Siemens EH651BEB1E - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Selma 06-09-2017

Snel koken met deze kookplaat!

Algemene score

10,0
Deze kookplaat bevalt ons uitstekend. We kunnen er snel(ler) eten mee bereiden. Het design is erg mooi en het schoonmaken gaat heel gemakkelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

rvrv 04-09-2017

prima

Algemene score

6,0
Prima plaat, alleen is de bediening niet handig. De kookzones hebben geen 'eigen' temperatuurinstelling, dit verloopt via een algemene knop in het midden. Ik vind het heel onhandig dat je steeds moet wisselen van kookzone als je temperatuur wilt aanpassen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Joost 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Betaalbare kwaliteit inductie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor Siemens gekozen omdat ik altijd goede ervaringen heb gehad met dit merk. De kookplaat een paar dagen in bezit en deze ziet er super uit! Past perfect en maakt snel de pannen warm d.m.v. de boost functie, wat ook erg fijn is.

Pluspunten

  • Snel warm (boost)
  • Kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima combinatie met Siemens HM836GPS1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe energiezuinigere kookplaat gekozen voor een inductieplaat wederom van Siemens. Deze past exact bij bijgekochte de combie oven HM836GPS1 en is makkelijk aan te sluiten.
Strak design, makkelijke bediening en goede kwaliteit. De vorige kookplaat hebben we wel 23 jaar gehad en was nog niet uitgekookt. Waren blij met de goede service van Siemens; ooit namelijk een keer een onderdeel defect gehad en deze kon makkelijk bijbesteld en gemonteerd worden.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijke bediening
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Zelf snoer monteren
  • Pirilex stekker niet meegeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Aalst 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Koeldiepvriescombinatie

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Op tijd geleverd. Hopelijk hebben we er veel plezier van. Daar kunnen we nog niet over oordelen. 2 Apparaten van Siemens gekocht in 1 week.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renders 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij koken al jaren met grote tevredenheid op inductie. Oude kookplaat heeft het na 17 jaar begeven. Nieuwe inductiekookplaat gezocht en gekozen voor deze Siemens wegens gunstige prijs. Functies zijn vergelijkbaar met oude kookplaat.

Pluspunten

  • tijdinstelling op alle 4 de kookzones
  • is snel op maximaal vermogen in te stellen
  • Alles tegelijk uitzetten kan wel
  • Ideaal schoon te maken (geen randen)

Minpunten

  • vaak op min drukken om laag te zetten
  • meer kookzones tegelijk lager zetten kan niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Kilian 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

inductieplaat

Algemene score

9,0
wij zijn erg tevreden zijn van gas naar inductie over gegaan goede keuze,wij hebben alleen maar siemens keukenapperatuur.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bediening zit in het midden waardoor je je pannen makkelijker kwijt kan. Heel fijn dat je per pan een timer in kunt stellen. Door powerboost kookt alles heel snel.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Makkelijk schoonmaken
  • Eten is sneller klaar

Minpunten

  • Tiptoetsen werken wat langzaam
  • Tiptoetsgeluid is vrij hard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk gebruik, duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gunstige prijs, mooie vormgeving, gemakkelijke bediening. De Boosters, op elke zone een, brengen de gerechten snel op de gewenste temperatuur. De timers, ook op elke zone een, zijn ideaal in het gebruik.

Pluspunten

  • keukenloods, snelle levering
  • keukenloods, prima communicatie

Minpunten

  • snoer niet aan de plaat gemonteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TY 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben de kookplaat nu een paar dagen in gebruik. Hebben voor Siemens gekozen in verband met de goede prijs/kwaliteit verhouding en vanwege het uiterlijk (zonder rand). Makkelijke bediening met touchscreen, en kinderbeveiliging. Makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • makkelijk bediening
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • stekker zelf installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brussen 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie kookplaat met makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding werden wij erg blij van. Mooie plaat voor een hele aanvaardbare prijs. De bediening is eenvoudig maar toch met veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kookgek Hermanus 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Een zeer fijne goed werkende kookplaat

Algemene score

9,0
Na 23 jaar is onze Siemens elektrische comb. kookplaat met oven stuk gegaan.
Nu weer voor een Siemens gekozen. Nu 14 dagen in gebruik en tot nu bevalt het prima. De inductie kookplaat is snel in het verwarmen en de oven bevalt goed.

Pluspunten

  • snelle opwarming
  • mooi design
  • goede bediening (is wel even wennen)

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer