Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder - Draadloos - Met LED Display - Wit - Koolstofmonoxidemelder

Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder - Draadloos - Met LED Display - Wit
Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder - Draadloos - Met LED Display - Wit
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder - Draadloos - Met LED Display - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jan27-12-2016

Gemakkelijk te installeren en digitaal

Product wordt geleverd in blisterverpakking en is moeilijk te openen. Daarna is installeren een fluitje van een cent: muurplaat vastschroeven en erop schuiven. Er worden 3 AA batterijen meegeleverd. Deze worden door de muurplaat tegen gehouden en vallen er gemakkelijk uit bij afhalen, maar dit is niet echt een probleem omdat je dit niet iedere dag doet natuurlijk. Mooi digitaal goed afleesbaar scherm dat ook de temp aan kan geven.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Digitaal afleesscherm
Minpunten
  • Batterijen zitten vrij los
  • Blisterverpakking
JM Hijmans26-12-2016

Handig te installeren

Heel gemakkelijk om te installeren. Goede beschrijving om het apparaat te testen. ik durf het apparaat te vertrouwen: dus betrouwbaar. Een aanrader.
hjv25-12-2016

Ziet er goed uit. Nu nog goed werken.

Beste uit test Consumentenbond. Zeer degelijk verpakt. Gebruiksaanwijzing nauwelijks te lezen, zo klein gedrukt. Werkt correct volgens de in gebruiksname.
José25-12-2016

mooi compacte melder

ik vindt het belangrijk dat het dat het éénvoudig te bedienen is, makkelijk te plaatsen en een heldere display
G.Nijenhuis22-12-2016

COA 28 Koolmonoxide melder

Heb dit product gekocht om de veiligheid in huis nog meer te waarborgen verschillende melders met elkaar vergeleken en zijn op deze melder uitgekomen.
Pluspunten
  • makkelijke montage
  • omgevingstemperatuur uitleesbaar
  • robuste uitstraling
Wim22-12-2016

Makkelijk te instaleren en duidelijke display

Degelijke behuizing, materiaal van goede kwaliteit. Prijsverhouding goed voor dit uitstekend product.
Pluspunten
  • Makkelijk te instaleren..
  • Testknop makkelijk te bereiken
  • montagemateriaal bijgeleverd
  • Batterijen aanwezig
  • Mooi designe
Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing slecht leesbaar
  • Loup bij nodig
Jos21-12-2016

Handleiding moeilijk leesbaar.

Melder installeert gemakkelijk en eenvoudig, maar bij de handleiding is een loupe nodig. Bij de installatietekening kun je met leesbril de tekst bij het plaatje niet lezen, letters moeten veel groter.
Pluspunten
  • Een voudige installatie
Minpunten
  • Handleiding installatietekening niet te lezen.
  • Veel te kleine letters
t van iersel21-12-2016

topartikel

steeds meer zorgen over koolmonoxide motiveerde ons om voorzorgsmaatregelen te nemen. Puik artikel gevonden. Nu hopen , maar vooral vertrouwen op tijdige melding. Dank
prima product18-12-2016

Duidelijke display en makkelijk te installeren.

Goede prijs / kwaliteit verhouding en compleet inclusief batterijen en montage materiaal geleverd. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing had wel wat grotere letters en figuren mogen hebben.
Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • batterijen makkelijk vervangbaar
  • werkt direct
Minpunten
  • gebruiksaanwijzing heeft te kleine (letters) tekst
Eduard18-12-2016

duidelijk scherm , makkelijk bevestigen,gebruiks vriendelijk

Ben tevreden met deze COA28 de is test makkelijk uit te voeren, een duidelijke beschrijving goed onderbouwd. Zeker dit product is aan te bevelen.
hans15-12-2016

de alecto coa-28

ik heb bij de nuon 2 koolmonoxidemelders gekocht op aandringen van mijn vrouw want mijn leven is me nog te lief zegt ze elke keer . koolmonoxide is een sluipmoordenaar en met dit apparaat ben je goed beschermt hij is makkelijk te monteren en maakt herrie ,daar word ik nog wakker van ik hoop dat hij nooit afgaat maar nu weet ik wel dat wij de 61 jaar nog wel halen. ik kan hem iedereen aanraden je plaatst de batterijen en hangt hem op en klaar is kees.
Stefano15-12-2016
5.0

Alecto CO melder COA-28 is compleet geleverd.

5.0
Werkt top geluid goed hoorbaar en ja ik beveel het product aan aanrader zal ik maar zeggen. en ja makkelijk te plaatsen. en voel me nu nog veiliger in me huisje zal ik zeggen.
Pluspunten
  • heel makelijk te plaatsen.
  • werk meteen en geluid top.
Henk Vermeule12-12-2016

Alecto CO melder COA-28 is compleet geleverd.

Goede gebruiksaanwijzing, compleet geleverd met batterijen, en makkelijk op te hangen, apparaat werkt onmiddellijk en laat regelmatig controle lichtje zien. Verder is de kleur mooi wit, zodat het niet erg opvalt. Maar het geluid dat geproduceerd wordt is prima.
Pluspunten
  • compleet geleverd
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • prima in gebruik te stellen goede batterijen
  • makkelijk te plaatsen
  • duidelijke waarschuwings ledjes en geluidproductie
Minpunten
  • oh oh oh die blisterverpakking
Gerard09-12-2016

compact

compacte melder die zelfs temperatuur meting weergeeft PPM meting die zichtbaar is door drie nullen en om en om verspringt naar temperatuur afstand hout kachel twee meter op zit hoogte geplaatst, voorzijde aanzuig van de vieze lucht en hopend op niet al te veel PPM s bodemplaatje gemakkelijk los te schuiven om ergens tegen aan te schroeven , dus gemakkelijk om de batterij te vernieuwen die er zelfs bij geleverd worden.
Pluspunten
  • compact
  • gebruiks aanwijzing goed
Minpunten
  • verpakking gebruiksaanwijzing zit tussen karton
Johan07-12-2016

Moet verplicht worden

Goede gebruiksaanwijzing en installatie handleiding. Duidelijk display met temperatuur weergave Goede prijs kwaliteits verhouding
Pluspunten
  • Duidelijk display
  • Snel geinstalleerd
  • Goede prijs kwaliteits verhouding
Job Dekens07-12-2016

Mooi vormgegeven apparaat, goed voor de veiligheid!

Wij hadden al een rookmelder, maar dit is toch nog wel wat zekerder. Er zit een heel duidelijke beschrijving bij, alleen had deze een wel wat grotere tekst mogen hebben. Verder alleen maar positief!!!
Pluspunten
  • Makkelijk te bevestigen
  • heel eenvoudig in de bediening
Dirk24-11-2016

Veilig gevoel

Goede gebruiksaanwijzing en installatie handleiding. Eigenlijk spreekt het gebruik voor zich. Duidelijk display met temperatuur weergave
Pluspunten
  • Goede prijs kwaliteits verhouding
  • Snel geinstalleerd
marc21-11-2016

goede duidelijke koolmonoxidemelder

goede duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. staat ook goed in vermeld waar je het apparaat het beste kunt ophangen. zo geïnstalleerd dus. zelfs temperatuurmeter op digitaal display.. gewoon TOP
Pluspunten
  • digitaal
  • goede gebruikersinfo
  • snel geinstalleerd
Minpunten
  • geen idee