ETNA KI680ZT - Inductiekookplaat - 80 cm - Zwart - Kookplaten

ETNA KI680ZT - Inductiekookplaat - 80 cm - Zwart
ETNA KI680ZT - Inductiekookplaat - 80 cm - Zwart
Review schrijven over ETNA KI680ZT - Inductiekookplaat - 80 cm - Zwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI680ZT - Inductiekookplaat - 80 cm - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gijsbert19-02-2022

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Probleemloze installatie en ingebruikname. De inductiekookplaat reageert snel op de instellingen.
Pluspunten
  • mooi design
  • snelle opwarming
Anthony30-11-2021

Een must-have qua gebruik en design

Design is heel mooi, eerder antraciet dan matzwart. Vuil poetst heel gemakkelijk weg. Het gemakkelijkst is de aanpasbare zone. Grote potten en pannen, tepanyaki, enz.
Pluspunten
  • Aanpasbare kookzone
  • Boost-functie
  • Warmhoudfunctie
  • Ontdooi programma
  • Design !
Minpunten
  • Snel vette vingers
  • Eerder antraciet dan matzwart
Erik08-09-2021

Perfecte kookplaat

Zeer tevreden, de kookplaat stelt in geen enkel opzicht teleur. Qua design en uitstraling past deze kookplaat erg goed in de keuken van deze tijd. Op advies wel nieuwe pannen moeten aanschaffen maar daardoor werkt de plaat optimaal. Daarnaast is deze plaat extra breed waardoor er veel ruimte is voor grote pannen. Kortom, een perfecte keuze.
Pluspunten
  • extra breed
  • prachtige uitstraling door mat zwart
  • veilig door luxe specificaties
EstherZL13-06-2021

Handige functies, eenvoudig te bedienen

Geweldige kookplaat! Fijn dat de zones zo ruim opgezet zijn en de toetsen reageren heel goed. Alle handige functies die je nodig hebt bij het koken zitten erop en door de turbo functie kookt het water super snel. De bezorger was heel attent en kwam op tijd. We zijn heel erg tevreden met deze aankoop!
Pluspunten
  • Water kookt snel
  • Eenvoudige bediening
Fam. Schimmel16-02-2021

Iinductie kookplaat Etna KI680ZT

ter vervanging van onze vorige inbouw inductie kookplaat hebben we de kookplaat ETNA KI680ZT aangeschaft. Aangezien we vast zaten aan bestaande afmetingen zijn is onze keuze op deze inductie kookplaat gevallen. Zowel qua installatie als gebruik van deze inductie kookplaat zijn wij meer dan tevreden,
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Timer
  • 4 kookbronnen
Menno27-12-2020

Zeer mooi en makkelijke kookplaat

Omdat het de bedoeling is dat we met z'n alle van het gas af gaan was het kopen van een inductiekookplaat voor ons de eerste stap. We hebben gelet op energiezuinigheid (efficiëntie), afmeting, design, prijs en functies. Dit was ook de volgorde van belangrijkheid. Tijdens de selectie kwamen onder andere de KIF680DS en zijn glimmende broertje (KI680ZT) naar boven als kandidaten. We waren meteen aangetrokken tot het mat-zwart van de KIF680DS en Etna in het algemeen omdat Etna een Nederlands bedrijf is. Nog even online de handleiding doorgelezen en gezien dat er niet al te veel "poespas" op zit maar de functies die er op zitten zijn super eenvoudig en intuïtief te bedienen. Nu we een paar weken gekookt hebben op de KIF680DS kan ik alleen maar zeggen dat we spijt hebben dat we dit niet veel eerder gedaan hebben. We hadden nooit gedacht dat we zoveel van de functies van de kookplaat zouden gebruiken. De warmhoudstand wordt regelmatige gebruikt net zoals de de ingebouwde timer en de mogelijkheid deze aan een kookzone te koppelen waardoor deze uit gaat als de tijd om is. Super handig bij het koken van een eitje met zo min mogelijk verbruik van energie (zo weinig mogelijk energie gebruiken is een sport voor mij :-)). De kookplaat is makkelijk schoon te houden en dat is heel fijn kan ik melden. Nooit geen gerommel meer met de roosters van een gasfornuis. Ook is de kookplaat heel snel. Gewoon nieuwe pannetjes bij Blokker gekocht maar jeetje dat water kook echt snel! Ook het mat-zwarte uiterlijk staat heel mooi in onze keuken en we zijn blij dat we de mat-zwarte uitvoering gekozen hebben. Het is lastig te bepalen wat mat-zwart dan precies is en of dan goed schoon te houden is en ik kan vertellen dat het prima schoon te houden is en dat mat-zwart er super-de-luxe uitstraling heeft. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is de prijs/prestatie verhouding ongekend. Dat tezamen met de verlengde garantie tot 5 jaar hebben wij het gevoel dat dit de beste aankoop van 2020 voor ons is geweest. De verlengde garantie is ook de rede voor de uitstekend bij duurzaamheid. Kun je moeilijk zeggen na een paar weken. Maar het gevoel wat de inductiekookplaat je geeft tijdens het gebruik (geen gekke geluidjes of kraakjes oid) en dat Etna er 5 jaar garantie op durft te geven zit de duurzaamheid wel snor lijkt mij...
Pluspunten
  • Design / bediening
  • Snelheid / onderhoud
Minpunten
  • Groepen aanleggen
  • Besteklade onder kookplaat wordt warm
Toine13-11-2020

Geweldige kookplaat, gemakkelijk te gebruiken

Prachtige kookplaat met makkelijke bediening, warmt snel op. Gemakkelijk schoon te maken en houden. Mooi design en bridgefunctie werkt goed
Pluspunten
  • Design
  • Bediening
Kate07-11-2020

Super design product

Om eens iets anders te zijn: prachtige mat grijze inductie kookplaat. Zeer keurig geleverd en mooi op tijd. Eenvoudig te installeren. Gewoon zonder twijfel doen!
Pluspunten
  • Design looks
  • tijdige levering
Ruud09-10-2020

ETNA KI680ZT - Inductiekookplaat

Eergisteren besteld, gisteren keurig geleverd. Kookplaat geïnstalleerd en meteen de eerste maaltijd op gekookt. Plaat ziet er goed uit en laat zich gemakkelijk bedienen.
Pluspunten
  • mooi strakke plaat
  • eenvoudig te bedienen
Henk25-09-2020

Makkelijke inductie plaat

Mooie vlakke inbouwplaat makkelijke bediening. Makkelijk schoon te houden. Alleen onze combi kookgroep heeft het er wel eens moeilijk mee.
Pluspunten
  • goed vormgegeven
  • flink vermogen
  • pannen warmen erg snel op.
Minpunten
  • Geeft wel eens aardfout
Denise en Wim Spaan31-07-2020

Praktische inductiekookplaat

Een prima kookplaat met praktische bedieningsitems. Vooraf op afspraak een hartelijke ontvangst en een uitstekende presentatie in showroom Duiven gekregen. Aan te bevelen!
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • Genoeg variatie