Siemens EH651BEB1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Pandragers
glas

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rvrv 04-09-2017

prima

Algemene score

6,0
Prima plaat, alleen is de bediening niet handig. De kookzones hebben geen 'eigen' temperatuurinstelling, dit verloopt via een algemene knop in het midden. Ik vind het heel onhandig dat je steeds moet wisselen van kookzone als je temperatuur wilt aanpassen.
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M. van Aalst 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koeldiepvriescombinatie

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Op tijd geleverd. Hopelijk hebben we er veel plezier van. Daar kunnen we nog niet over oordelen. 2 Apparaten van Siemens gekocht in 1 week.
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Plate 06-06-2018

Mooie compacte kookplaat met facetrand

Algemene score

10,0
We hebben vorige maand een nieuwe keuken laten plaatsen met alle apparatuur van Siemens omdat onze vorige aangeschafte keuken ook alle Siemens apparatuur had en wij daar zeer tevreden over waren.
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cobie Don 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Harmonieus en zijdezacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volkomen afgestemd in de harmonie van snel aan de kook. Zijdezacht bedienen en zachtjes schoonpoetsen met een super schoon resultaat.

Pluspunten

  • Reactie kookstanden is direct
  • 4 seconden timing/herstel
  • Onderhoud met zachthied
  • Harmonie in snelheid/power
  • Warmhouden van gerechten

Minpunten

  • Er moesten nieuwe pannen komen
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bozarts 30-04-2018

Geweldige kookplaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze inductieplaat nu enkele weken in gebruik en hij bevalt me werkelijk uitstekend. Ben overgestapt van gas en de vele voordelen die genoemd worden herken ik zelf ook helemaal. Schoonmaken is een klusje van niks geworden.
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hobbyrob 26-04-2018

Mooi vormgegeven plaat.

Algemene score

4,0
Ik vind de bediening erg onhandig. Je moet steeds van plaat wisselen om een andere stand te gebruiken en de temperatuurinstelling is heel traag. Vette vingers hinderen het gebruiksgemak van het display omdat alles dicht op elkaar zit..
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lor 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed, genoeg ruimte, aanrader

Algemene score

9,0
Super fijn om met deze inductieplaat te koken. Wordt snel warm en is makkelijk te bedienen. Ook is de plaat makkelijk schoon te krijgen. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • snel warm
  • genoeg ruimte
  • makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Wolzak 28-11-2017

Inductie kookplaat

Algemene score

8,0
Kookplaat werkt erg prettig. Echt vergelijkbaar met gas. Min puntje is dat bij het instellen van de kookzone het piepen wel een ietsje zachter had gemogen of dat deze in te stellen was geweest. Maar de Kookplaat is wel een aanrader voor iedereen.
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Selma 06-09-2017

Snel koken met deze kookplaat!

Algemene score

10,0
Deze kookplaat bevalt ons uitstekend. We kunnen er snel(ler) eten mee bereiden. Het design is erg mooi en het schoonmaken gaat heel gemakkelijk.
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joost 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betaalbare kwaliteit inductie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor Siemens gekozen omdat ik altijd goede ervaringen heb gehad met dit merk. De kookplaat een paar dagen in bezit en deze ziet er super uit! Past perfect en maakt snel de pannen warm d.m.v. de boost functie, wat ook erg fijn is.

Pluspunten

  • Snel warm (boost)
  • Kinderslot
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima combinatie met Siemens HM836GPS1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe energiezuinigere kookplaat gekozen voor een inductieplaat wederom van Siemens. Deze past exact bij bijgekochte de combie oven HM836GPS1 en is makkelijk aan te sluiten.
Strak design, makkelijke bediening en goede kwaliteit. De vorige kookplaat hebben we wel 23 jaar gehad en was nog niet uitgekookt. Waren blij met de goede service van Siemens; ooit namelijk een keer een onderdeel defect gehad en deze kon makkelijk bijbesteld en gemonteerd worden.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijke bediening
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Zelf snoer monteren
  • Pirilex stekker niet meegeleverd
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renders 19-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij koken al jaren met grote tevredenheid op inductie. Oude kookplaat heeft het na 17 jaar begeven. Nieuwe inductiekookplaat gezocht en gekozen voor deze Siemens wegens gunstige prijs. Functies zijn vergelijkbaar met oude kookplaat.

Pluspunten

  • tijdinstelling op alle 4 de kookzones
  • is snel op maximaal vermogen in te stellen
  • Alles tegelijk uitzetten kan wel
  • Ideaal schoon te maken (geen randen)

Minpunten

  • vaak op min drukken om laag te zetten
  • meer kookzones tegelijk lager zetten kan niet
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Kilian 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

inductieplaat

Algemene score

9,0
wij zijn erg tevreden zijn van gas naar inductie over gegaan goede keuze,wij hebben alleen maar siemens keukenapperatuur.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bediening zit in het midden waardoor je je pannen makkelijker kwijt kan. Heel fijn dat je per pan een timer in kunt stellen. Door powerboost kookt alles heel snel.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Makkelijk schoonmaken
  • Eten is sneller klaar

Minpunten

  • Tiptoetsen werken wat langzaam
  • Tiptoetsgeluid is vrij hard
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk gebruik, duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gunstige prijs, mooie vormgeving, gemakkelijke bediening. De Boosters, op elke zone een, brengen de gerechten snel op de gewenste temperatuur. De timers, ook op elke zone een, zijn ideaal in het gebruik.

Pluspunten

  • keukenloods, snelle levering
  • keukenloods, prima communicatie

Minpunten

  • snoer niet aan de plaat gemonteerd
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TY 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben de kookplaat nu een paar dagen in gebruik. Hebben voor Siemens gekozen in verband met de goede prijs/kwaliteit verhouding en vanwege het uiterlijk (zonder rand). Makkelijke bediening met touchscreen, en kinderbeveiliging. Makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • makkelijk bediening
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • stekker zelf installeren
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brussen 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie kookplaat met makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding werden wij erg blij van. Mooie plaat voor een hele aanvaardbare prijs. De bediening is eenvoudig maar toch met veel mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kookgek Hermanus 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Een zeer fijne goed werkende kookplaat

Algemene score

9,0
Na 23 jaar is onze Siemens elektrische comb. kookplaat met oven stuk gegaan.
Nu weer voor een Siemens gekozen. Nu 14 dagen in gebruik en tot nu bevalt het prima. De inductie kookplaat is snel in het verwarmen en de oven bevalt goed.

Pluspunten

  • snelle opwarming
  • mooi design
  • goede bediening (is wel even wennen)

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer