ETNA KIF672DS / 735812 - Kookplaten

ETNA KIF672DS / 735812
ETNA KIF672DS / 735812

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 196 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF672DS / 735812 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Patries19-09-2020

Het nieuwe koken

Dit is echt een hele mooie ,fijne en brede kookplaat , die gewoon ook in de standaard uitsparing van de kleinere oude gas pit fornuis paste, hij werkt lekker snel en is gemakkelijk in bediening en tevens heel gemakkelijk is schoon te maken . daarnaast ook fijn dat de handsvaten van de pannen niet heet worden met koken . en hij is tevens erg mooi in design, Kortom ik beveel deze kookplaat echt aan.
Pluspunten
  • Snel op temp. en lekker ruimte voor grote pannen
  • gemakkelijke bediening en snel schoon te maken
Minpunten
  • niet goedkoop
gtraets7715-09-2020

Zeer tevreden

Mooie grote matzwarte kookplaat van 70cm welke gewoon in een nis van 56cm past. Hele vooruitgang dus ten opzichte van onze oude, kleinere, keramische Etna kookplaat welke na 20 jaar zijn beste tijd heeft gehad. Aansluiten was zeer eenvoudig, ook al was het 2 fasen perilex, totaal geen probleem dankzij de duidelijke video van Etna.
Pluspunten
  • 70 cm breed
  • Mooi matzwart design
Marga14-09-2020

Zeer mooie kookplaat

De plaat inmiddels wat langer in gebruik, maar begrijp de restwarmte indicatie niet zo goed. In het boekje staat dat die blijft branden tot de plaat voldoende is afgekoeld, maar dat is dus niet zo. Wij vinden de plaat echt nog gloeiendheet als de H, al na 3 minuten soms zelfs eerder, uit gaat. Servicedienst al benaderd, maar daar horen we niks meer van. Verder zijn we dik tevreden met deze kookplaat.
Pluspunten
  • Grote koppelbare kookzones
  • 1 of 2 fase aansluiting
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Restwarmte indicatie
G van Oijen14-09-2020

Zeer mooi design

Zeer mooi design kookplaat en super makkelijk in gebruik Grotte kookzones van 3000w per kookzone Makkelijk zelf in te bouwen en aan te sluiten met 1 ase of 2 fase zodat je geen aanpassingen hoeft te doen in de meterkast bij 1fase
Pluspunten
  • Grote kookzones
  • 1 fase of 2 fase aansluiten
Robert03-09-2020

Mooi design, perfecte werking

Geweldig design, makkelijk te installeren, duidelijke gebruiksaanwijzing. Bediening m.b.v. tiptoetsen werkt goed, op 1 fase geen problemen. Wij willen niets anders meer, goed gevoel bij de aankoop, prijs-kwaliteit -- Geweldig !
Pluspunten
  • Design
  • Flexzones
  • Inductie :)
  • Gebruiksgemak
  • Prijs
Arjan02-09-2020

Mooie kookplaat met voldoende mogelijkheden en veel vermogen

Onze 11 jaar oude maar prima functionerende keramische kookplaat was aan vervanging toe vanwege glasschade. Een inductieplaat stond al een tijd op het wensenlijstje, maar nu moest de keuze wat sneller gemaakt worden. De Etna KIF672DS kwam al snel als aantrekkelijk geprijsd en kwalitatief uitstekend naar voren. Na het lezen van verschillende reviews overgegaan tot aanschaf. De reden dat ik voor deze plaat koos is het rustige uiterlijk, de 4 gelijke kookzones en dat deze wat breder is maar nog steeds in een standaard uitsparing past. Uiterlijk is natuurlijk persoonlijk, en ook lastig in te schatten op basis van foto's op internet. De plaat is erg mooi om te zien, maar komt op ons donkere natuurstenen blad (Nero Impala) niet zo goed tot zijn recht als gehoopt. Desalniettemin misstaat het zeker niet, en blijft het al met al een bijzonder mooie plaat om te zien. De plaat heeft een rustig uiterlijk omdat er niet allerlei kookzones staan aangegeven en er geen lompe logo's op staan. De zones zijn voldoende duidelijk aangegeven met subtiele lijntjes. Veel beter dan een zwarte plaat met witte markeringen, al zeg ik het zelf. Dat de plaat wat breder is, betekent dat een wat grotere pan niet half over het aanrecht hangt. En het staat wel mooi, een plaat die wat minder vierkant is. Effectief maakt het denk ik niet heel veel verschil ten opzichte van een reguliere plaat, de inbouwmaat is immers gelijk, maar het oogt net even wat mooier. Wel lever je zo 10cm aanrechtruimte in, dat kan iets zijn om rekening mee te houden! Nou en dan in gebruik: flink meer functies dan onze oude keramische plaat.. die kon aan, uit, kinderslot en standje 1 t/m 9 voor de verschillende kookzones. De Etna heeft een timer per kookzone, kookwekker, automatisch verwarmen, smeltfunctie, warmhoudfunctie en pauze. En koppelbare kookzones links en rechts. Misschien vergeet ik nog wat, maar dat was het voornaamste wel denk ik. De timer per kookzone is erg handig moet ik zeggen. De rest nog niet geprobeerd, dat komt vast ooit wel. Kwalitatief komt het allemaal ruim voldoende over, en de plaat werkt prettig. Ik zou de plaat zeker aanraden, met dien verstande dat je je bij een glanzend aanrechtblad even goed moet afvragen of je een glanzende plaat niet mooier vindt.
Pluspunten
  • 4 gelijke kookzones
  • Mooi uiterlijk
Fam. van der Ven28-08-2020

Geweldige inductie kookplaat en vertrouwde kwalieit

We vervingen onze gaskookplaat en waren aan een vaste inbouwmaat gebonden. Al van vroeger is Etna bekend en betrouwbaar gebleken. We zijn gelukkig met de mogelijkheden zoals koppelen van de zones aan beide kanten. Ook is de bediening intuïtief. Tot nog toe zeer tevreden
Pluspunten
  • Zones koppelen aan beide kanten
  • Intiutieve bediening
Minpunten
  • Nog niet ervaren
Marco van Oijen22-08-2020

Snel en lekker grote kook zones

Deze kookplaat heeft zeer grote kook zones waar door je snel iets op tafel kunt zetten en heeft ook een dubbele zone stand aan weerskanten waar je makkelijk een grillplaat op kunt gebruiken en zowel aan te sluiten op 1 of 2 fasen waardoor je niet perse aanpassingen hoeft te doen in de meterkast
Pluspunten
  • 1 of 2 fasen aansluiten
  • Grote kook zones
MdK10-08-2020

Mooi design. Mat glas. Strakke plaat zonder poespas

Wij hebben de plaat nog maar kort in gebruik maar zijn er nu al helemaal happy mee. Het is een zeer mooie, strakke vormgegeven plaat met een zeer hoog gebruiksgemak. Wij wilde van het gas af en dus over naar inductie, dit hadden we tien jaar eerder moeten doen :)
Pluspunten
  • Snel aan de kook
  • Mooie vormgeving
  • Kookzones zijn te koppelen zowel links als rechts
  • Alle zones hebben hetzelfde vermogen
  • Lekker breed
Martin03-08-2020

koken met plezier

ziet er goed uit is niet zo zwart als andere kookplaten en werkt super paste precies op plek oude kookplaat en dat voor die prijs
Pluspunten
  • werkt super snel
  • ziet er geweldig uit
Janske30-07-2020

Grotere kookplaat zonder vergroten van de nis

Wegens aanschaf zonnepanelen wilden we graag ook elektrisch gaan koken. Bovendien was onze huidige 4-pits gaskookplaat in onze bestaande keuken aan de krappe kant! Onze keuken heeft een stenen blad en er werd ons afgeraden een grotere kookplaat te nemen omdat het lastig zou zijn om de nis te vergroten. De ETNA KIF672DS is een bredere kookplaat, die toch past in een standaard nis. Voor ons de ideale oplossing! We hebben de kookplaat nu een aantal dagen in gebruik, het werkt erg prettig en een zee aan ruimte! Het water kookt binnen no-time. De ideale kookplaat voor de kookliefhebber. En het ziet er ook nog eens strak uit en gemakkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • brede plaat voor standaard nis
  • strak design
  • gemakkelijk schoonmaken
  • praktisch in gebruik
  • water kookt erg snel
Kfw25-07-2020

Mooie inductiekookplaat

Na jaren lang op een Etna gaskookplaat te hebben gekookt was de keus snel gevallen op deze inductiekookplaat. Ook onze magnetron en koelkast zijn van Etna en bevallen prima. Best even wennen maar gaat goed komen.
Pluspunten
  • Stil en makkelijke bediening
  • Mooi gematteerde look
J. Claesen11-07-2020

Mooie moderne inductie kookplaat

De ETNA KIF672DS vind Ik een mooie moderne kookplaat en ook de kleur (antraciet) bevalt me uitstekend, evenals de simpele makkelijke bediening.
Pluspunten
  • Groot
  • Kleur
Ruud van den Bos25-06-2020

Fijne inductie kookplaat makkelijk te bedienen.

werkt perfect en de service van ETNA is heel erg goed na een slechte start , plaat gekocht bij mediamarkt ( was een show model) bleek de plaat kapot. Media Markt gaf de schuld aan de installateur. 1 belletje met ETNA en er stond een monteur voor de deur na 2 dagen met een nieuwe plaat.
Esther24-06-2020

perfecte kookplaat

Gasstel de deur uit, Etna inductie kookplaat erin. WIj zijn overgestapt en willen nooit meer anders. Wat een verbetering. Bakken en koken gaat perfect en alles is zo weer schoon. Er is genoeg ruimte voor alle pannen. Het geeft ook een veiliger gevoel en scheelt in de maandelijkse stookkosten.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken
  • veilig
Rene20-06-2020

ETNA IS ZEER DEGELIJK EN BETROUWBAAR GEBLEKEN

nU NA 20 JAAR EEN ANDERE ETNA INDUCTIEPLAAT MOETEN KOPEN. EERSTE INDRUK, NET ZO DEGELIJK EN WERKT UITSTEKEND
Jasper V.17-05-2020

Uitstekend en ziet er strak uit

Mooie kookplaat met flexibele kookzones en goede prestaties, zeker als je van een keramisch vuur afkomt. Gunstige prijs wanneer je het uiterlijk en functies in rekening neemt. Ook de breedte tov de nismaat is mooi meegenomen.
Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • Prijs
S. Smit06-05-2020

Super kookplaat

Recent overgestapt van gas op inductie koken. Ik was best gehecht aan het koken op gas maar de warmte in de pan bij het koken op deze plaat is nog beter regelbaar dan met gas. Verder is de bediening super eenvoudig en heeft de plaat veel mogelijkheden. Erg gemakkelijk schoon te houden, een strak design, kortom : zeer tevreden!!
Pluspunten
  • eenvoudig schoon te houden
  • mooi design
  • snel warm en goed regelbaar
mart29-04-2020

mooie matte plaat

op de site zag hij er al goed uit .in het echt zeker ook zal hier veel kookplezier van hebben. veel mogelijkheden
Pluspunten
  • vele functies
Minpunten
  • nog geen kunnen ontdekken