ETNA T110VZTA / 724621 - Kookplaten

ETNA T110VZTA / 724621
ETNA T110VZTA / 724621

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T110VZTA / 724621 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b**********@z*******29-10-2021

Voor deze prijs een goede gaskookplaat.

Een mooie en goed afgewerkte kookplaat.Met 2 degelijke pannendragers.Makkelijke bediening.Goede gasbranders.Ik kan het iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Makkelijk in te bouwen
  • Goed te reinigen
s*************@g********05-07-2021

Eerlijk, simpel, degelijk

Heel fijn, de emaille onderplaat, want gemakkelijk schoon te houden. De gietijzeren pannendragers zijn solide. Goed spul voor aardige prijs!
Pluspunten
  • emaille plaat makkelijk te poetsen
  • op gietijzeren pannendragers staan pannen stabiel
Minpunten
  • gietijzeren pannendragers zwaar
  • pannendragers lastiger schoon te maken
fam.vd Meer04-06-2021

Prachtig non-nonsense kookplaatje, voor mooie prijs

Als vervanging van een kapotte gaskookplaat van een ander merk, dit gaskookplaatje gekocht. Het product is eenvoudig, functioneel, maar ziet er netjes uit. Vooral de pandragers maken indruk. Robuust en kwalitatief. Dus wat mij betreft krijg je zeker wat je verwacht.
Pluspunten
  • Mooie robuuste Pandragers
  • Functioneel ontwerp, makkelijk te bedienen
  • Goede ruimte om pannen neer te zetten
Minpunten
  • Verpakking was kapot bij levering (Transporteur?)
Postma25-05-2021

Mooie en goede kookplaat

We gebruiken nu inmiddels al een paar maanden deze kookplaat en zijn zeer tevreden. De branders hebben een mooie verdeling en de instelling werkt tot op heden vlekkeloos. De kookplaat is gemakkelijk schoon te houden en omdat er wat ruimte zit tussen de knoppen en kookplaat kun je er gemakkelijk onder schoonmaken . Heb geen enkel moment spijt gehad van de aankoop.
Pluspunten
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Goede branders met mooie flamverdeling
  • Vlekkeloos werkende ontsteking
Minpunten
  • Nog niet gevonden
willi21-05-2021

willi

mijn ervaring is branders wel wat groot, (groter dan vorige ETNA turbo vario syteem gasfornuis wel 32 jaar oud geworden) moet sudder brander telkens gebruiken. anders gaat alles spatten, en elk spatje zie je op zwart. pannen dragers hartstikke fijn en stevig, maar de plaatjes op de branders hadden GEEMAILLEERD mogen zijn worden niet mooi schoon en ik weet niet hoe ik de vlekken er af kan krijgen. (Hebben jullie hier een oplossing voor.) Verder kwaliteit en prijs prima voor dit gastoestel. heb er wel een losse oven ETNA OM270ZT bijgekocht. en ben daar ook goed over tevreden. alles weer compleet.
Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • stevig materiaal
Minpunten
  • vlekken op branders
  • alle spatjes zie je op zwart
  • dus veel poetsen
  • dan blijft het schoon
martien18-02-2021

degelijk en mooi afgewerkt

een mooie uit straling ziet en degelijk uit krachtige vlam zo dat het vlug kookt en bakt makkelijk schoon te maken zoals gewend van ETNA we hebben deze gekocht na het lezen van goede recencies
Pluspunten
  • degelijk
  • krachtige vlam
  • makkelijk schoon te maken
  • via etna 5 jaar garantie
  • goede pannen dragers schuiven niet weg
M.Postma04-02-2021

Mooi design en fijne branders

geleverd en direct geïnstalleerd. gemakkelijke installatie. Branders branden mooi en gelijkmatig, De pannen glijden niet weg op de roosters. Mooi design en gemakkelijk schoon te maken. de elektrische vonk werkt zoals het hoort. Gekocht vanwege de goede reviews en gunstige prijs. de kookplaat voelt degelijk aan. de upgrade van 2 naar 5 jaar is mooi meegenomen maar verwacht er geen gebruik van hoeven te maken. Mn eerste apparaat van Etna maar na deze ervaring zeker niet de laatste.
Pluspunten
  • Goede/mooie branders
  • pannen staan stevig op het rooster
  • Mooi design.
  • gemakkelijk schoon te maken.
  • goede prijs kwaliteit.
Minpunten
  • geen/nog niet gevonden
ina01-02-2021

top

ik heb dit product gekozen op aanraden van de winkel hij is makkelijk in gebruik en ziet er erg mooi uit past zelfs goed bij een oude keuken heel modern en toch weer niet samen met mijn nieuwe oven en super combi en alle bij zwart en niet duur.
Pluspunten
  • gewoon simpel, niet duur
  • mooie robuste uitstraling
E. Bos.29-01-2021

gaskooplaat

Solide product welke er mooi uitziet, zeer snel bij aansteken. Uitstekende prijs kwaliteits verhouding met duidelijk omschrijving
Richard11-12-2020

mooie kookplaat

Mooi strakke kookplaat, zwaar gietijzeren roosters om de pannen op te zetten. Zou wel handig zijn dat er een sok 1/2 duim naar M24 (gasslang) in de verpakking zou zitten.
Pluspunten
  • Strak en degelijk uiterlijk
  • Simpel te monteren
Minpunten
  • Sok 1/2 duim naar M24 mist in de verpakking
R.Bouman22-11-2020

T110VZTA1E

Ik vindt de prijs/kwaliteitverhouding Goed en het Product werkt zoals het hoort . Eenvoudig in bediening , en eenvoudig aan te sluiten . Ga er met dit merk vanuit dat ik er jaren mee doe !
sj van stuijvenberg21-11-2020

mooie vormgeving

Mooie tijdloze vormgeving die in iedere keuken past, zowel modern als wel rustiek. Gemakkelijk te bedienen Prijs kwaliteit is zeker een plus punt.
Pluspunten
  • zwaar uitgevoerde pannen dragers
  • bediening aan de zijkant van de plaat
ETNA GASKOOKPLAAT18-09-2020

Prachtige uitvoering Kleur zwart

Mooi kook toestel werkt prima en goede vonk ontsteking. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi ingebouwd.
Pluspunten
  • zeker aan te bevelen
  • Niet verder zoeken.
  • voor deze prijs kan je er niet omheen
Dries20-09-2019

Degelijke constructie, mooie vormgeving

Mooie vormgeving met zware degelijke roosters. Vlam ontsteking systeem werkt simpel. Bij uitwaaien van gasvlam of bij gastoevoer onderbreking wordt de gastoevoer automatisch afgesloten. Zelf installeren is erg eenvoudig met de bijgeleverde informatie.
Pluspunten
  • Eenvoudig te monteren