ETNA KIF672DS / 735812 - Kookplaten
Geweldig
Ik heb de Etna inductie kookplaat nu 1 maand in gebruik en ik kan niet anders zeggen dan dat ik vanaf dag 1 heel tevreden bent! Door de flexibele kookzones maakt het niet uit waar je welke pan plaatst. Elke pan past gewoon. De optie “warm houden” vind ik zelf geweldig doordat er bij ons wel eens onregelmatig gegeten wordt. Super handig. Wat ik ook fijn vind is dat hij geen herrie maakt! Hij is echt heel stil qua volume. Ook geen tikkende geluiden of pannen die geluiden maken tijdens koken. De booster functie is ook heel handig! Even snel een grote pan water aan de kook brengen in een paar minuten. Eigenlijk vind ik alle functies heel handig, zoals ook de kooktimer die je voor elke zone kan instellen. Zelfs de elektricien zei toen hij de plaat kwam aansluiten dat wij een hele goede keus hadden gemaakt voor een mooie prijs!
Pluspunten
- Mooi design
- Veel opties
- Makkelijk in gebruik
- Flexibele kookzones
Minpunten
- Geen
Zeer mooi design en super gemakkelijke bediening
De aangekochte inductiekookplaat KIF672DS is zeer gemakkelijk te installeren en heeft een prachtig design . Met de zeer duidelijke handleiding is deze super makkelijk te bedienen en de werking is top . De prijs/kwaliteit verhouding behoord tot één van de beste toestellen . Na een vergelijking met andere merken van dezelfde prijsklasse en vele aanwezige functies kwam de ETNA KIF672DS er steeds als beste uit en na het gebruik ervan, kan ik dit enkel beamen . Zeker een aanrader voor wie een nieuwe inbouw kookplaat zoekt . Door de afmeting van 70 cm kookplezier is deze in te bouwen in een nisbreedte van 56 cm wat de installatie nog meer vergemakkelijkt . TOP PRODUCT met alleen maar pluspunten en ZONDER minpunten .
Pluspunten
- makkelijke installatie
- vele functies
- zeer mooi design
- topprestaties
- onderhoudsvriendelijk
Minpunten
- GEEN TE VINDEN
Grote kookplaat die past in nismaat 56cm!
Met koken van het gas af, zoeken naar een inductiekookplaat. Nu had ik een grote gaskookplaat en wilde niet inleveren op mijn ruimte. Bij de Etna KIF672DS gekomen, mooie grote plaat die in een nismaat 56 cm past, helemaal super. En een redelijke prijs.
De zwartmaken versie staat erg chique in mijn keuken en veel mogelijkheden. Super is ook dat de kookzones gekoppeld kunnen worden. De boostfunctie, kookwekker/timer. En schoonmaken een makkie! kortom een mooi product. Ik heb er veel plezier van en spijt dat ik dit niet ben overgestapt.
Pluspunten
- Grote plaat past in nismaat 56cm
- Koppelbaar kookzones
- Timer
- Boostfunctie
Mooie en gebruiksvriendelijke inductieplaat
Wij hebben hem nu ruim een week in gebruik en hij bevalt erg goed. De 2 dubbele zones vind ik ideaal. Ik zocht daar speciaal naar. Hij is verder erg gebruiksvriendelijk en de bedieningstoetsen in het midden is ideaal, waardoor ze niet onder de pan verdwijnen als hij beetje groot is
Pluspunten
- 2 grote dubbele zones
- Bedieningstoetsen in het midden
Meer ruimte door 70 cm breedte
Ruime opzet door de 70 cm breedte. Mooi design en makkelijk in gebruik.
Ruime bruikbare functies die je kan gebruiken
Pluspunten
- mooi design
- veel nuttige functies
Minpunten
- tot nu toe geen
luxe uitstraling
het is simpel te installeren, wel door een erkend installateur laten doen.
de montage is eenvoudig net als de bediening.
het gebruiksgemak is groot en het koken is een stuk plezieriger dan op gas wat we niet verwacht hadden.
we hadden het eerder moeten doen
Pluspunten
- eenvoud bediening
- mooie luxe uitstraling
Minpunten
- nog niet kunnen ontdekken
Zeer goede een mooie kookplaat
Hele mooie vormgeving en intuïtieve bediening. De plaat warmt snel op en in de boost functie is water zo aan de kook. In vergelijking met onze vorige inductieplaat is deze veel directer.
Pluspunten
- Mooi design
- Warmt snel op
brede plaat
In het begin met een wokpan van een bekend merk ingebrande plekken in mijn plaat gehad maar keurig opgelost door Etna een nieuwe glasplaat geplaatst.
De wokpan is vervangen door een ander merk H d B en geen problemen meer gehad, een uitstekende inductie plaat.
Pluspunten
- Lekker snel
- Lekker breed
- koppelbare zone's
Mooie strakke kookplaat
Heb de kookplaat nu enkele dagen in gebruik en bevalt prima. Het eten is snel klaar, goede ruimte voor de pannen en erg makkelijk schoon te maken. Ook erg makkelijk dat kookwekker ingesteld kan worden. Was van de week aan het koken en toen ging de bel, gebruik gemaakt van de pauze functie wat een uitkomst!
Kookte eerst met gas maar als ik dit geweten had was ik eerder overgestapt op inductie. Ben erg tevreden met de kookplaat wil niet weer ruilen voor gas.
Pluspunten
- Snel aan de kook
- Veel ruimte voor de pannen
- Schoonmaak
Geschikt als vervanging in bestaande (oude) keuken
Ben overgestapt van keramisch naar inductie met uitgangspunt de bestaande inbouwmaten 59x50x6 cm.
Nieuwe kookplaat heeft op alle posities veel ruimte voor grote pannen. Automatische detectie van pan-formaat en temperatuurinstelling per zone werk perfect. Het koken gaat aanmerkelijk sneller dan keramisch en het wisselen van temperatuurinstelling werkt direct.
Pluspunten
- Veel plek voor grote en kleine pannen
- Pannen kunnen willekeurig worden geplaatst
- werkt zeer snel snel en geruisloos
- eenvoudige bediening
Minpunten
- nog niet gevonden
KIF672DS inductie kookplaat
Qua design een mooie inductie plaat in matte kleur.
Twee volledige kookzones zowel links als rechts voor grotere pannen en heel veel andere mogelijkheden qua instellingen.
Strak design
Zeer strak design en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Tevens eenvoudig in te bouwen en aan te sluiten op 220/380
Pluspunten
- Strak design
- zowel op 220v als op380v aan te sluiten
- eenvoudige bediening
Gunstige garantievoorwaarden bij Etna zelf
Goede kookplaat.
Kruis niet zomaar vakje "5 Jaar Garantie (60,-)" aan. Het eerlijke verhaal, dat Bemmel & Kroon er niet bij vertelt, is dat Etna zelf vijf jaar garantie niet voor 60 euro aanbiedt maar gratis. Het enige verschil is dat je bij Etna 71,50 voorrijkosten betaalt mocht je een keer een reparatie hebben.
Grote kookplaat
Een mooie en brede kookplaat met 4 kookzones die je met een simpel aanraken van de tiptoets aan elkaar kunt koppelen. Goed beveiligd, schakelt automatisch uit en voorzien van een kinderbeveiliging. Verder kun je er mee ontdooien, automatisch warm houden en er zit een kookwekker in. Geeft aan of je pan geschikt is om te gebruiken. Ben je klaar met koken en haal je de pan van de plaat, schakelt de plaat automatisch uit en er verschijnt de letter H als waarschuwing voor restwarmte voor de gebruikte kookzone. Installateur was zo klaar met de montage, het meeste werk voor de installateur is het doormeten van het aansluitsnoer opdat de 5 draden correct worden aangesloten.
Ziet er strak en glad uit, schoonmaken geen probleem. Zeer tevreden mee, Toppie!
Pluspunten
- Een lage prijs voor een hoge kwaliteit
- Eenvoudig te bedienen, strak design
Minpunten
- Geen
Prachtige vormgeving & handig te bedienen
Net in bezit, maar alvast zeer tevreden. Mooi apparaat, gemakkelijke bediening, duidelijke instructies, goed verpakt.
Schoonmaak is iets lastiger & je ziet er ook wat meer op dan op het oude gasttoestel, maar dat was verwacht.
Geschikt voor zowel 230v alsmede 2-fase e.d. Wij hebben 2-fase aangesloten, op een extra aangelegde kookgroep.
Pluspunten
- Design
- Gebruik
Minpunten
- Schoonmaak
fantastische kookplaat
Een geweldige kookplaat voor een reële prijs. Nu 2 maanden in gebruik en steeds tevredener.
Aansluiten op 2 groepen is nog wel een taakje wat alleen door een installateur en/of elektricien gedaan kan worden. Hoewel op 1 groep mogelijk, is het gebruik maken van 2 groepen echt een aanrader om ten volle van de mogelijkheden gebruik te kunnen maken.
Pluspunten
- Geweldig in gebruik en mooi om te zien.
- Makkelijk te bedienen en schoon te maken
Minpunten
- aansluitmateriaal niet bijgeleverd
Onder de indruk.
Mooi om mee te koken en mooi om te zien. Het matte antraciet past heel goed bij onze keuken. De kleine nismaat is super, ik hoefde niets aan te passen hij paste perfect. We vinden het apparaat erg gebruiksvriendelijk en het werkt supersnel dus heel efficient. Grote pannen of kleine, het maakt niets uit. we zijn zeer tevreden met deze aankoop.
Pluspunten
- De nismaat is perfect voor onze wat ouder keuken.
- Mooie afwerking, superstrak, eenvoudige bediening.
lekker breed
Mooie kookplaat en lekker breed en het voordeel van koppelbare zone's tot 1 lange zone wat fijn is voor een grillplaat al met al een veelzijdige inductie plaat.
Pluspunten
- Lekker snel
- koppelbare zone's
- Lekker breed
- de kleur van de plaat
Inductie kookplaat
Ziet er mooi uit, strak design. Functies werken goed. Tevreden!
Overgang van gas koken naar inductie is 100% meegevallen. Ruimte op de plaat is heerlijk.
inductie kookplaat
Fijne kookplaat werkt prima prijs was ook goed mooie uitvoering handig in gebruik we zijn overgestapt van gas naar inductie had dat veel eerder moeten doen
Pluspunten
- mooi aperaat
- makkelijk schoonmaken
- de prijs was goed
Minpunten
- geen
super plaat
werkt super en makkelijk is ook prima schoon te houden. makkelijk te bedienen en snel op temperatuur zodat het koken aanzienlijk wordt verkort.
Mooie matte inductieplaat
Mooie en luxe inductie plaat.
Veel mogelijkheden.
Grote kookzones.
Zeer tevreden met deze inductiekookplaat.
Pluspunten
- Goeie prijs
INDUCTIE KOOKPLAAT
Grote kookplaat met zones die je kan koppelen, nu 1 week in gebruik voldoet aan onze verwachtingen , makkelijke bediening. Alleen jammer dat het een doffe plaat is (vorige was glanzend) kwestie van ff wennen.
Mooi design en kleur
Ben heel blij met deze inductie kookplaat met de 70 cm breedte in een standaard nis afmeting. Bediening is heel eenvoudig en overzichtelijk met vele mogelijkheden. Kookzones zelf in te stellen en ook handig zijn de timerfuncties en kookwekker. Warmhoud functie en smelten is ook zeer handig.
Pluspunten
- Degelijkheid
- Design
- bediening
- Veel mogelijkheden met kookzones
Het nieuwe koken
Dit is echt een hele mooie ,fijne en brede kookplaat , die gewoon ook in de standaard uitsparing van de kleinere oude gas pit fornuis paste, hij werkt lekker snel en is gemakkelijk in bediening en tevens heel gemakkelijk is schoon te maken .
daarnaast ook fijn dat de handsvaten van de pannen niet heet worden met koken .
en hij is tevens erg mooi in design, Kortom ik beveel deze kookplaat echt aan.
Pluspunten
- Snel op temp. en lekker ruimte voor grote pannen
- gemakkelijke bediening en snel schoon te maken
Minpunten
- niet goedkoop
- geen