De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 209 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306 / ST306RZA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Super handige stofzuiger, wendbaar en goede zuigkracht in een prachtige rode kleur! Licht van gewicht en met een lang snoer zodat je niet iedere keer van stopcontact hoeft te wisselen. Ik heb gekozen voor deze stofzuiger omdat ie door andere mensen ook werd aangeprezen en ik een lichte compacte stofzuiger zocht! Nou ik heb hem gevonden!
De prijs was goed ,
aantal watts was oke
stofzuiger was vrij compleet ( inclusief accessoires ) ,
we hebben al jaren een invemtum vaatwasser zonder problemen .
Via mijn dochter al een tijd geleden ervaring opgedaan. Die ervaring was heel positief, grote zuigkracht, eenvoudig in gebruik. Toen wij aan een nieuw zuiger toe waren, daarom voor dit model gekozen, ook omdat de prijs gunstig is. Nu onze "thuis" ervaring ook zeer positief, heb er zelfs één als reserve gekocht toen daar een aanbieding voor was...
Het product ziet er goed uit echter het totaal geen zuigkracht. We hebben vloerbedekking in onze garage en krijg het met deze stofzuiger niet schoon. Wat een miskoop. Heb juist op basis van het gegeven cijfer op de site het product gekocht.
Moet nu op zoek naar een stofzuiger met meer zuigkracht.
Wij zijn super tevreden met deze aankoop.
Na verschillende types gehad te hebben zijn we hier heel blij mee.
Zuigt goed het geluid is aangenaam en het snoer is ook lang.
Genoeg accessoires zaten erbij.
Kortom zijn wij heel tevreden en inmiddels ook al van Iventum de strijkijzer gekocht.
Super fijne stofzuiger sterke kracht zeker een aanrader ook met huisdieren. De prijs beviel me ook vandaar dat ik hem kocht en neemt niet veel ruimte in de kelder ideaale stofzuiger. Ben er blij mee
Ik heb voor dit product gekozen om de volgende punten:
- 10 meter snoer, erg makkelijk, zodat je in een keer de beneden of bovenverdieping kan stofzuigen
- HEPA 13 filter en hij is uitwasbaar
- Het product is licht, klein, goed wendbaar en goed schoon te maken
- Prijs kwaliteit is prima
- Door de meerdere accesoires kun je het hele huis laten stralen
Het enige aandachspuntje die ik heb is, dat de verstelbare buis, wat langer zou mogen voor de grotere mensen onder ons en dat werkt dan ook ergonomischer.
Het eerste wat opviel is het geluid van de Inventum stofzuiger ST306RZA, hij is echt stil in gebruik. De zuigkracht is verbluffend goed. De prijs is ook heel goed.
Deze stofzuiger sprak mij aan ten eerste omdat hij betaalbaar was en bij ons inkomen paste en een mooie kleur en uitstraling heeft! En de stofzuiger allergievriendelijk is en weinig decibels produceert !
Gewoon een mooie leuke goede stofzuiger die doet wat hij ook hoort te doen, en er 3 extra hulpstukken bijzitten en in zuigkracht verstelbaar is.
ZEKER EEN AANRADER!
Na ruim 20 jaar moets ik er aan geloven me stofzuiger stuk. Dus ben ik gaan zoeken naar een stofzuiger die minder lawaai maak en niet te zwaar was dus kwam ik uit bij dit model en ben er erg over te spreken kwaliteit en alles vind ik gewoom super goed. Dus echt een aanrader
Fijne stofzuiger met lange snoer, maakt weinig lawaai, nadeel is op laminaatvloer zuigt ie vacuum, zelfs op laagste stand maar een andere zuigmond erop en werkt prima
Een heel laag motor geluid van deze stofzuiger.
Op de laagste stand “plakt” de borstel aan de laminaatvloer.
Snoer is zeer lang.
Makkelijk wendbaar en alles “klikt” zeer fijn in elkaar.
Zeer tevreden over deze stofzuiger in vergelijking met de prijs.
Teleurstelling vacuüm
Ik heb een Inventum stofzuiger gekocht die defect was.
Ik heb geklaagd en de volgende dag stuurden ze een andere stofzuiger, die perfect werkt.
Bedankt, Inventum, voor de goede service!