor mij om echt onder de indruk te zijn. Ik vind dat er soms net wat te weinig bas in de speaker zit, wat soms toch erg jammer is als je een nummer hard en mooi wilt luisteren. De soundboost optie van de speaker helpt hier ook niet bij: ik vind dat deze optie de muziek op elk volume eigenlijk negatief beïnvloedt. Voor kalmere nummers of als speaker om rustig tv te kijken (aansluiten op tv via een aux kabel) is hij erg geschikt en het gewicht zorgt er ook voor dat de speaker degelijk aanvoelt.
Pluspunten
  • Strak design
  • Voelt degelijk aan
Minpunten
  • Mist net power om echt hard mooi geluid te geven
RenskeS18-08-2020

Mooie, gebruiksvriendelijke box

Op zoek naar een goede box om ook in de klas te kunnen gebruiken bij diverse activiteiten. Dit betekent dat het geluid van de box voldoende moet zijn om een grote ruimte (speelzaal/ gymzaal) te kunnen overbruggen. Bij het uitpakken was ik verrast door de stevigheid van de speaker. Hij is robuust met een strak design. Hierdoor lijkt hij wel tegen een stootje te kunnen (fijn in een klas). Al snel was duidelijk hoe deze speaker gekoppeld kan worden aan een telefoon. Via bluetooth werkt dit prima. Het geluid dat uit de box kwam was ook super. Duidelijk, hard en goed verstaanbaar. Met de functie bass werd de bas nog extra aangezet. Hierdoor komt het geluid nog ‘zwaarder’ over. De box heeft aan twee kanten de beschikking over licht. Dit geeft een automatische lichtshow waarbij het licht elke keer van kleur veranderd. De box kan lang mee gaan qua gebruiksduur. Opladen kan via USB en werkt ook prima. Een fijn apparaat dus dat makkelijk in gebruik is en zeker geschikt is voor het doel dat ik in gedachten heb.
Pluspunten
  • Geluid
  • Bas
  • Design
  • Licht aan de zijkanten
Minpunten
  • gewicht
Tamalie17-08-2020

LG Boom

Nu iets meer dan een week de LG Boom aan het testen. Er zit een mooi geluid in. Wat ik wel een nadeel vind is dat als je hem even op pauze zet dat het dan ongeveer 30 seconden duurt als je weer verder wil luisteren.
Silvia Deekens16-08-2020

Goed geluid met een mooie bas erin.

Omdat ik op zoek was en niet wist welk model of merk ik het beste kon nemen heb ik me aangemeld om deze LG xboom go pl7 te testen. Het uitpakken vondt ik al een feestje. En dan moet je gaan kijken hoe alles werkt en of het geluid mooi is. De telefoon was vrij snel met de speaker gekoppeld. De bediening is vrij gemakkelijk. Niet al teveel poespas waar ik persoonlijk wel van hou. Ik vindt het heerlijk om onder de douche muziek te luisteren. Het zij via een radiostation of via YouTube met mijn favoriete nummers in mijn playlist. Was eerst vrij sceptisch omdat ik de box van mijn zoon altijd pakte om te luisteren en die was op zich kwa geluid oke maar toen ik deze aanzette en het geluid hoorde was ik al snel veel meer enthousiaster. Er zit een mooi geluid in met een mooie bas. Leuke detail is ook dat er rondom de boxen leuke kleuren tevoorschijn komen en die meegaan op de maat van de muziek. Heel erg leuk voor als het donker is. Je kan met meer mensen via Bluetooth op de speaker. Mijn man luistert ook veel met de speaker als die gaat douchen. Ik ben blij dat ik deze mocht testen en kan hem zeker aanraden.
Pluspunten
  • mooi geluid en bas
  • mooie kleuren rondom de boxen
  • 24 uurs batterij
  • met meer mensen via Bluetooth erop kunnen
Minpunten
  • Dat die best zwaar is om ergens mee te nemen
Denise16-08-2020

Goede kwaliteit speaker maar wel zwaar.

De LG Xboom is een goede Bluetooth speaker. Het geluid wat eruit komt is zeer goed. Ik ben verbaast over de kwaliteit van het geluid. Een goede bas en met de sound boost knop kan je zelf ook goed extra volume aan je geluid geven. Ook de lichten kan je besturen via je telefoon. Je kan kiezen voor 1 kleur licht, maar ook voor 2 of 3 of 4 etc kleuren en alle combinaties qua kleuren van de verlichting zijn mogelijk. De snelheid van verandering vn de lichten kan je ook bepalen met snel gemiddeld of langzaam of op de beat. Dat zijn echt grote pluspunten. Minpunt van de box vind ik dat de box best zwaar is voor de grote van de box. Ik had verwacht dat hij groter was en lichter. Ook lijken de speakers mij best kwetsbaar, dus ik durf de speaker niet zomaar in mijn tas los mee te nemen. Verder is de kwaliteit echt uitstekend en kan ik de box aan iedereen aanraden. Persoonlijk zou mijn voorkeur wel naar een lichtere box gaan.
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Lichten
  • Mogelijkheden
Minpunten
  • Zwaar
  • Kwetsbare speakers
ES9015-08-2020

Zeer goed geluid, onhandig (afhankelijk van gebruik)

Een mooie speaker van LG met erg goede kwaliteit geluid. Vooral de Bass (zoals ze zelf al aangeven) is erg goed. Naast het goede geluid is het design prima, voelt erg degelijk aan. Ook de opties die de speaker heeft zijn leuk/handig, zo kan je via de app zelf de verlichting instellen en kan je andere apparaten opladen met de usb aansluiting. Enige wat erg van belang is... is waar je de speaker gaat gebruiken, voor een dagje meenemen naar het strand oid is hij erg groot en lomp. Staat die in de overkapping of in een sportkamer oid dan is die perfect.
Pluspunten
  • geluidskwaliteit
Minpunten
  • niet waterdicht
  • gewicht/afmetingen
Marange15-08-2020

Mega gaaf

Onlangs het product mogen testen. Mijn eerste indruk bij het uitpakken was dat het op de jbl varianten lijkt. Maar niks is minder waar, misschien qua vormgeving maar het voelt anders aan, robuuster en degelijker. Ook zwaarder. De xboom kan tegen een behoorlijke stoot. Aan de acherkant, heeft het een klepje met daaronder een is usb poort (wat overigens mega handig is want je kan het overal opladen), een aan uit knopje voor de lampjes, en een aantal knopjes om andere speakers mee te kunnen koppelen. Met de soundboost optie, wordt je geluid naar een hoger niveau als het ware is geboost. Het is ongelofelijk wat voor geluid uit zo'n 'kleine' speaker kan komen. Waanzinnig gaaf. Met de lichtjes functie creëer je je eigen feestje. Ook heeft de xboom een app, hiermee kan je alles volgen en ook aansturen. Als je van nieuwe snufjes houdt is dit wel een snoepje. Heerlijk in de tuin of op het strand, de speaker is waterbestendig dus je kan onbezorgd bij de zwembad zitten en niet op de spetters opletten. Ik raad de speaker aan. We zijn er echt blij mee
Pluspunten
  • Gave licht effect
  • Alles te volgen in de app
Manonvo15-08-2020

Prima box

De LG XBOOM box is een gebruiksvriendelijke box. Je telefoon is gemakkelijk en snel te verbinden en via de app kun je de lichtjes van de box (die aan de zijkant zitten) bedienen in allerlei kleuren. De box is wat zwaarder, maar gemakkelijk mee te nemen. De muziekkwaliteit vind ik persoonlijk wat minder (in vergelijking met bijvoorbeeld JBL). De speaker zit alleen aan de voorkant, waardoor er minder geluid wordt geproduceerd. De soundboost functie zou ik altijd aangezetten, heb je net wat beter geluid. Dat batterij gaat lekker lang mee en je kunt ook de box gebruiken als powerbank, altijd handig.
Pluspunten
  • gemakkelijk te gebruiken
  • prima geluid
Minpunten
  • zwaarder
Jan Smith14-08-2020

Goed geluid en fraai design

Het is een fraaie box met goed geluid en een stevige bass. De accuduur is extreem lang en de box is voorzien van een handige powerbank functie. Het enige nadeel aan de box is dat deze net iets te zwaar is om overal mee naartoe te nemen.
Pluspunten
  • Goede accu
  • Powerbank functie
  • Goed geluid
Minpunten
  • Net iets te zwaar
NT14-08-2020

Mooi geluid en goede bass

Deze box heeft een heel goed geluid en je kan de bass extra aanzetten, waardoor het geluid nog beter wordt. De batterij gaat lang mee. Minpunt met opladen is dat er wel een usb kabel bij zit, maar geen stopcontact stekker. Ik laad hem op via mijn telefoonlader. De bluetooth verbinding werkt snel en de box is heel makkelijk in gebruik. Verder is hij heel handig in huis en heeft het een mooi design. De box is niet handig om overal mee naartoe te slepen, daar lijken de boxjes aan de zijkant te fragiel voor en hij is ook aan de zware kant. Kortom, een heerlijk ding voor in huis!
Pluspunten
  • Geluid
  • Bass
  • Batterij
Minpunten
  • Zwaar
  • Geen stopcontact stekker