Siemens EH645BFB1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bruno Spolders 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi designe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met mijn vorige Siemens inductie kookplaat is Jaren fijn mee gewerkt. Was nog niet echt defect maar een kook zone begon soms te haperen. Wegens de leeftijd van de oud dus maar een nieuwe aangeschaft met de mogelijkheden van vandaag de dag zoals de boost functie, timer, veiligheid waarschuwingen signalen e.d. Tevens de schoonmaak en anti-stoot omlijsting is in de praktijk zeer prettig

Pluspunten

  • Boost op alle kook zones
  • RVS omlijsting schuin aflopend naar aanrechtblad
  • akoestische veiligheid signalen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellenvds 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende inductie kookplaat met vergrootbare kookzone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb sowieso voor Siemens gekozen omdat ik er goede ervaringen mee heb. Ik had een Fagor inductieplaat waarvan 2 kookzones defect waren. Hier heb ik 8 jaar mee gedaan. Veel te kort. Ik ga er vanuit dat de Siemens veel langer meegaat.
Ik heb bewust voor dit type gekozen omdat het 1 vergrootbare kookzone opzit . Dat is voor een belangrijke reden.

Pluspunten

  • vergrootbare kookzone
  • mooi vlak en makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen warmhoud functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jannie Kalkhoven 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
weer een kwaliteitsproduct gekocht, wil nooit meer een ander merk, makkelijk in gebruik, en duurzaam, vorige plaat 18 jaar zonder problemen gewerkt! !!.We gaan weer voor zekerheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inductie kookplaat EH645BFB1E 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

mooi uiterlijk met roestvaststalen rand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een inductieplaat met ruime mogelijkheden: instelbare kooktijd, kookwekker en een van de vier platen is zowel voor grote pannen (28 cm) als voor kleine geschikt (16cm). De roestvaststalen rand beschermt tegen stoten. Het aantal standen is 17! (1-tot 9 met tussenstanden dus 1- 1.-2-2. etc.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • veilig

Minpunten

  • Een instelpunt voor hoger en lager.
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nel 16-03-2017 Product paar dagen in bezit

Logisch in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat pas 6 dagen in gebruik. Lijkt handig en logisch in het gebruik. Wel even wennen qua tiptoetsen/gevoeligheid.
Tip: vóór installatie gegevens die op onderkant plaat staan noteren voor garantie e.d. Lastig terug te vinden anders.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mevrouw A. Bosveld 01-01-2017 Product paar maanden in bezit

ruime plaat,snel heet,mooie plaat.

Algemene score

8,0
Maar...een nadeel. De bedienings tekens zijn zeer slecht in te stellen en op het kleine vlak te lezen ,als de plaat in gebruik is met meer dan twee pannen ondanks dat de verlichting er boven brand....

Pluspunten

  • snelle hitte
  • ruime plaat
  • mooie aanwinst

Minpunten

  • te klein bedienings paneel
  • moeilijk temperatuur te regelen
  • + en -te dicht bij elkaar

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Nijnuis 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede kwaliteit kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit, complete levering.
Makkelijke bediening. De. Boost functie van deze inductiekookplaat werkt zeer snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nette inductie met braadslee plek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vergelijkbaar product met wat we hadden plus additionele braadslede inductie. geode prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • braadslee inductie
  • timer
  • kinderslot
  • boost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Berend 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goed afgewerkte en duidelijke inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens levert zeer hoogwaardige producten. waarvan het gebruiksgemak ook zeer hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer